- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 38
- Konu Sahibi ezra melek
evlilik olayı mı adamın gözünü korkuttu ben anlamadım ki. yani çok saçma 4 sene boyunca sizin huyunuzu suyunuzu bilip nişandan 10 gün sonra sanki daha yeni tanışıyormuşsunuz gibi davranması.Dün gece saatlerce konuştuk. Yüzmeyi çok seviyor o. Ben bi tatile gittiğimde eşim olacak insanla eğlenemeyeceksem ne anlamı var bu ilişkini böle bi insan istemiyorum ben diyo. Sen benim hevesimi kursağımda bıraktın bende seninkini bırakcam falan dedi. Ot gibi yaşıyormuşum. Neye dayanarak sen bunu sölüyosun dediğimde de yine aynı cevap. Seninle yüzemiyorum..! Benden sırf bu yüzden çok soğumuş. Hatta teli defalarca kapatmak istedi çok konuştuk sana bu kadarı fazla falan dedi. Ben eğlenceli bir insan istiyorum dedi sanki başka birini hayatına arıyormuş gibi..
Ve yüzükleri atma kararı aldık. Ayrılıyoruz.. 4 yıldır verdiğim emek boşunaymış. Ona da söyledim asla helal etmiyorum hakkımı. ASLA ! Rabbim onu öyle birşeyle sınasın ki beni mumla arasın ama bulamasın.. Döktüğüm gözyaşlarının,senelerdir verdiğim emeğin,yediği haklarımın hesabını veremesin..
bu deniz olayı değil var altında başka şeyler.
o da sizinle aynı yaşta mı ? daha yaşlarınız çok küçük. hani siz olaya 4 senedir sevgiliyiz olarak bakıyorsunuz ama sanırım o ''lan 19 yaşında sevgili olduk 23 yaşında evleniyorum. hayatımı yaşayacağım yerde sorumlulukların altına giriyorum'' diye mi düşündü acaba ?