ilk başta kızmıyordum ama artık kızmaya basladım aynı renk ceket aynı ayakkabılar cantalar. Dahası bunların bir kısmını hediye alıyor arkadası. üstüne saat alacakmıs arkadası tepem attı artık cunku benım aldıgım saati cıkartıp arkadasının aldıgı saati takacakmıs. Işte böle başladı nişanlımla aramıza soğuk bir dağ girdi. Görüsürüyorum nişanlımla ama bu olayların üstüne bir örtü cekildi. Ne yapmam lazım bilemedim konusuyorum nişanlımla bana diyorki senden önce o vardı senden önce tanıdım ben onu diyor dünya basıma yıkıldı
Bazı insanların böyle takıntıları oluyor maalesef
Üniversite de kız arkadaşım vardı ama samimi değildik o samimi olduğu arkadaşıyla tokasına varana kadar aynı giyinirdi
Okulda sürekli ikiz misiniz diyorlardı
Ama aralarında tuhaf bir durumda sezmedim mantık ne bilemem de
En iyisi nişanlına bütün düşünceleri söylemen.
garipmiş gerçekten, ama şimdi böyle basit bir şey için senden önce o vardı diyerek sizi ikinci plana atması daha büyük bir sıkıntı nişanlınızla ciddi ciddi konuşmalısınız bence bir hayatı paylaşacaksanız ikiniz de birbirinizin önceliği olmalısınız tamam arkadaşına değer verir ama kimse eşle kıyaslanmaz çok ayıp
bu arada eklemek istiyorum kayınvalidenizle ya da arkadaşıyla konuşmayın sizin ilişkiniz nişanlınızla onunla konuşarak çözmelisiniz sorunlarınızı ilişkinize kimseyi sokmayın nacizane tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?