• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım en ufak şeye alınıyor nasıl konuşabilirim kırmadan

ephsunn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
26
6
1
Ufak şeylere alınıyor kapatıyor telefonu hemen. Askerde şuan çok üzülüyorum böyle olunca. Konuşmak istediğimde senle uğraşamam dedi. Ben genelde çoğu şeyi alttan alırım ciddi bir şey olmadıkça alınmam ama bazen bu çocuksu davranışları beni üzüyor. Erkekler geç olgunlaşıyor galiba. Bunu onu kırmadan tatlıya bağlayarak nasıl konuşabilirim kızlarr ?

Yoo erkekler geç olgunlaşmıyor. Siz öylesini bulmuşsunuz. Seninle uğraşamam diyen adama da kırmadan tatlıya nasıl bağlarım şeklinde yaklaşacaksanız allah yardımcınız olsun. Nasılsa herşeyi alttan alıyor diye umarım daha fazla kırıcı yaklaşmaz size.

Yoo erkekler geç olgunlaşmıyor. Siz öylesini bulmuşsunuz. Seninle uğraşamam diyen adama da kırmadan tatlıya nasıl bağlarım şeklinde yaklaşacaksanız allah yardımcınız olsun. Nasılsa herşeyi alttan alıyor diye umarım daha fazla kırıcı yaklaşmaz size.
Bacım içinden geldiği gibi konuşmuş ☺️🫠

Çoğu geç olgunlaşıyor bence. Çocuk gibiler. Ya bide askerdeyken en olgunu bile tribe girebiliyor bence. Deneyimlerimden yola çıkıyorum😄 askerdeyken bıraz alttan alabılırsınız, ama siz daha çok kırılıp uzuluyormus gibi yapın rol çalın uste cıkın. Dişilleşmesine izin vermeyin bence:)

Ufak şeylere alınıyor kapatıyor telefonu hemen. Askerde şuan çok üzülüyorum böyle olunca. Konuşmak istediğimde senle uğraşamam dedi. Ben genelde çoğu şeyi alttan alırım ciddi bir şey olmadıkça alınmam ama bazen bu çocuksu davranışları beni üzüyor. Erkekler geç olgunlaşıyor galiba. Bunu onu kırmadan tatlıya bağlayarak nasıl konuşabilirim kızlarr ?
yoo neden gec olgunlassinlar
sadece bazilari hic büyümüyor peter pan gibi.
evlenince duzelir deme, alinganlik kisilik ozelligidir kolay kolay geçmez. bir tanidigim var biz ortaokuldayken de ota bka alinirdi bugun 34 yasinda daha yeni biraraya geldik hala osuruktan nem kapiyor. basit basit seyleri kisisel alip küsmüş birileriyle onu anlatti hep:)
bence madem yuzune kapatti engelledi sen de engelle ve acma.
askerde ulasamaz da zaten biraz da o gicik olur
sonra ya biter ya da "gordun mu yaptigin davranisin igrencligini. bir daha yapma yoksa asla engelini kaldirmam" dersin , birakir bu huyunu.

Çoğu geç olgunlaşıyor bence. Çocuk gibiler. Ya bide askerdeyken en olgunu bile tribe girebiliyor bence. Deneyimlerimden yola çıkıyorum😄 askerdeyken bıraz alttan alabılırsınız, ama siz daha çok kırılıp uzuluyormus gibi yapın rol çalın uste cıkın. Dişilleşmesine izin vermeyin bence:)
Ay evet askerde bi tribe giriyorlar aylardır öyle maalesef. O aşılır sorun değil de böyle olunca üzüldüm. Rolü benim almam lazım evet çeviricem şimdi bi şekilde :)

yoo neden gec olgunlassinlar
sadece bazilari hic büyümüyor peter pan gibi.
evlenince duzelir deme, alinganlik kisilik ozelligidir kolay kolay geçmez. bir tanidigim var biz ortaokuldayken de ota bka alinirdi bugun 34 yasinda daha yeni biraraya geldik hala osuruktan nem kapiyor. basit basit seyleri kisisel alip küsmüş birileriyle onu anlatti hep:)
bence madem yuzune kapatti engelledi sen de engelle ve acma.
askerde ulasamaz da zaten biraz da o gicik olur
sonra ya biter ya da "gordun mu yaptigin davranisin igrencligini. bir daha yapma yoksa asla engelini kaldirmam" dersin , birakir bu huyunu.
Var öyle erkekler ya. Evlenince düzelir mantığına katılmıyorum ben de senin gibi bi kere konuştum sessizleştim artık o düşünsün bence de. Umarım bırakır bu huyunu da

Karakter olarak alıngan olan birini değiştiremezsiniz. Böyle tripli bir erkekle de ömür geçmez be

Var öyle erkekler ya. Evlenince düzelir mantığına katılmıyorum ben de senin gibi bi kere konuştum sessizleştim artık o düşünsün bence de. Umarım bırakır bu huyunu da
bazi seyler karakterle alakali o da degismez.
benim tanıdığım alinganlar genelde balik. su grubu burçlar. sizin nisanlinizin burcu ne? bir de kac yasinda?
kişiliğinin daha oturmadigini düşünüyorsaniz evlenmek icin acele etmeyin

Premses uğraşacak başkasıni bulsun. Bulmadiysa. Bence sen onunla uğraşma 😏

bazi seyler karakterle alakali o da degismez.
benim tanıdığım alinganlar genelde balik. su grubu burçlar. sizin nisanlinizin burcu ne? bir de kac yasinda?
kişiliğinin daha oturmadigini düşünüyorsaniz evlenmek icin acele etmeyin
Su burcu o da yengeç

yengec erkegiyle evlenilmez
hele de boyle alinganiyla.
bu gec olgunlasmak falan değil onun karakteri böyle
bence yol yakinken evliligi bir daha düşün
Çok seviyoruz birbirimizi napim sadece bu alınganlık olayı var işte bi tık

Çok seviyoruz birbirimizi napim sadece bu alınganlık olayı var işte bi tık
bebeğim bu bir tik birsey degil ki. adam en alakasiz konularda osuruktan nem kapip sana küsüyor. yarin toksun diye annesinin yaptigi yemegi yemeyeceksin, suratini asacak "bilerek yemedin annemi sevmediginden" diyecek. hamile kalacaksin "insallah gozleri bana benzer ela olur" diyeceksin gidecek kusecek "benim gozlerim kötü mu sen beni begenmiyorsun" diyecek.
su an asiksin. ask ömürlük birsey degil. bir sure sonra göz devirmeye baslayacaksin o zaman iste bir ali riza beyle evlendigini farkina varacaksin.

seninle uğraşamam dedi ve sende tatlıya bağlamak istiyorsun öyle mi? Ne acı ki ilerde pişman olma çünkü balık baştan kokmuş.

Back
X