Nisanlim Bunaltiyor Beni

Topsecret007

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
5
0
6
35
Ankara
Selam kizlar

3 aydir nisanliyim ve nisanlim türkiyede yasiyor Ben almanyada..
Nisanlimi kücüklügümden beri taniyorum en son 11 sene önce görmüstüm Onu ama msn Face olsun yazisirdik sonra 2012 de Whatsapp de yazmaya basladik telde konusmaya basladik 2013 de yazin nisanlandik

Gelelim konuya

Nisanlim nisanlandikdan sonra cok deyisti herseyime karisiyor
Disari cikdigim zaman izin Almam lazimim Haber Vermeligim, Kim bana Telefon acdi ne dedi Kim yazdi Niye yazdi ne yazdi ne gönderdi Niye Whatsappe giriyon bana yazmiyon baskalari benden daha mi önemli herseferinde aynisi. Carsiya cikiyom ablamla Kim Kim gidiyonuz Kim katilcak size nereye gidiyonuz sonra carsida oldugum zaman her 10 dk Arar napion Nezaman Eve gitcen. Evde oturuyom dedim diziye bakiyorum, ablama whatsappden yazar sorar kardesin neyapiyor gercekden diziye bakiyormuyum diye....Elinden Gelse 7/24 Saat konusmak ister... Insani cok bunaltiyor enistemi Bile Kiskaniyor yok selam ver ama cok muhattap olma evlensem beni ablamlara Bile yollamaz.
Nisanlimi cok seviyorum ama beni cok bunaltiyor cok SIkIyor cok takintili hep ilgi bekliyor her yapdigim sey Ona Göre yanlis, bunaldim piskolojimi bozuyor herseferinde sinirden aglamaya basliyorum bi yanlisimi mi gördüde bana böyle davraniyor diye... Buzamana kadar onun Lafindan cikmadi ama genede herseferinde aynisini yapiyor beni cok bunaltiyor amcamin ogullarindan Bile Kiskaniyor... Cok SIkILdim hic bir yanlisimi Bile görmedi Niye bana karsi böyle bilmiyorum... Beni hep deyistirmeye calisiyor Dikdatör gibi ve sahipleniyor Hemde cok, cok takintili...
Arkadaslarimla oldugum zaman Kiskaniyor Niye hic beni aramiyon Yazmiyon arkadaslarin daha önemli deme senin icin arkadaslarin benden daha cok ilgi görüyor senden....

Beni cok üzüyor gercekden cok bunaldim... Sizce ne yapmaliyim?

Böyle ömür geçmez ki..
Ya nişanlınla konuşacaksın, ya katlanacaksın, ya bırakacaksın.
Nişanlıyken böyle yapan evlenince dışarıya çıkartmaz.

valla canım Allah sabır versin. Ama bu böle gitmez şimdi sevdiğinden aşkından katlanırsın ama ilerde daha kötü olur iice bunalırsın. Nişanlınla konuşman lazım.

yazık günah değil mi sana? niye bunları çekiyorsun? ailen hiç birşey demiyor mu bu duruma? onu ciddi bir şekilde ikaz et, bu kadar da kurcalatma hayatını. emin ol evlenirsen daha kötü olacak. insan sevdiğine hayatı hiç dar yapar mı? sevgi, baş başa oturup "seni seviyom seni seviyom aşkım" demekle gösterilmiyor. seven insan karşısındaki hayatını güzelleştirir, destekler, yardımcı olur. şuan ki hayatın ve ondan önceki hayatını bir karşılaştır. ve lütfen mantıklı ol. bir öpücükle, sarılmayla geçmez böyle bir hayat. evlilikte başka bir şey aranmalı. yazık etme kendine!!!

bence almanyadan bulup evlenmen daha doğru olurdu oradi yetişmeyle buradan kafana uygun bulamazsın ,işin zor ömür boyu bu kısıtlamalara geleceksen evlen yok gelemem dersen iyi düşün derim ,memleket erkeğin geneli böyle

okurken fenalık geçirdim.

seni evli çocuklu bunalmış dışarı çıkıp bi kahve içmek sohbet etmek isteyen ama eşi tarrafından engellenen bikadın olarak hayal ettim çok kötü

Sizi korkutmak istemem ama, beniim bir arkadaşımın eşi aynı böyle bir adamdı.
Arkadaşımı 2 yıl boyunca aldatmış.
Şimdi daha boşanmadan diğer kadınla düğün yaptı düşün artık.
Bazı erkekler malesef kendinden biliyorlar işi.

okurken fenalık geçirdim.

seni evli çocuklu bunalmış dışarı çıkıp bi kahve içmek sohbet etmek isteyen ama eşi tarrafından engellenen bikadın olarak hayal ettim çok kötü

Nişanlın mı Almanya'ya gelecek,sen mi Türkiye'ye?

İlgisiz adam da çok kötü,bana da hep ilgisizi denk gelir,ben de ilgiye hasretim..

Resti çek, her adımın için hesap verme. Ben senden önce de hangi ortamda nasıl davranacağımı bilen bir insandım, her hareketimi kontrol edip bana öğretmen gerekmiyor, güvenmiyorsan da güvendiğin birini ara kendine de.

Yok deliler gibi seviyorum, her haliyle çekicem, asla kaybetmeyi göze alamam diyorsan, senin bileceğin iş tabi.

ayni benim esimi anlatmissin arkadasim... ))
nisanlinin burcu da aslan olabilir mi... ???
boyle biriyle yasamak o kadar zor ki anlatamam... esimde ayni nisanlin gibi... tek bi yanlisim.olmadigi halde kiskanir
sahiplendiginden sewdiginden falan derdim ama degilmis bu tam hi hastalik surekli ilgi bekler cocuk gibi ilgi
baba gibi saygi es gibi sewgi bekler hakikaten cok zor tamam sewiyosun ama boyle dawranmasi ewlenince seni de bogar
arkadasim... korkarim sen de benim gibi olma... esimin kiskancligi yuzunden markete.zor gidiyorum oraya da gondermiyodu
ama benle markete gelmeye isendigi icin gelmiyo yoksa.ne carsi ne gezmek arkadas ablama bile gondermez kendi ailsine bile
yollamaz.o beni birakir gider ama ben ewde beklemek zorundayim...heran onu beklicem onsuz nefes almicam..
sewmene bisey diyemem ama ewlendiginde hayatin zehir olucak ilk zamanlar onemsemezsin ama yillar gectikce
anlarsin ben yedi yildir cekiyorum butun gun ewdeyim gunes yuzu gordugum yok bu berbat duygulari sende yasama
umarim nisanlin duzelir.... ama boyle insanlar duzelmez ki arkadasim... :-(( Allah sabir wersin arkadasim...

sen onun cocugu hizmetcisi kolesi degilsin sana bunlari yapmasina izin werip kendi insanligini saygini kaybetme..

Eger olursa nisanlim almanyaya Tasincak....

Nisanlima dedim 3 gün Rahat birak beni piskolojimi bozdun aklimi kafami toparliyip sonra konusuruz. Yapmiyor zoruna gidiyor genede yaziyor bana kafayi yicem bi kac gün Rahat Bile birakamiyor, beni ablama soruyor kardesin ne yapiyor diye ablam dedi ayril nisanlindan ne bu hasta gibi ikide bir soruyor evde oldugunu Bile Bile.., cok seviyorum Onu ama ayrilmayi gercekden aklimdan geciriyorum... Size anlatmakla icim rahatladi cünkü ayrilmayi düsünüyordum sizin yorumlarinizi okudukdan sonra eminim ayrilmaya... Cok tsk Ederim...

Ben çiftlerin birbirlerine gidip geldikleri yeri haber vermeleri gerektiğini savunan ve bunu da kendi ilişkimde uygulayan birisiyim... Çünkü eşim tarafından böyle alıştım... Siz oldukça uzakta olunca merak ediyor sanırım ama sizinki baya abartmış bu durumu... Ona bundan rahatsız olduğunuzu belli edin anlayacaktır heralde

hadi seni aramasını bi yana koyalım, bi de inanmayıp ablanı arıyorsa kafayı sıyırmış demektir.

ya bi kere " senin hiç kendine de mi saygın yok, ne kadar zavallı görünüyorsun gözüme" diyiversene

Birde sana inanmayıp ablanımı arıyor Gerçekten normal değil...

inşallah evlendiğinizde aldığınız nefesin hesabını sormaz size.

aynı şeyleri yaşadım ,evliyım hala daha yaşıyorum ,en ıyısı baştan sök at ,baskasınıda seversın merak etme ,
ama bu takıntılı adam senin peşini bırakmaz ,bıraksa bile sadistçe düşünen beyni dimi başkasını buldun sen zaten gibi gibi aptalca cümleler kullanır,
okurken yasadıklarım gelıyo aklıma gönlüme içim daraldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…