Nişanlım çok içine kapanık

kubisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
47
0
46
Bursa
8 aydır nişanlıyım ve tanışmamız bi arkadaşımın vasıtasıyla oldu kısa sürede nişanlandık.bu süreç içerisinde gerek telefon konuşmalarımız gerekse yüz yüze, hep durgunluk hep bi suskunluk içerisinde geçti hep bana sen konuş bilmem ne faln dio (ki konu açsam dahi bi kaç kelimeyle son buluyo ve tıkanıyoruz) bi sıkıntısı olduğunda ondan değil üçüncü şahıslardan duyuyorum kayın valide yada görümcem gibi ne yapmalıyım sizce bu konuyu onunla paylaşıyorum sıkıntımı dile getiriyorum yine bi çözüm yok ben onun eşi olucam ya herşeyi ben olmalıyımm bilmiyorum yanlış düşünüyorum

en sinir olduğum insan tipi
böyle insanları bir güzel dövesim geliyor

evlilikte zorlanır insan
sessiz birşey paylaşmaz :27:

evet napmam gerekir işte bende ona bi çözüm bulamıyorun onun beni sevdigine eminim bende onu çok seviyorum ama sevgi ve herşey paylaşıldıkça güzel

içine kapanıklık değil bence ondaki içine kapanık insan sıkıntısını sevincini kimseyle paylaşmaz diye düşünüyorum ama nişanlınız ailesiyle paylaşıyormuş sizinle paylaşmıyor yani zor bir durum bence nasıl başa çıkılır bilmem ama umarım düzelir

Sanırım , nişanlınız size tam güwenememiş ya da benimseyememiş . İnsan karakterleri farklı farklı . Bir insana alışmak için zaman gerekiyor . Bu durumu çok sıkıntı yapmadan , bu durumdan rahatsız olduğunuzu yumuşak bir dille ifade edin , yok aynen dewam ederse , siz de aynı taktiği uygulayın , bakalım onun hoşuna gidecek mi ?

Canım ben de nişanlıyım
Nişanlandığımızda Uzun süre ben de aynı problemi yaşadım
Arıyodu, bi kaç cümle ediyodu sonra "konuş ya seni dinlemek istiyorum" diyodu
Ben çok konuşkanımdır, bazen hiç çenem durmaz. Buna ragmen telde konuşurken uzun sessizliklerimiz olurdu sinir olurdum
O yapı itibariyle sessiz, sakin, az konuşan çok dinleyen birisi
Aynı zamanda çekingen olduğu için çok zor olmuştu
Ama zamanla düzeldi. Şimdi de az konuşuyo ama birbirimize alıştık
Bir araya geldiğimizde saatlerce konuşsak doyamıyoruz herşeyi konuşabiliyoruz, ben en çok bundan korkuyordum ilerde paylaşacak birşeymz olmazsa ben naparım diye
Hiçbir korktuğum olmadı çok şükür
İlk dönemlerde işi hakkında çok ciddi problemleri başlamış ben bunu görümcemden duymuştum düşün ve çok üzülmüştüm bana anlatmadığı için
Şimdi bi derdi olsa hemen anında beni arayıp paylaşıyo. Benimle huzur bulduğunu söylüyo
Sen de biraz sabret ve bu durumun böyle olmaması gerektiğini tatlı ve anlaşılır bir dille ifade et canım, işe yarar
Mutluluklar

evet napmam gerekir işte bende ona bi çözüm bulamıyorun onun beni sevdigine eminim bende onu çok seviyorum ama sevgi ve herşey paylaşıldıkça güzel
Her insan aynı değil. Kimisi hemen ısınıverir, kimisi zamanla alışır
Sen bu duruma üzüldüğünü muhakkak belirt ve biraz sabret
Biz de körkütük aşığız birbirimize ama bu problemi yaşamıştık dediğim gibi
AMa şimdi şuan aramızdaki ilşki dört dörtlük elhamdülillah :69:

İlk etapta bir insan bir insandan ya hoşlanır yada hoşlanmaz...
Hayatıma birini sokuvereyimde ailem mürüvetimi görsün benimde hayatımda biri olsun diyerek başlamışsa bi ilişki hemen hoşlanması, sıcak olması çok zor.. zamanla alışabilirse eğer düzelir..

ocwmays şanslı olanlardan çunki nişanlısı olan alışmış ve paylaşımları artmış umarım sizinde öyle olur..

Sevgiler

İlk etapta bir insan bir insandan ya hoşlanır yada hoşlanmaz...
Hayatıma birini sokuvereyimde ailem mürüvetimi görsün benimde hayatımda biri olsun diyerek başlamışsa bi ilişki hemen hoşlanması, sıcak olması çok zor.. zamanla alışabilirse eğer düzelir..

ocwmays şanslı olanlardan çunki nişanlısı olan alışmış ve paylaşımları artmış umarım sizinde öyle olur..

Sevgiler

Onunla az konuşması hoşlanmadığı anlamına gelmez ki
Bazı insanlar konuşmayı sevmezler ve alışmaları zaman alır bu çok doğal
Biz de görümcem vesilesiyle tanıştık, sevdik ve ailelerimize söyleyip nişanlandık. Aileler için değildi yani

bu onun kişilik yapısı olabilir ama senın acından demek ki sıkıntı.. ve ben kendı adıma öyle ınnalarla anlasamam.. yani karsındaki insan seni dinletmeli eğlenmelisin onla.. cıvıl cvıl olmalı bır ılıskı..

Zamanla birbirinizi tanıdıkça daha rahat olursunuz ve muhabbetlerinizde artar sıkma tatlı canını. Zaten kadınlar erkeklerden 3 kat daha fazla konuşurmuş yani bizim doğamızda var çene çalmak o yüzdende sana biraz az konuşuyor gelebilir.

az konuşan birini anlamakta zor. gelecekte iyi biri de çıkabilir. çok ilgisiz kocada olabilir.
inşallah iyi biridir. hakkınızda hayırlısı olsun

şimdiden böyleyseeee.... sonra daha durgunlaşır. sen nasıl bir insansın? hareketli, konuşkan biri misin? kendin gibi insanlardan mı hoşlanıyorsun? bunlar önemli. çünkü bende yeni evliyim. eşimle nişanlıyken karakterlerimizin farklı olduğunu hissediyordum. ben hayat dolu bir insanım, gezmeyi alış verişi eğlenmeyi severim. eşim benden önce çok durgunmuş. konuşurken ve nişanlıyken herkes onun çok değiştiğini benim onu açtığımı söylerlerdi. biz az değil 3 yıldan sonra evlendik . bende çok konuşkan değilimdir ama ortama uyarım :49:. evlendikten sonra eski haline döndü. evliliğimizde 3. aydan sonra zaruri haller dışında hiç konuşmamaya başladı. bende fazla konuşkan değilim ama biri muhabbet ettiği zaman devamını getiririm, sessizlik olduğu zaman iletişimi başlatmaya çalışırım. işte o günler çok zorlandım, eşimin sesini evdeyken değil ancak arkadaş ortamında zor duyar olmuştum :43:. şimdi 7 ay oldu evleneli ya ben alıştım yada onda düzelme var o tarafını tam kestiremiyorum :1:. diyeceğiim o ki nişanlılıkta gördüğün ufak tefek rahatsızlık veren şeyler evlenince çok kötü batıyor insana :47: . asla es geçme. uyum çok önemli aşk bitebiliyor, sevgi ve arkadaşlık kalıyor :38: adı üstünde hayat arkadaşı :61:. evliliğin ilerleyen yıllarında, yaşlılıkta karakterlerin uyumu çok önemli... umarım anlatabilmişimdir. tekrar değerlendir bence sen nişanlını. evde varla yok arasında silik bir insan :50:.

insan soğur böyle ya :S ben çok konuşkanımdır mesela karşımda sus pus biri olduğunda sıkılırım yada bu insan knşmuyo demk benle knşmak istemio die düşünürüm ne bileyim görücü usulümü nişanlandınız ? belki ısınamamıştır daha sana sen sıcak ol çok konuş bunun bi sorun olduğunu söyle

konusmama konusunda kımse benım esımın elıne su dokemez
ben derdımı anlatmaktan yoruldum o dınlemekten ve cozumbulmamaktan yorulmadı
artık bende sustum ne yapayım
hıcbırseyı degıstırmek ıcn ugrasasım gelıyor
sordugum soru karsılık bulmuyor bıle
bana karsı degıl herkese karsı boyle o ve boyle mutlu
4 yılın ıcındeyız evlılıkte sanırım uzum uzume bakabaka kapkara oldu:59:

aynı durumdayız canım 1 yıl süren nişanlılık süresince tl konuşmalarımız genelde şu şekildeydi

:13:
s.a canım
a.s bitanem
nasılsın
iyiyim sen nasılsın
bende iyiym
nasıl geçiyo günler
çok zor geçiyo
ve sessizlik ............
eee hadi konuş
sen konuş .....

ayda bir anca yüzyüze görüşüyorduk o da bir iki saat falan çünkü o başka ilde çalışıyordu .

:20:hala aynı adam devam ediyo ama benimki herkese karşı öyle lüzumsuz konuşmayı sevmiyormuş bende tam tersiyim çenem hiç durmaz ben konuşurum o dinler :66:

Back
X