• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok yalan söylüyor :(

Nilya00

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
11
0
6
35
İzmir
Herkese merhaba..
4 yillik bir beraberligin ardindan baska bi adamla 20 gün sonra evlenicem fakat nişanlım çok yalan söylüyor.'bilmiyorum' demekten cekiniyor. Bilmesede her işe giriyor ve mahvediyor. Yapmadığı seyleri yapt diye gelip bana anlatiyor ama ben karakterini bildiğim için yapmadığını biliyorum giyiminede önem göstermiyor. Hele kaynanam nisanima bile gelmedi evlilik derdinde sırasını almışim once o evlencekmiş. Neyse kısacası evim barkım kuruldu onca paralar sacildi vazgecemiyorum. Ama sanirim sevmiyorum da severim belki evlenince diye umut ediyorum. Akıl verin bana 😒

Herkese merhaba..
4 yillik bir beraberligin ardindan baska bi adamla 20 gün sonra evlenicem fakat nişanlım çok yalan söylüyor.'bilmiyorum' demekten cekiniyor. Bilmesede her işe giriyor ve mahvediyor. Yapmadığı seyleri yapt diye gelip bana anlatiyor ama ben karakterini bildiğim için yapmadığını biliyorum giyiminede önem göstermiyor. Hele kaynanam nisanima bile gelmedi evlilik derdinde sırasını almışim once o evlencekmiş. Neyse kısacası evim barkım kuruldu onca paralar sacildi vazgecemiyorum. Ama sanirim sevmiyorum da severim belki evlenince diye umut ediyorum. Akıl verin bana 

yalan söyleyen insana tahammulum yok. insanlar değişmez
gereksiz yalanları söyleyen
büyük yalanları söylerken çekinmez. hiç iyi bişi değil.

bir arkadaşım vardı hayatı yalandı. ne kadar gereksiz şeyler varsa yalan söylerdı.
yüzüne söylerdım ınanmadıgımı ve çok kızardım
vallahı hayatımdan hakaret ederek çıkardım bu arkadaşımı
feci sinirlerime dokunuyordu saçma sapan yalanları.

yalan, çok büyük bir kusurdur:34:

Uff surda 20 gün kaldı napıcam ben ki sevmiyorum biliyorum ama ailemin istemedigi bir iliskiden ciktigin icin onume gelen ilk adamla nisanlandim bende de hata var geride donemiyorum. :/

Herkese merhaba..
4 yillik bir beraberligin ardindan baska bi adamla 20 gün sonra evlenicem fakat nişanlım çok yalan söylüyor.'bilmiyorum' demekten cekiniyor. Bilmesede her işe giriyor ve mahvediyor. Yapmadığı seyleri yapt diye gelip bana anlatiyor ama ben karakterini bildiğim için yapmadığını biliyorum giyiminede önem göstermiyor. Hele kaynanam nisanima bile gelmedi evlilik derdinde sırasını almışim once o evlencekmiş. Neyse kısacası evim barkım kuruldu onca paralar sacildi vazgecemiyorum. Ama sanirim sevmiyorum da severim belki evlenince diye umut ediyorum. Akıl verin bana

Meraba ,, düğününüze 20 gün gerçekten de az kalmış ,, daha öncden farketmemişmiydin tüm bunları..???

Ya da farkettiysen bile erteledin , belki de düzelir diye beklemişsin ama şu bir gerçekki yalan gibi bir huyu olan insanın bu alışkanlığı bırakması çok zor olur...
Karakteri böyleyse eğer ya öyle kalır , ya da çok büyük sabır ve emeğin karşısında düzelir ancak...

Şöyle bir düşün evlendikten sonrasını artılarını , eksilerini yaz bi kağıda ve karar ver..

Sevmiyorsan da zor yani ....Düğüne 1 hafta kala bile ayrılan çok , evlendiktn sonra ayrılmak çok daha zor olur...

Çok çok doğru bi karar vermen lazım hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

Uff surda 20 gün kaldı napıcam ben ki sevmiyorum biliyorum ama ailemin istemedigi bir iliskiden ciktigin icin onume gelen ilk adamla nisanlandim bende de hata var geride donemiyorum. :/

erkek arkadaşının yüzüne vur yalanlarını? ama vursanda durum değişmeyecek bunu bil.
belkı utanır yalanları için diyeceğim ama, zaten utansa gereksız yere yalanlar söylemez.

bence yol yakınken ayrıl..evlendikten sonra severim yanlış bi düşünce biçimi ...böyle yola çıkma derim ben...

Aslında bende de hata büyük hep acaba mı dedim çünkü bazen normal oluyor bazen ise dedigim gibi. Birde soyle bir durum var ailem hayatima giren en iyi adamin bu oldugunu dusunuyorlar. Diger iliskimi mumla ariyorum donsem geri kapilarda bekliyr ama ailem bilhassa babam eger onunla evlenirsen ne olume be dirime dedi. Cesaret edemedim simdikiyle nisanlandim yuzune vurdum korkuttum soz degisicem dedi ama bilmiyorum artik neler olacak ?

Herkese merhaba..
4 yillik bir beraberligin ardindan baska bi adamla 20 gün sonra evlenicem fakat nişanlım çok yalan söylüyor.'bilmiyorum' demekten cekiniyor. Bilmesede her işe giriyor ve mahvediyor. Yapmadığı seyleri yapt diye gelip bana anlatiyor ama ben karakterini bildiğim için yapmadığını biliyorum giyiminede önem göstermiyor. Hele kaynanam nisanima bile gelmedi evlilik derdinde sırasını almışim once o evlencekmiş. Neyse kısacası evim barkım kuruldu onca paralar sacildi vazgecemiyorum. Ama sanirim sevmiyorum da severim belki evlenince diye umut ediyorum. Akıl verin bana 

Bu kadar yalancı olduğunu bile bile nasıl güveneceksin evlendikten sonra doğru söylese bile hep acaba yalan mı söylüyor diye hep şüpheyle yaklaşacaksın yalan üzerine kurulan herşey yıkılmaya mahkumdur geri dönüşü sancılı olur sana çok iyi düşünmelisin seviyorum diyorsun ama bu sevgin daha sonra yerini çok daha fazla şüphelere bırakacaktır unutma :45:

Son düzenleme:
başka etkenlerle hareket etmemeliydiniz, önünüze gelen ilk adamla nişanlanmanız falan.. içinize sinmeli, sinmiyorsa yolun neresinden dönerseniz kardır diyorum ben.
nişanlınızın değişmeme ihtimali çok yüksek, çoğunlukla insanlara ne kadar laf anlatırsanız anlatın en son boşa kendinizi yorduğunuzu görüp canınız sıkılıyor, yorulduğunuzla kalıyorsunuz.. kişinin içinde olacak yada anca hayatı yaşadıkça acı çektikçe ders alabilir belki.. RUYAbuse adlı üyenin dediği gibi büyük bir sabır da gerekebilir...

çabuk karar vermeniz gerek, hakkınızda hayırlısı olsun...

canım Allah aşkına evlenmek zorunda mıydın niye birisinden ayrılınca düzgün diye düşünüp hadi çıkıyorsun hemen ciddiye bindiriyorsun işi? şimdi ayrılırsan evet bir süre hem ailen hem çevren sana söylenecek vesaire; ama evlenir de ayrılırsan başına neler gelecek bir de bunu düşün derim ben.
evlilik tarihi yaklaştıkça çiftlerde bir gerginlik olur şu an bu soğuman falan bundan olabilir mi?

Bazen diyorum olur hersey adam gozumun icine bakiyor agzimdan cikacak tek kelimeye. Ama iste dedim ya adam bilmiyorum diyemiyor illaki herseyi bilmek zorundaymis gibi. Her ise atliyor beceremedigi halde kabul etmiyor beceremediginide. Adama yaklasamiyorum gulum balim yapamiyorum sarilamiyorum icimden gelmiyor sence bunlarda stresten olabilir mi? Ben hiç sanmiyorum ama fikir verin lutfen... ( daha anlatsam roman olurda baymak istemiyorum sizleri) :/

En azından annene sürekli yalanlar söylüyor,her defasında bu son diye bekliyorum ama yenileri ekleniyor yalan söyleyen bir insanla hayat geçermi anne demen yetmezmi arkadaşım.

:20::20::20:yol yakınken vazgeç derim kardeş öyle evlenince geçer diyenlerede inanma aklın başındayken gel vazgeç çok gördüm ben bu hikayeleri evlenince bi halt olduğıu değiştiği felanda yok. dahada berbat oluyor ayrıca birsürü masraf oldu v.s diyede üzülme emin ol evlenince yaşayacaklarından daha kötü olamaz!:20::20: konu üzerinden baya geçmiş İnşallah evlenmemişsindir üzüldüm gerçekten öyle bir kaynana varsa balık baştan kokar söyleyeyim sana :20:

Son düzenleme:
Back
X