Nişanlım çift karakterli ona nasıl davranmalıyım

pinky_princess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
343
0
46
Ankara
:2: kızlar şuanda çok moralim bozuk çok kötüyüm... biz 2 yıllık flörtten sonra temmuzda nişanlandık. herşey çok güzel iyi gibi ama nişanlımın bir huyu var çift karakterli. birgünü bir gününü tutmuyor. bazen dünyanın en anlayışlı insanı bazen çok vurdumduymaz acımasız... kızgın olduğunda agzına geleni söyler sonra özür diler ve benim hemen affetmemei bekler. benimde yapımda uysallık ve aşırı sabırlılık var çok sessizim o kızsada içimde fırtınalar kopar ses çıkarmam. buna bile kulp takıyor pısırıksın sen diye bugünde herşey iyiyken benim üniversite zamanlarımdaki resimlere bakıp sen o zaman daha güzelmişsin falan diye beni tenkit ediyordu bende biraz sesimi çıkarınca rahatsız oldu beyefendi. ha seviyormusun derseniz canım gibi sewiyorum ama nasıl davranmalıyım ona bilemiyorum :2: birgün sabrım taşarda herşey mahvolur diye korkuyorum

Sabır tası degilsiniz ki? Elbet bir gün istemeden patlarsınız..
Huyu bu sanırım.:26:
Pısırık diyormus bide o zaman sizde susmayın, altta kalmayın dise dis!
Bakalım o zaman ne bahane bulucak?

Ya bir insan sevdiğine pısırık der mi? Bu nasıl bi kabalıktır böyle. Tamam içinden öyle düşünüyor olabilir ama insanın yüzüne denir mi hiç? Eski fotolarına bakıp o zaman daha güzelmişsin demesini nasıl kaldırabiliyorsun? Bu resmen hakarettir. Böyle dengesizliği çekebilmene pes diyorum. Tepene çıkmış resmen ooohhh ne güzel valla.

Sabır tası degilsiniz ki? Elbet bir gün istemeden patlarsınız..
Huyu bu sanırım.:26:
Pısırık diyormus bide o zaman sizde susmayın, altta kalmayın dise dis!
Bakalım o zaman ne bahane bulucak?

biraz dişine dokunsam hemen savunmaya geçiyor inanamazsınız görseniz. ben ses çıkartarak değil ama sessiz sessiz koyucam tepkimi artık. şimdi telefon edecek biliyorum ama açmayacağım artık biraz hatalarını anlasın istiyorum ama çok zor

iyide sen neden korkuyorsun,sabrını taşıran, sana pısırık diyen ,sinirendiğinde ağzına geleni söyleyen o değil mi? bırakta herşey maf olur diye o korksun !

beğenmiyorsan beni gidebilirsin dedim. daha ne söyleyim bilmiyorumki. ben beğenmedim demiyorum sadece o zaman daha güzelmişsin diyorum diyo. bende farkındayım işsiz kaldım stresten çok zayıfladım ewe tıkıldım kaldım bakımsız kaldım ama bunları duymak elbette ağrıma gitti. ama bazı şeyleri koparıp atmak kolay değilki :2:

merhaba arkadaşım;
nişanlın saçmalamış biraz,en güzel zamanlarınız olmalı bu dönem sizin.
Ama onun açısından bakınca da kimse durduk yere tavır değiştirmez herhalde.
Ortada hiçbir sorun yokken mi fevrileşiyor?
Bir de şu durum var,benim eşim de yapı itibariyle çok müşvik,sakin,
sessiz ve uysal bir insandır.Yer yer beni delirtmişlikleri olsa da:)
genel olarak böyledir.Ama bu durum tartışma esnasında da karşı tarafın sessizliğiyle
devam edince,çok konuşan ve öfkeli diğer taraf susan ve hiç karşılık vermeyen kişiye karşı,
konuştukça hırslanır.Sanki kendisini kâle almadığını düşünüp daha çok öfkelenir.(kendimden biliyorum)
İşte o zaman da aslında hiç istemediği cümleler,çok kırıcı kelimeler çıkar ağızlardan
Belki o an cevap versen,hem kendini savunmuş olucaksın,
hem de sana o şekilde davranmasını engellemiş olucaksın.
Etkiye tepki gibi.bazen susarak,alttan alarak hallolmaz sorunlar.
Sesler yükselir,ortam gerilir,konuşulur olmadı tartışılır ama ortak bir yerde buluşup uzlaşılır.
sevgi varsa hepsi hallolur sıkma canını.
Ama sen diyorsan ki ben yapamam bir ömür bu değişken ruh haline katlanamam,
o vakit biraz düşün derim.Ben 8 aylık evliyim,inişli çıkışlı çok tartışmamız oluyor.
Eşim bu gerginliklerde hep sükuneti koruyan taraf,ben ise öfkesinin kontrolünü dizginleyemeyen,
zaman zaman kıran,sonrasında deli gibi üzülüp pişman olan tarafım.
İnan ilişkilerde dengeyi sağlamak çok zor.
Hele ki aynı evin içinde çok daha başka oluyor,sanki en ufak bir kıvılcıma bakıyor bazen herşey.
Ama aramızda herşeyden önce sevgi var,şiddeti yüksek ama aşk olan bir evlilik.
sakin ve dingin bir deniz ister herkes ama bunu sağlamak çok güç.
sen sadece taktik değiştir bakalım,o da sana senin gösterdiğin anlayışı gösterecek mi,
naz yapması gereken sensin,bakalım o çekecek mi?
Dene bence değiştirmeye çalış desem öyle zor ki o,
olduğu gibi kabullenmekte güç,bir süre sende içine atma.
kafan atar susma,canın sıkıldı o hatalı yüklen,
gerekirse tartış ama abartmadan:)
Bakalım tek taraflı bir hakimiyet mi kurmak istiyor beyefendi?
Kurulacaksada bu senin hakimiyetin olsun

teşekkür ederim yorumunuz için... beni heralde en çok bu durumu yaşamış biri anlayabilirdi. dediğiniz gibi taktik değiştircem birazda o beni çeksin. asla ayrılmayı düşünmem allah korusun çok seviyorum çünkü. oda beni seviyor emininm ama biraz fevri hareketleri var ailesinede böyle... işleri çok yoğun acaba ondanmı diyorum ama bilemiyorum huyu böyle diyor kayınvalidem. hayırlısı olsun herkes hakkında naz yapma sırası bende artık geçte olsa... yorum yapan herkese teşekkür ederim

rica ederim umarım bir faydamız dokunmuştur.
korkuyorum demişsin bak bu da bir hata,
korkarsın belki kaybetmekten ama bu kaybetme korkusunu O'na hissettirme.
nişanlının duygularından eminsen dediğin gibi davran bakalım.
Sana mutlaka tepki gösterecektir
o zaman sende ona''her insanın inişli çıkışlı zamanları olur,ben seni hep anlayışla karşıladım,
ama bu tek taraflı olmaz,senin yarattığın huzursuzluğa tepki göstermemi sen istiyordun,
hatta bu yüzden bana pısırık bile dedin,ben sana değer verdiğim için alttan almıştım,
ama demek ki yanlış anlaşılıyor bu durum kusura bakma da kimse kendisini ezdirmez''dersin.
Asla kişiliğinden taviz verme ve belki çok sık söylenen bir laf ama
inan çok doğru''nasıl başlarsa öyle gidiyor''
Şimdi sen nasıl devam etmesini istiyorsan öyle alıştır.
Çok seviyorsun ama inan bazı sorunları aşmada sevgi tek başına yetmiyor.
Sana saygı duymalı,bunu arada unutuyorsada bir biçimde hatırlat,silkele ve kendine getir:)

Üslubuna dikkat etmesi gerekiyor.
Siz bazı seyleri tek taraflı degistiremezsiniz ki haa hep susar , herseyi icinize atarsanız , söyledigi hic birseye kırılıp , alınmayacaksın , onun bir özürüyle herseyi unutabilirseniz anlasabilirsiniz bu adamla. :44:

haklısın gerçekten... az önce aradı neden mesaj atmıyorsun diye sordu kırıldınmı üzdümmü seni diye sordu bende söylediklerini çok düşündüm ve artık önceliklerimi değiştirdim dedim. ne gibi dedi 1. sıraya kendimi koydum dedim hiçbirşey için kendimi yıpratmicam dedim. beni seviyorsan bana saygı duymalısın ve değer vermelisin dedim yoksa işler arapsaçına döner ikimizde içinden çıkamayız dedim. sustu sadece... ben onu tanıyorum şimdi neden böyle diyor bu kız noldu diye düşünüyordur muhakkak. zaten hep beni üzer ve deli gibi pişman olurdu bende affederdim... şimdi biraz afalladı bakalım sonuc ne olacak..

evet malesef tek taraflı değiştiremem birşeyleri... içime atmak susmakta yapı meselesi sinirlenirken bile sakin sakin sinirleniyorum ben değiştirmeye çalışcam kendimi zor biliyorum ama denicem... artık ben birşeyleri idrak etmesi için uğraşıcam onunda çaba harcaması gerekiyor, bunu anlaması lazım ilişkimizi tek ben taşıyamamki...

Aynen canım insallah düzelir.

Erkeklerde bu sorumsuzluk var ne yazıkki kendileri her lafı söylicek ama biz onlara onlar kadar kötü laf sölemiyeceğizz en iyisi sende onun sana davrandığı gibi davran bu bendede vardı o bana herşeyi sölüodu bende o üzülür diye hiç bişey demiodum ama sessiz kalan kişi hep ezik ve haksız duruma düşermiş buda bi gerçek haksız olduğu zamanlar ben haksız duruma düşüodum kendimi savunmadığımdan ama şimdi öyle değilim hakkını savun susma hiç kimse içinde kendini üzme bide bazı şeyleri anca bu duruma gelince farkedioruz ne yazıkkio zaman anlar senin neler düşündüğünü belkii.. korkma sakın, zaten olmayacağı varsa hiç bi zaman olmaz sende onun gibi davranki anlasın seni:80: kendinide üzme düzelir herşey inşallah..

İş aramandan doğan stresi ona fazla yansıttıysan, ger dönüşü bu şekilde olmuştur. Çünkü çözülmeyen sorunlarda, çaresiz kaldıklarında erkekler kırıcı oluyorlar.

tam soracaktım ikizler burcu erkeği mi diye bu kadar olur valla sıkma canını benim babam da böyle bir değişik günde elli kere fikir değiştirir, allahtan sabırlı biriymişsin yoksa sürekli kavga gürültü çıkardı ilişkinizde. ama sakın kendini ezdirme, nerede duracağını bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…