evlenmeyi tekrar düşünürdüm....
bende tekrar tekrar düşünüyorum ama karar veremiyorum
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenmeyi tekrar düşünürdüm....
Bizde erkekler rahat yetiştiriliyor. Genel anlamda ciddi sorumluluklar yüklenmiyor.
Evlilik de ciddi bir iş. Gezip tozmak dışında da sorumluluklar yüklüyor insana.
E haliyle bu el bebek gül bebek büyütülmüş beyler, biz evlilik için yetiştirilen
bayanların isteklerine cevap veremiyorlar, bocalıyor ve panik yapıyorlar. Siz
onları ürkütmeden, usul usul akıllarına işleyin aile kurmanın esaret olmadığını.
Aynı şekilde davranın ama nispet yapmayın. Bak nasılmış falan demeyin, bırakın
o idrak etsin. O zaman sizin ders vermek için yaptığınızı anlar ve bir süre
sonra ciddiye almaz. Tıpkı onun gibi tarz haline getirin bunu. Yaklaşık olarak aynı
mazeretleri kullanın. Ve sabredin...
Bizde erkekler rahat yetiştiriliyor. Genel anlamda ciddi sorumluluklar yüklenmiyor.
Evlilik de ciddi bir iş. Gezip tozmak dışında da sorumluluklar yüklüyor insana.
E haliyle bu el bebek gül bebek büyütülmüş beyler, biz evlilik için yetiştirilen
bayanların isteklerine cevap veremiyorlar, bocalıyor ve panik yapıyorlar. Siz
onları ürkütmeden, usul usul akıllarına işleyin aile kurmanın esaret olmadığını.
Aynı şekilde davranın ama nispet yapmayın. Bak nasılmış falan demeyin, bırakın
o idrak etsin. O zaman sizin ders vermek için yaptığınızı anlar ve bir süre
sonra ciddiye almaz. Tıpkı onun gibi tarz haline getirin bunu. Yaklaşık olarak aynı
mazeretleri kullanın. Ve sabredin...
Ekim 7de. Az kaldı yani![]()
Ama belki sana da oluyodur. Hep böyle olumsuz durumlar gözümde büyüyor.
Diyorum kendi kendime "acaba yanlış bişi mi yapıyorum"
Ama onun doğru insan olabileceğini de biliyorum.Normal zamanımızda beni mutlu etmek için herşeyi yapar.
Ama bu konuyu sık sık gündeme getirip huzursuzluğumu söylememe rağmen bu konuya bir çözüm bulmuyorNerdeyse umursamıyor yani
![]()
Yada ben sinirden öyle görüyorum![]()
aman benimkide bir rahar bir rahatki yok böyle birşey birde bişmişliği vardır o konuyu ondan iyi bilen birisi yokmuş gibi davranıyor haksız olduğunu anlayıncada gülüyor ozaman ben deliriyorum :)
ayyy amma doluymuşum habire yazıp yazıp duruyorum ayy rahatladım biraz
aynen bende.bi de tam dargın zamanımızda açmıssın bu konuyu :)
Valla alabildiğine patlıyorum:))
sitemli serzenişlerde bulunmak yerine birlikte vakit geçiremediğiniz için uyumlu ses tonuyla üzüntünüzü dile getirin..senin derdin benim derdim,sıkıntılarımızı paylaşalım diye detsekçisi olduğunuzu gösterin..
arkadaşlar sürekli herşeyi karşı taraftan beklememek lazım.
telefonda 'nasılsın, iyiyim' den başka birşey konuşamıyoruz diyorsunuz da belki de sorun sizdedir. gün içinde yaptıklarından bahsedin ve yorum bekleyin. mutlaka yorum yapacaktır ve konu açılacaktır. sizin anlattıklarınız bittiği zaman, 'senin günün nasıldı aşkım' diye sorarsınız. o da mutlaka birşeyler anlatır ve böylece yarım saat konuşmuş olursunuz.
sevgi emek ister :)
Canım aynı duyguları çoğumuz yaşıyoruzdur. Ha yaşamayanlarda olmuştur onlar istisnadır elbet. Erkekler yapısıdır bu hemen soğuma seni sevmediğinden değil, sadece hastalık evlilik stresi bu hale getirmiş olabilir. Ben de yaşıyorum yer yer hatta çoğu zamanda çemkiriyorum bazen günde 1-2 ararken bazen abartır 15-20 kez arar. Buda ruhsal durumlarana bağlı sanıyorum onlarda regl dönemi olmasa da zaman zaman bu tarz bi dönemden geçiyorlar... Tek sorununuz bu ise öle hemen soğudum falan deme allah başka sıkıntı vermesin
:) aman dök içini gitsin yaaa zaten bunların bencilliklerinden vurdumduymazlıklarından gına gelmişti heralde bütün erkekler böyle yavvv keşke erkek olarak geleymişim dünyaya hiç değilse bir tane kızı mutlu edebilirdim ayrıca merak etme bizde dargınız zaten konuşmuyoruz :)))
Saldımm:))
ahh be papatyam tamam güzel diyorsunda arayan sensin birde gününü anlatıyorsun telefonda ona nasıldı deyince iyi cevabı geliyor hooopppp konuşma bitti :) hadi onuda geçtim adam zaten aramıyorki anlatasın haa bazende anlatmana fırsat olmadan işim var denilip telefon kapanıyor yani anlıcağın her türlü kötü![]()
arkadaşlar ya biz mart ayında nişan yaptık hazirandada düğünümüz olucaktı fakat araya hastalık girince düğünü erteledik benim sorunum ertelenmesi fln değil ama nişanlım çok değişti ne bir ilgi ne bir alaka telefonla arıyor 2 dk konuşup hemen kapatıyor ne eskisi gibi güzel sözler nede ben çağırmasam buluşmaya gelmez heralde iş harici bütün gün uyuyor evde neden böyle değiştin diyorum saçmalama abartıyorsun seninle konuşulmuyor diyor kapatıyor telefonu çok bunaldım artık böyle birisiyle nasıl bir yuva kurulur oysa eskiden beni okadar çok severdiki 2 dk vakti olsa gelip beni görüp giderdi hemen beni ilgiye okadar alıştırdıki şuanki durumu kaldıramıyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız![]()