- Konu Sahibi Topsecret007
-
okurken fenalık geçirdim.
seni evli çocuklu bunalmış dışarı çıkıp bi kahve içmek sohbet etmek isteyen ama eşi tarrafından engellenen bikadın olarak hayal ettim çok kötü
ayni benim esimi anlatmissin arkadasim...))
nisanlinin burcu da aslan olabilir mi... ???
boyle biriyle yasamak o kadar zor ki anlatamam... esimde ayni nisanlin gibi... tek bi yanlisim.olmadigi halde kiskanir
sahiplendiginden sewdiginden falan derdim ama degilmis bu tam hi hastalik surekli ilgi bekler cocuk gibi ilgi
baba gibi saygi es gibi sewgi bekler hakikaten cok zor tamam sewiyosun ama boyle dawranmasi ewlenince seni de bogar
arkadasim... korkarim sen de benim gibi olma... esimin kiskancligi yuzunden markete.zor gidiyorum oraya da gondermiyodu
ama benle markete gelmeye isendigi icin gelmiyo yoksa.ne carsi ne gezmek arkadas ablama bile gondermez kendi ailsine bile
yollamaz.o beni birakir gider ama ben ewde beklemek zorundayim...heran onu beklicem onsuz nefes almicam..
sewmene bisey diyemem ama ewlendiginde hayatin zehir olucak ilk zamanlar onemsemezsin ama yillar gectikce
anlarsin ben yedi yildir cekiyorum butun gun ewdeyim gunes yuzu gordugum yok bu berbat duygulari sende yasama
umarim nisanlin duzelir.... ama boyle insanlar duzelmez ki arkadasim... :-(( Allah sabir wersin arkadasim...
hadi seni aramasını bi yana koyalım, bi de inanmayıp ablanı arıyorsa kafayı sıyırmış demektir.
ya bi kere " senin hiç kendine de mi saygın yok, ne kadar zavallı görünüyorsun gözüme" diyiversene
okurken fenalık geçirdim.
seni evli çocuklu bunalmış dışarı çıkıp bi kahve içmek sohbet etmek isteyen ama eşi tarrafından engellenen bikadın olarak hayal ettim çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?