nişanlım eski sevgilisine aldığı oyuncak ayıyı geri istemiş sizce onu unutamamış olabilir mi?

birdebanasor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
7
9
1
31
Nişanlı oldugumuz için her an sınamam gerekiyor onu artık evlenmeden önce bişey varsa öğrenmem lazım.. ortak bir arkadaşları varmış ona yazmış söyle de ayıyı bıraksın diye neden istiyorsun dedim niye kalsın 150 lira verdim dedi. baktıkca hatırlarsın dedim ne hatırlıycam yiğenim oynar dedi.. yinede içime dert oldu bahsederken de bişey sordugumda ya da anlatacağı zaman eski manita diyor sinir ediyor beni bu kelime ne biliyim direk o falan diye bahsetse.

Çok cirkin soylemler bunlar.150 lira ne ya pesine mi düşmüş.
Ayrica size saygi duymuyor ayinin pesine dusmesi eski sevgilisine manita demesi.
Yakisiksiz igrenc diyaloglar.
Size saygi duymayan biri ile evlenmeyi binlerce defa dusunun
her kelimenizde haklısınız bende bişey görmeyi bekliyorum hani seviyor mu sevmiyor mu tam emin olmak istiyorum

Nişanlı oldugumuz için her an sınamam gerekiyor onu artık evlenmeden önce bişey varsa öğrenmem lazım.. ortak bir arkadaşları varmış ona yazmış söyle de ayıyı bıraksın diye neden istiyorsun dedim niye kalsın 150 lira verdim dedi. baktıkca hatırlarsın dedim ne hatırlıycam yiğenim oynar dedi.. yinede içime dert oldu bahsederken de bişey sordugumda ya da anlatacağı zaman eski manita diyor sinir ediyor beni bu kelime ne biliyim direk o falan diye bahsetse.
bide o istediği için almıştım diyor sabrediyorum bir süre

Bak bi önerim var. Sen kendine 250 tllik ayı aldır sonra bas tepiği. Sana da aynısını yapıyorsa cimriliktendir yani huyudur, kıskanmaya değecek bir şey değildir. Ama senden istemeye bile gerek görecek şekilde iletişime geçmiyorsa (bu durumda onunla dolaylı da olsa iletişime geçmiş oldu) onu unutamamıştır.

Son düzenleme:
her kelimenizde haklısınız bende bişey görmeyi bekliyorum hani seviyor mu sevmiyor mu tam emin olmak istiyorum
Sen eski sevgilinden benim eskisi yada eski askim vs diye bahseder misin?etsen ne diyecek.
Cok saygisiz buldum.
Bir erkek yanında ki kadinla eski askina aldigi ayıyı konusuyorsa diyecek bir sey kalmiyor.

Sen kendin bir ayısın zaten diyemedin mi o ne öyle 150 tl verdim falan boş mezar görse girecek dikkat et

Bak bi önerim var. Sen kendine 250 tllik ayı aldır sonra bas tepiği. Sana da aynısını yapıyorsa cimriliktendir. Ama senden istemeye bile gerek görecek şekilde iletişime geçmiyorsa (bu durumda onunla dolaylı da olsa iletişime geçmiş oldu) onu unutamamıştır.
benden istemese aslında tam tersi kendimi özel hissederim

nisanlin cimri bir odun hepsi bu...

Back
X