nişanlım erkek arkadasıyla aynı ren kıyafetler giyiyor mantıklı mı sizce?

ukalada

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
5
0
16
Burdur
ilk başta kızmıyordum ama artık kızmaya basladım aynı renk ceket aynı ayakkabılar cantalar. dahası bunların bir kısmını hediye alıyor arkadası. üstüne saat alacakmıs arkadası tepem attı artık cunku benım aldıgım saati cıkartıp arkadasının aldıgı saati takacakmıs. işte böle başladı nişanlımla aramıza soğuk bir dağ girdi. görüsürüyorum nişanlımla ama bu olayların üstüne bir örtü cekildi. ne yapmam lazım bilemedim konusuyorum nişanlımla bana diyorki senden önce o vardı senden önce tanıdım ben onu diyor dünya basıma yıkıldı

arkadası kız mı erkekmı? Eger kız ıse kıskanman normal ama erkek ıse aslında durum dahada vahım erkek arkadasın dıger arkadasıyla ılgılı yasak bırseyler yasıyor ustunu kapatmaya calısıyor olabılır. Nolur kusura bakma ama bır arkadasım gay dı ev arkadasıda bıseksuel cocugun sevgılısı vardı ama benım ıs arkadasımla erkek erkege dolu duzgun bır ask yasıyorlardı ustunu kapatmak topluma kabullendırebılmek ıcınde kızı kullanıyorlardı .. ınsallah senın hıkayen boyle degıldır

sorunun kaynağı çok ciddi olabilir.ben şudur ya da budur diyerek kafanızı karıştırmak istemiyorum.bilmem anlatabildim mi?

iyice araştırın ve başka ayrıntılar yakalamaya çalışın derim ben.

bir de iyi açıdan bakalım.diyelim ki benim söylemek istemediğim şey değil sorun.herşey normal.e o zaman sorun nerde?
sorun şurda ki 'senden önce onu tanıdım' diyen adam arkadaşla nişanlının ayrımını yapamıyor.bunun ayrımını yapamayan adam arkadaşla eş,aileyle eş arasındaki ayrımınıda yapamaz.bu da sizin için ciddi bir sıkıntı oluştururç

iki türlü de ciddi sorun vardır.iyi düşünün...

arkadası erkek. ya bilemedim sanki arkadası bizi kıskanıyor gibi gecen sene biz giyinirdik aynı renk kıyafet aynı ayakkabılar aklım almıyor söylüyorum ama onu cok koruyor. korkar oldum bu ilişkiden kayınvalıdeme soylesem işler sarpa saracak. erkek arkadasıyla nasıl tavır alarak konusabılırım

konuyu okuyunca aklıma tek birşey geldi..hele de senden önce o vardı demesi,arkadaşının ona sürekli hediyeler alması..

yok bu durum çok garip bence,böyle bir kankalık anlayışı duymadım hiç

hiç ama hiç normal değil. "senden önce o vardı1demek ne demek ya.. sanki seni kuma almış

sen erkek arkadası ile konussan da çözüm olacagını sanmıyorum .

hiç ama hiç normal değil.

garipmiş gerçekten, ama şimdi böyle basit bir şey için senden önce o vardı diyerek sizi ikinci plana atması daha büyük bir sıkıntı nişanlınızla ciddi ciddi konuşmalısınız bence bir hayatı paylaşacaksanız ikiniz de birbirinizin önceliği olmalısınız tamam arkadaşına değer verir ama kimse eşle kıyaslanmaz çok ayıp

bu arada eklemek istiyorum kayınvalidenizle ya da arkadaşıyla konuşmayın sizin ilişkiniz nişanlınızla onunla konuşarak çözmelisiniz sorunlarınızı ilişkinize kimseyi sokmayın nacizane tavsiyem

Son düzenleme:
Basit bi kankayız imajı vermek değil bu
Sürekli hediye babında arkadaşının alması ve sen yokken o vardı demesi bana çok şey düşündürdü
Ciddi şeyler

Henüz nişanlıyken iyice bi gözlemleyin çaktırmadan araştırın derim
Devir kötü, hiç duyulmayan şeyleri duyar olduk..

Bazı insanların böyle takıntıları oluyor maalesef
Üniversite de kız arkadaşım vardı ama samimi değildik o samimi olduğu arkadaşıyla tokasına varana kadar aynı giyinirdi
Okulda sürekli ikiz misiniz diyorlardı
Ama aralarında tuhaf bir durumda sezmedim mantık ne bilemem de
En iyisi nişanlına bütün düşünceleri söylemen.

durum ciddiye benziyor. ama erkekler bazen arkadaşlığı abartabiliyorlar. aralarındaki ilişkiyi takip etmenizi öneririm.

Benim de öyle bir arkadaşım vardı ya ne alsam aynısını alırdı daha doğrusu hadi beraber alalım derdi.Sonra kendi beğendiklerini de illa bana aldırmaya çalışırdı O bazı kızlarda oluyor ama erkeklerde hiç duymamıştım.Kızı erkeği yok bu durumun demek ki

tesekkür ederim söyledıklerınızı deneyecegım en kısa zamanda olumlu yada olumsuz sonucları paylasırım yıne sızınle

Benimde bir tanıdığım vardı iki erkek arkadaş çocukluk arkadaşı hatta çoğu zaaman aynı kıyafetleri giyer dışarı çıkarlardı ikiside kız tavlamaya çalışırlardı çok yakınlardı ama aralarında kesinlikle bi ilişki yoktu yani hemen bu şekilde düşünmemek lazım bence ama tabi oladabilir bu da olasılıklar içerisinde bence bir süre gözlem yapmanız lazım eğer böyle bişey arsa hemen anlarsın zaten

Benim çevremde de benzer durumda arkadaşlar var.
Nişanlınızın bir sorunu olduğunu sanmıyorum.
Bence rahat bırakın zamanla düzelecektir.
İlla damgalamak gerekmez yani.
Kayınvalidenize gidip oğlunuz arkadaşıyla aynı giyiniyor diye şikayet etme fikriniz pek de mantıklı gelmedi.

Son düzenleme:
Erkek olduğu için biraz garip geliyor bizlere, sonuçta kız arkadaşlarımızın aynı rengin ötesinde aynı kıyafetlerle gezdiklerine hepimiz şahit olmuşuzdur :) Bence nişanlınız ile açıkça konuşun. Ben farklı bir ilişkileri olduğundan şüphelendim açıkçası. Gerçi erkekler genelde " senden önce o vardı " der sıkı dostları için, bu şaşılacak bir durum olmasa da , oldukça üzücü bir durum. Yakında evleneceğinizi ve önceliklerinizin birbiriniz olması gerektiğini ve bunun da dostları bir kenara atmak anlamına gelmediğini ona hatırlatmalısınız.

var böyle arkadaşlığın b.kunu çıkaran erkekler...
bende çok uyuz oluyorum ama bişey diyincede biz kötü oluyoruz..
eşiminde bi arkadaşı var böyle görsen karı koca sanarsın...
bi sarılmalar her saat başı telefonla konuşmalar...
her hafta sonu suyunu çıkarana kadar görüşmeler..
bende patlıcam az kaldı...

Evlenince de mi senden önce o vardı diyecek acaba? Çok yanlış... Ben de bir süre takip etmenizi öneririm iyice emin olun her şeyden.

Benim aklıma olası bir terslik gelmedi. Bazı arkadaşların ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum

Tamam sizin nişanlınız ama gerçekten arkadaşıyla çok daha fazla şeyler paylaşıyor olabilir.

Bende eşini ve can dostunu birbirinden ayırmayan ikisini de sevgilim diyen bir tip olduğum için nişanlını çok iyi anlayabiliyorum.

Hiç sıkılma ve aklına kötü şeyler getirme, sadece aralarına sende dahil olmaya çalış. Arkadaşını rakip olarak görme.

samimiyet tek başına gay olduklarına dair veri olamaz.yok artık :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…