- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 33
- Konu Sahibi Manolya2010
-
Peki dediklerinize kulak asıcam tesekkur ederımSen okulda derste mesaj atmamalı dersin ile ilgilenmelisin
Ama diyelim ki dersle ilgilenmedin bunun zararı kime sana
Adam asker
O işi esnadında sana mesaj attı işi ile ilgilenmedi ve birisine bir şey oldu
Bunun bedeli ödenir mi vicdan azabı giderilebilir mi
Bazı sınırları zorlamamak lazım
Bırak arama o da aramasın bir süre sonra arar ne oldu diye
Tek konu o değil canım dediğim gibi uzaklık hep olur dayanabilirsen ne mutluYok Aldatcandan suphem yok o konuda guvenım sonsuz yani sosyal hesapları bile yok Allah var o konuda gozum kapalı guvenırım dini yondende korkar zinadan yapmaz
Tesekkur ederim dusunceniz ıcinEvet ayrilin
Hakkarideki askeri personelin nasil bir ruh halinde oldugunu anlamadiginiz icin sevgiliniz olmasina gerek yok.
Jeopolitik konumu daha iyi birini bulur mutlu olursunuz insallah
Aynen öyle yapıcam bundan sonraBiraz uzak durun ustune dusmeyin. Surekli akliniza geliyorsa baska mesgaleler bulun kendinize
Soyle ben yazıyorum bazen yaziyo bısey bıdaha yazıyorum goruldu yapıyor musaıt olunca da cevap yazmıyor orda kalıyo yanı ben yani bu sekılde gunlerce konusmamıs olmuyoruz. Ama odada musaıt olunca da canım sıkkın dıyo sureklı yani musaıt oldugunu ben biliyorum yazıyorum canim sıkkın sonra konusalım dıyo ama hep canı sıkkın o sonra hıc gelmiyorİletişimsizlik kavramı kişiden kişiye değişir
Bana 1 saatte yazmadı 2 saatte yazmadı diyorsanız evet abartı
Ama günlerce konuşmuyorsanız haklısınız
Ahaha aynen oyle valla nısanlısının karısının uzerıne titreyen esler de var kimse kusura bakmasın asker olup yanıAskeri personel daima ketum ve vakitsizdir babam asker , kuzenim asker annem de yengemde hep ilgisizlikten şikayetçi hele yengem dediğim kız benle yaş gencecik sarardi soldu ama sevginin bahanesi yoktur bence nisanlin tam bir odun aynı bizimkiler gibi
Soyle ben yazıyorum bazen yaziyo bısey bıdaha yazıyorum goruldu yapıyor musaıt olunca da cevap yazmıyor orda kalıyo yanı ben yani bu sekılde gunlerce konusmamıs olmuyoruz. Ama odada musaıt olunca da canım sıkkın dıyo sureklı yani musaıt oldugunu ben biliyorum yazıyorum canim sıkkın sonra konusalım dıyo ama hep canı sıkkın o sonra hıc gelmiyor
Aynen mesgulum yazsin ben bogazına mı yapıscam sankıYa bana ayıp geliyor açıkçası birinin mesajını görmezden gelmek.
Hani canım konuşmak istemiyor, kendimle kalmak istiyorum vb bir şey yazılsa daha mantıklı
Öncelikle merhaba çiftlerin ilişkiye basladıkları dönemde dürüstlük adı altında birbirlerine anlattıkları geçmiş ilişkiler ilerde sorun olabiliyor kafaya takıyor insan eğer onu sevseydi sizinle olmazdı bu konuda bir anlasalım. Ve sürekli bu yol üzerinden yürürsen erkege kacar anlattı madem pişman etme politik ol unut yani anlattıklarını iletişimsiz olmanız problem evet ama ayrılalım sözüne karşılık hayır diyorsa çokta korkulacak bir sebep yok demektir Asker olmak ve doğuda görev yapmak inan çok zor sen ben gitsek psikoloji kalmaz emin ol bende senin gibiydim yazmadan aramadan duramazdım cesaretimi topladım ve denedim geri çek kendini ama bunu trip atarak değil soguk kanlılık ile yap birde mesgalen olsun yoksa kurar durursun kafanda olan sana olur sürekli iletişim halinde olmakta eskidi biraz sanki ben esim ile bi sabah bi aksam konusurduk gün içinde erkeği sıkmaya gerek yok geri çekil sakin ve makul ol emin olabilirsin düzelirÖncelikle merhaba. Nişanlım hakkaride askeri personel. Aramızda binlerce km var. 3 aydır ayrıyız ve sürekli tartısıyoruz. Eskiden de pek aramazdı ama mesaj atardı yine. Şimdilerde isim cok yogun diye mesaj atmıyor odasına gecınce de canim sıkkın diye mesaj atmıyor. Arasada sureklı kavga halindeyiz zaten. Defalarca bitirelim diyorum bitirmekte istemıyo. Bende istemıyorum acıkcası ama uzuluyorum. Evlenıncede boyle ıletısımsız karı koca olmak istemiyorum. Benden önce birkere daha nısanlanmıs ve ben onu cok kıskanıyorum. Bana senin tırnagın etmez neyine kıskanıyon dıyo ama ben profilinden cıkamıyorum. Sizce ayrılmalı miyim ben kafam cok karısık lutfen yardım edin seviyorum ama nereye kadar boyle gider bilmiyorum
İnşallah canım ayrılmak istemiyorum acıkcası cok ıyı durust bı insan yeri geldi mi de cok sefkatlı isinden kaynaklanan bı gerginlik var ınsallah duzelırÖncelikle merhaba çiftlerin ilişkiye basladıkları dönemde dürüstlük adı altında birbirlerine anlattıkları geçmiş ilişkiler ilerde sorun olabiliyor kafaya takıyor insan eğer onu sevseydi sizinle olmazdı bu konuda bir anlasalım. Ve sürekli bu yol üzerinden yürürsen erkege kacar anlattı madem pişman etme politik ol unut yani anlattıklarını iletişimsiz olmanız problem evet ama ayrılalım sözüne karşılık hayır diyorsa çokta korkulacak bir sebep yok demektir Asker olmak ve doğuda görev yapmak inan çok zor sen ben gitsek psikoloji kalmaz emin ol bende senin gibiydim yazmadan aramadan duramazdım cesaretimi topladım ve denedim geri çek kendini ama bunu trip atarak değil soguk kanlılık ile yap birde mesgalen olsun yoksa kurar durursun kafanda olan sana olur sürekli iletişim halinde olmakta eskidi biraz sanki ben esim ile bi sabah bi aksam konusurduk gün içinde erkeği sıkmaya gerek yok geri çekil sakin ve makul ol emin olabilirsin düzelir
Eski erkek arkadaşım askerdi o nedenle çalışma koşullarını az çok biliyorum. Eğer önceki nişanlılığı 2015 senesi öncesindeyse, ilgilenebiliyor olması normal, ama şimdi gerçekten çok çok yoğunlar ve zor koşullar altındalar. Bahane olsun diye yoğunum dediğini sanmıyorum, yoğunsa komutanına söyleyemez bile nişanlımı ziyaret edeyim diye.Ne bileyim onun dogum gunune falan hep izine gelmıs benimkine ısım yogun dedi gelmedı falan filan ben herseyı kafaya takıyorum iste bide iletısım halinde olmayınca kuruyorum da kuruyorum
Yok durabılıyorum kavgalıyken gunlerce yazmam o yazar hep gonlumı alır ben cok ozledım sanırım gelse bı artıkFazla uzerine dusuyorsunuz gibi hissettim ben.
Cok fazla uzerine dusmeyin, o yazmadikca siz de yazmayin bakalim kendinizi geri çekince ne yapacak.
Bana yazmadan duramazsiniz gibi geliyor ama neyse :)
Normal gun ıcınde yogun zaten ama odaya gidince de canım sıkkın dıyo seni uzmuyım diyip aramıyo canın sıkılmasın dıyo ama dedıgım gibi hıc canının sıkkın olmadıgını gormedımEski erkek arkadaşım askerdi o nedenle çalışma koşullarını az çok biliyorum. Eğer önceki nişanlılığı 2015 senesi öncesindeyse, ilgilenebiliyor olması normal, ama şimdi gerçekten çok çok yoğunlar ve zor koşullar altındalar. Bahane olsun diye yoğunum dediğini sanmıyorum, yoğunsa komutanına söyleyemez bile nişanlımı ziyaret edeyim diye.
Gün içinde büyük ihtimalle çok yoruluyor ve hiçbirşey yapacak takati kalmıyor. Sanmıyorum ki gün içinde canını sıkacak birşey olmasın, stres altında bir de. Üzülmeniz normal tabii, kim sevgilisinden ilgi görmek istemez ki. Ben 2015 öncesine denk gelmeme, sürekli telefonla kamerayla konuşmama rağmen uzaklığı sorun ediyodum, siz etmeyin tabii :)Normal gun ıcınde yogun zaten ama odaya gidince de canım sıkkın dıyo seni uzmuyım diyip aramıyo canın sıkılmasın dıyo ama dedıgım gibi hıc canının sıkkın olmadıgını gormedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?