• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım eskisi gibi değil..

xtina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
29
0
86
37
İstanbul
lütfen bana yardım edin,fikir verin..çok zor durumdayım.5 yıldır birlikte olduğum nişanlım artık eskisi gibi davranmıyor.eskisi kadar arayıp sormuyor.sevgi sözcükleri söylemiyor.güzel mesajlar atmıyor.yazdığı sadece napıyosun aşkım? vs.havadan sudan işte.evlilik tarihimizi belirlemiştik,onu bile ertelemeyi istedi.hayır dedim.bana karşı çok soğuk,ama hala bir araya gelince şakalar yapıyor,asılıyor,ve hala alıcağımız evden,eşyaları nasıl alabileceğimizden evlilikle ilgili şeylerden bahsediyor.sorunca senden başkasıyla olamam vs diyor ama ben biri olduğundan çok şüpheleniyorum.aniden değişti çünkü.çok sağlam bi yöntem olmasa da telefonunu falan karıştırdığımda bi yanlış bulmuyorum.yüzüğü de hep parmağında.delirmek üzereyim.ne olabilir sizce?yardım edin nolur eyvahedigeldismile

Canım yaa anlaşılan çok üzülmüşssün
erkek bunlar herşey beklenir:)
yani ne desem şphelenmekte haklısın ama sana hala aşkım diye hitap ediyor altını çizelim
ama düğün erteleme konusu kafa karıştırıcı
yani ben daha 17 yaşındayım pek yardım edemeyebilirim ama senin içn dua edeblirim :)

canım çalışıyor demi?işleri çok yoğundrur belki?çünkü yanyana olunca sorun yok diyosun sana soğuk davranmıyodur ama belki sana öyle geliyordur ?
ama bizim iş yernde çalışan evli bi çocuk var o da dioki yüzüğünü ne bilcek dışarda takıp takmadığını...
birden değişmesini hiç iyi bulmadı bişey daha bunların hepsi senin hassaslığın yüzünden yanlış anlama da olabilir

nişanlılık stresi bence...
birazda sen ona tatlı şeyler söyleme yaptgı şeyleri fark etsin o ne yapıcak bakalım

nişanlılık stresi bence...
birazda sen ona tatlı şeyler söyleme yaptgı şeyleri fark etsin o ne yapıcak bakalım
ben ona söylemediğim zaman da hepten tersleniyor.bana böyle davrandığının farkında bile değil ki?soğuksun bana diye söylediğimde öyle değilim sana öyle geliyor diyor...

canım çalışıyor demi?işleri çok yoğundrur belki?çünkü yanyana olunca sorun yok diyosun sana soğuk davranmıyodur ama belki sana öyle geliyordur ?
ama bizim iş yernde çalışan evli bi çocuk var o da dioki yüzüğünü ne bilcek dışarda takıp takmadığını...
birden değişmesini hiç iyi bulmadı bişey daha bunların hepsi senin hassaslığın yüzünden yanlış anlama da olabilir

evet çalışıyor canım.işyerine gittim ummadığı anda.yüzük parmağındaydı :uhm: bilmiyorum belki benim hassaslığımdan.kafam çok karışık.biri varsa diye korkuyorum

Ewlilik tarihi yaklaştıkça , hem manen hem madden sıkıntıya giriliyor . Bunu erkekler daha çok hissediyor . Strees yapmıştır sıkma canını . Sabret , saçma sapan şeyler düşünüp ne kendini ne de nişanlını sıkıntıya sokma canım yerimseniben

erkekler evlilikden çok fazla korkuyolar benim sözlümde uzak olduğumuz zamanlarda evlilikden rahat onusue yanındayken kasılır kalır başka konulara geçre hemen ben artık çok fazla açmıyorum evlilik konusunu ne yapmam gerekiyosa sessiz sedası yapıyorum sende öyle yap canım umursamıyo gibi davran evlilik konusunda özellikle

kızlar umarım dediğiniz gibi evlilik stresidir.sağolun hepiniz.biraz olsun rahatladım çoğu kişi aynı fikirde olunca..

evlilik öncesi sendromu yaşiyor.. abim de yaşamıştı.. frenkenştayn gibi olmuştu düğüne az bi zaman kala.. seninki hala yaşam belirtileri gösteriyo.. benim abim bitikti yani.. çok stres yapiyo erkekler.. yazık yaa çok acıyorum onlara bazen sempatiksalakcinni

erkekler değişik tipler canım bu kadar fazla takma..
bende nişanlıyım..nişanlım bazen abuk subuk davranıyor..başta takardım üzülürdüm benden sogudu diye sogumadım falan derdi ama şüpheciydim..
tabi cocukta bişey yok ama bu sadece bizle alakalı..
fazla kuruyoruz ,kuruntu yapıyoruz..
rahat ol..
daraltma nişanlını da kaçan kovalanır..
ben daraltmayı bıraktıp ilgisiz olan taraf ben oldum,şimdi o üstüme düşüyor..
evlilik streside fazla oluyor,maddi manevi açıdan bitkin düşüyorlar.. biz kızlarda da var o stres ama duygularımız hep öndedir ve takmayız..
erkekler daha cok dusunur böyle şeyleri.doğaldır canım...

yani aslında çok güçsüz varlıklar diyo herkes erkekler için:) şaka bi yana,4 ay nasıl sabrediceğimi düşünüyorum bu evlilik stresini onun.oysa bi kaç ay önce benimle hayaller kurardı,evlilikle ilgili.o günlerini özlüyorum :a015:

Back
X