şimdiden böyleyseeee.... sonra daha durgunlaşır. sen nasıl bir insansın? hareketli, konuşkan biri misin? kendin gibi insanlardan mı hoşlanıyorsun? bunlar önemli. çünkü bende yeni evliyim. eşimle nişanlıyken karakterlerimizin farklı olduğunu hissediyordum. ben hayat dolu bir insanım, gezmeyi alış verişi eğlenmeyi severim. eşim benden önce çok durgunmuş. konuşurken ve nişanlıyken herkes onun çok değiştiğini benim onu açtığımı söylerlerdi. biz az değil 3 yıldan sonra evlendik . bende çok konuşkan değilimdir ama ortama uyarım

. evlendikten sonra eski haline döndü. evliliğimizde 3. aydan sonra zaruri haller dışında hiç konuşmamaya başladı. bende fazla konuşkan değilim ama biri muhabbet ettiği zaman devamını getiririm, sessizlik olduğu zaman iletişimi başlatmaya çalışırım. işte o günler çok zorlandım, eşimin sesini evdeyken değil ancak arkadaş ortamında zor duyar olmuştum

. şimdi 7 ay oldu evleneli ya ben alıştım yada onda düzelme var o tarafını tam kestiremiyorum

. diyeceğiim o ki nişanlılıkta gördüğün ufak tefek rahatsızlık veren şeyler evlenince çok kötü batıyor insana

. asla es geçme. uyum çok önemli aşk bitebiliyor, sevgi ve arkadaşlık kalıyor

adı üstünde hayat arkadaşı

. evliliğin ilerleyen yıllarında, yaşlılıkta karakterlerin uyumu çok önemli... umarım anlatabilmişimdir. tekrar değerlendir bence sen nişanlını. evde varla yok arasında silik bir insan

.