Herkese merhaba..
4 yillik bir beraberligin ardindan baska bi adamla 20 gün sonra evlenicem fakat nişanlım çok yalan söylüyor.'bilmiyorum' demekten cekiniyor. Bilmesede her işe giriyor ve mahvediyor. Yapmadığı seyleri yapt diye gelip bana anlatiyor ama ben karakterini bildiğim için yapmadığını biliyorum giyiminede önem göstermiyor. Hele kaynanam nisanima bile gelmedi evlilik derdinde sırasını almışim once o evlencekmiş. Neyse kısacası evim barkım kuruldu onca paralar sacildi vazgecemiyorum. Ama sanirim sevmiyorum da severim belki evlenince diye umut ediyorum. Akıl verin bana 
Herkese merhaba..
4 yillik bir beraberligin ardindan baska bi adamla 20 gün sonra evlenicem fakat nişanlım çok yalan söylüyor.'bilmiyorum' demekten cekiniyor. Bilmesede her işe giriyor ve mahvediyor. Yapmadığı seyleri yapt diye gelip bana anlatiyor ama ben karakterini bildiğim için yapmadığını biliyorum giyiminede önem göstermiyor. Hele kaynanam nisanima bile gelmedi evlilik derdinde sırasını almışim once o evlencekmiş. Neyse kısacası evim barkım kuruldu onca paralar sacildi vazgecemiyorum. Ama sanirim sevmiyorum da severim belki evlenince diye umut ediyorum. Akıl verin bana
Uff surda 20 gün kaldı napıcam ben ki sevmiyorum biliyorum ama ailemin istemedigi bir iliskiden ciktigin icin onume gelen ilk adamla nisanlandim bende de hata var geride donemiyorum. :/
Herkese merhaba..
4 yillik bir beraberligin ardindan baska bi adamla 20 gün sonra evlenicem fakat nişanlım çok yalan söylüyor.'bilmiyorum' demekten cekiniyor. Bilmesede her işe giriyor ve mahvediyor. Yapmadığı seyleri yapt diye gelip bana anlatiyor ama ben karakterini bildiğim için yapmadığını biliyorum giyiminede önem göstermiyor. Hele kaynanam nisanima bile gelmedi evlilik derdinde sırasını almışim once o evlencekmiş. Neyse kısacası evim barkım kuruldu onca paralar sacildi vazgecemiyorum. Ama sanirim sevmiyorum da severim belki evlenince diye umut ediyorum. Akıl verin bana 
Uff surda 20 gün kaldı napıcam ben ki sevmiyorum biliyorum ama ailemin istemedigi bir iliskiden ciktigin icin onume gelen ilk adamla nisanlandim bende de hata var geride donemiyorum. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?