nişanlım eski sevgilisine aldığı oyuncak ayıyı geri istemiş sizce onu unutamamış olabilir mi?

ahahaha o ne yaaa adam combo cimri :KK70: neyse ki arkadaşınız akıllı çıkmış :super:
bu adamlar hem evleniyorlar hem de ürüyorlar. :kızgın:
Ne bileyim hani bilgisayar alırsın akıllı telefon alırsın ayrılınca geri istersin de bunlar ne ayol

Aslında onlarda bile olmaz
Hediye içinden gelen şeydir ve verdiysen geri almayı düşünmezsin
Bana çok tuhaf geliyor böyle seyler

-eski sevgilisinden hediye aldigi mali isteyecek kadar karaktersiz.
-aldigi hediyenin parasini dusunecek kadar cimri
-hediyeyi unutmayacak kadar kindar
-eski sevgiliye bunu yapacak kadar kadir kiymet bilmez
-senle nisanli oldugu halde eski sevgilisiyle bir sekilde irtibata gececek kadar seni kaybetmekten korkmayan
-millete nisanli haliyle haber salip seni dusurdugu konumu da onemsemeyecek kadar kendi fikirlerine duskun biri.

Dusun evlenince ilk kotu gunde sana neler yapar.
+1

Vallahi ya
Oldum olası garip gelmiştir bana erkeklerin bu tavri
Ayrıldıktan sonra ben sana zamanında şu kadar para harcadım
Su hediyeleri aldım geri ver
Bu ne

Benim bir arkadaşıma eski erkek arkadaşı kalem kalem ne harcadığını nereye sinemaya gittiklerini nerede yemek yediklerini hesaplamusti
bunlari bir deftere yazmis
kiza da ben sana bu kadar para harcadım bana öde demiş

Kiz da bir bakmış yazilana ulan hayvan herif ben sinemaya gittim de sen dışarıda mi oturdun
ben yemek yerken sen aç mi bekledin de her şeyi bana yazmışsın demiş
Adam da o zaman bunların yarısını öde demiş
Kiz oturur dua eder hala bu iş olmadığı için

İlginç ilginç tiplemeler var bu hayatta ve hiç biri yalnız kalmıyor ne tuhaf
Ayy ne insanlar var yaa. Peki kiz ödemiş mi

Gece gece güldüm... sonra aklıma yaşadığım bir şey geldi. Uzun yıllar evvel bir arkadaşımın ablası eşinin arkadaşı ile beni baş göz edecek. Neyse tanıştırdılar kendi evlerinde bir kahvaltı organizasyonu yapıp. Adam doktor üstelik. Bir süre telefonda yazıştık, konuştuk. Sonra bir akşam yemek yedik. Ocakbaşı gibi bir yerde. O alkol aldı ben almadım. Çıkışta tutturdu bana gidelim diye. Ne münasebet evime gideceğim ben dedim bir taksi çevirdim evime geldim.
Allahım ne mesajlar. 146 lira hesap ödemiş de, kaç saat kendini anlatmış da... neler neler derken gittikçe seviyeyi düşürdü. Banka hesabını ver yarın yollarım diye mesaj atıp kapadım teli.
Ertesi sabah açtım.. yine mesajlar hiç okumadım sildim. Parayı zarfa koyup arkadaşın eşine verdim akşam iş çıkışı uğrayıp. Daha da görmedim. Seneler geçti. Adamın adını bile unuttum...
Bilin bakalım sonra ne oldu ?
Evlendim. Eşim bir gece rahatsızlandı. En yakın özel hastaneye götürdüm.
İlgilenen doktor pek tanıdık :)))
Gündüz devlet de gece özel hastane de nöbet de... Hatırlamadı beni neyse ki :))

Alişan gibi nişanlın var, bence Eda Erol gibi sen de yol yakınken dön şekerim.

Back
X