Nisanlim benimle ilgilenmiyor

Hayır paradan dolayı evlenmiyorum. Kısmetmiş demekki oraya evrildi işte her şey. Her evlilik aşk ile başlamıyor . Her aşk ile başlayan evlilik ilelebet sürmüyor, mutlu gitmiyor.

Her ask ile baslayan evlilik %100 mutlu yada uzun sürer diye tabiki birsey yok. Ancak iyi olma sansi, aksiz evliliklerden daha yüksektir.

Kismet diye birsey yoktur. Ha evet baze insanlarin hayatina girmesi sanstir. Ancak onlarin senin hayatinda kalmasi bir karardir. Umarim mutlu olursun ama mantikli düsünersem pek sanmam. Evlendikten sonra anlayacaksin baze seyleri ama geç kalinmis olacak.

evlendikten sonra böyle olacak belki azarlamalar dayana kadar gidecek kendine niye bile bile zulüm eder ki insan olmuyor demekki bitmiş adam cepte görüyor ondan deger vermiyor çek kendine yönel bak bakalım neler oluyor sonrasında

Böyle bir adamla seviyorum diyerek evlenmeyin.
Hissettiğiniz sevgi değil, alışkanlık ve bağımlılık.

Neyini seviyorsunuz? Göstermediği ilgiyi mi, aşağılayıcı sözlerini mi, bağrışmalarını mı?

Bir an önce kendinizi kurtarmaya bakın.
Yoksa kendinizi bir süre sonra hasta, depresif hissederek bahsettiği tüm olumsuz yönlere inanırken bulacaksınız.

Bunun sevgisizlikte değil karekterle ilgisi var.
Sevmiyorsa ayrılsın silah mı dayıyorlar kafasına sanki.
Sevgi bitmiş eee sen niye ordasın o zaman derlee adama.
Bence kesinlikle resti çek.
Ben mutlu değilim sevildiğimi hissetmiyorum bu ilişki bitsin de başka çaren yok.
Bakarsun değişir gerçi değişse ne olur da o zaman değerlendirirsin.

Siz bu yaşanılanlara rağmen ayrılmak yerine gelip buraya yazıyorsanız ayrılın demek boş.Nişanlını değiştiremeyeceğimize göre hayırlı olsun evliliğiniz

nişanlının G*tüne tekmeyi falsolu basmak için hala neyi bekliyorsun?? aşağılamak nedir yaa. Neden nasıl niçin kabulleniyosunuz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. 3 ay sonra dugunum var. 8 senedir bir iliskim var nisanlandik 1 yildir nisanliyiz. Nisanlim.sadece caninin istedigi zamanlar da bana yaklasiyor. Oda mecburiyetten sirf ben yuzumu asiyorum diye. Yoksa hic icinden gelmiyor. Onceden pek boyle degildi. Opup koklamak bile icinden gelmiyor surekli bahane uretiyor. 32 yadinda ne yapicagimi sasirdim. Kendimi cok ilgisiz hissediyorum. Hic umrunda degilmisim gibi. Iki lafindan biri asagilama kizma oldu. Artik o kadar bunaldimki. Yillardir mucadele ediyorduk. Suan cok mutsuzum. Uyumadigim zamanlarda bile beni merak etmiyor. Neyle ugrastigimin bi onemi yokmus gibi. Biktim artik sadece onun keyfine gore hareket etmekten. Benimde bi canim var. Butun herseyi onun isteklerine gore yasamak istemiyorum. Bana akil verin. Ben artik sasirdim. Sevmesem katlanmak.istemiyorum. her zaman onun dedigi oluyor. Ben gercekten biktim bende deger versin istiyorum. Opup koklasin yaklassin istiyorum. Kavgayla yapmak istemiyorum boyle seyleri. Her agzimdan cikana bagirip cagiriyor. Bunlari onunla konusunda bagirip cagirip yok oyle bisey calisiyorum yorgun geliyorum diyor. Cok bahanesi var tek tek yazsam sigmaz. Ben boyle konusunca yalandan yaklasiyor ertesi gunlerde hersey yine ayni haline donuyor
Birşey sorucam böyle biriyle gerçekten evlenmek istiyor musunuz? Böyle ilgisiz bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz kendinize değer vermiyorsunuz bence. Şimdi evlenseniz birde çocuk yaparsınız sonra kocam ilgisiz, başka kadına gitti vs diye konu açarsınız bide bazı insanlar boşanmıyor ne o seviyorlar. Yahu bana ilgi göstermeyen saygı duymayan kısacası beni istemediğini sıkıldığını belli eden bir adamı ne diye tutucam hayatımda. Ayrılın böyle birini hayatınızda barındırmayın kendinize değer verin lütfen.

Back
X