- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi usuyenprenses
Sizin görüşlerinize çok değer verdiğim için size sormak istedim.Ben nişanlanalı 11 gün oldu düğünü seneye yapmak istiyordum nişanlım tanıştığımız aylardan beri hemen düğün yapmak istiyordu neyse ben seneye isteyince razıydı bekliyordu ama şimdi ben kışın seninle uyumak istiyorum bu yaz düğün olacak diye tutturdu ben nişana bile 2 ayda zor hazırlandım 4 ayda düğüne nasıl hazırlanırım sorun şu ki hiçbir şeyimiz yok daha bana düğün yapmak için para hazır demişti şimdi de babam nişandan sonra para ile ilgili laflar etmeye başladı zoruma gitti düğünü kendim yapacağım kredi çekelim dedi ben de ben kredi ile evlenmem dedim çünkü zaten kirada ödeyeceğiz araba taksiti de ödüyor ve daha başka borçları da var bunun elektriği suyu aidatı var bir de krediyi nasıl öderiz bana kır düğünü yapacak o zaman çok iyi bir yerde yapamam kredi çekmezsek şu ayrıntı olmaz falan demeye başladı ben de babandan kabul et diyorum etmiyor kredi çekmekten vazgeçti eşyaları falan taksitle alacakmışız babamdan bir kuruş kabul etmem diyor ne olacak böyle evlerini daireye verecekler şimdi nişanlıma da bir ev düşüyor onu da mı kabul etmeyecek sen benim ne kadar kazandığımı bilmiyorsun bana güven hepsini öderim diyor ne yapacağım bilmiyorum hayalimdeki düğünü gerçekleştiremeyeceğim 1 sene bekleyip para biriktirelim diyorum tamam biriktirelim diyor aradan zaman geçiyor gene bu sene olsun diyor,ne yapayım ?