Nişanlım eskort aratmış

edanurskyyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
9
-9
6
23
Merhaba nişanlım Googl dan eskort aramış arama geçmişinden gördüm sorduğum öyle bir şey yapmadın diyor neden aradım diyorum yapmadım fallan diyır kızıyor WhatsApp engellenen nerede de İşletme hesabı gibi numaralar engellemiş ne yapmam lazım

Merhaba nişanlım Googl dan eskort aramış arama geçmişinden gördüm sorduğum öyle bir şey yapmadın diyor neden aradım diyorum yapmadım fallan diyır kızıyor WhatsApp engellenen nerede de İşletme hesabı gibi numaralar engellemiş ne yapmam lazım
Nişan süresini uzatın, yalan söylüyor.

Yani tabi siz bilirsiniz ama bakmış resmen yalan söylemiş. Ben bir daha güvenmezdim inanmış gibi yapıp takip edin daha dikkatli olacaktır bundan sonra muhtemelen ama yinede gözünüz üzerinde olsun eğer ayrılmayacaksanız.

Yani tabi siz bilirsiniz ama bakmış resmen yalan söylemiş. Ben bir daha güvenmezdim inanmış gibi yapıp takip edin daha dikkatli olacaktır bundan sonra muhtemelen ama yinede gözünüz üzerinde olsun eğer ayrılmayacaksanız.
Evet bende şu öyle yapıyorum baktığına eminim ama konuşmuş mu bilmiyorum Watsapp da oradaki eskortların numaraları var yani engelmiş

Evet bende şu öyle yapıyorum baktığına eminim ama konuşmuş mu bilmiyorum Watsapp da oradaki eskortların numaraları var yani engelmiş
İletişim varsa bu aldatmadır öteye gitsin veya gitmesin. Afedeceksenizde bedel ödeyin burnu sürtünsün.

Eskortu neden engellesin ki, eskort dediğine mantıken bi fiyat sorarsın sonra seni darlamaz bi daha gel hadi falan diye, yanlış mı biliyorum acep 🫨

Ama aratmasının mantıklı bi açıklaması yok, ki kendi de yapamamış zaten.

Eskortu neden engellesin ki, eskort dediğine mantıken bi fiyat sorarsın sonra seni darlamaz bi daha gel hadi falan diye, yanlış mı biliyorum acep 🫨

Ama aratmasının mantıklı bi açıklaması yok, ki kendi de yapamamış zaten.
Belki nisanliyi cok begendi. Hadi gel hep gel diye darlicak. 🤣🤣🤣

Korkmustur kesin niye engelledi ise şapşal. 🤣Baya aklından geçirmiş birşeyler demek ki yapmasa bile aldatmış resmen bilinç olarak. İyi de bunlar aramaz ki sen ararsın randevu alırsın yada o gelir. 🤣

Belki nisanliyi cok begendi. Hadi gel hep gel diye darlicak. 🤣🤣🤣

Haha bol paralı biri ise yine beklerim der 🤣🤣 para odaklılık sonuçta.🤣 çok itici bir durum ya. Cinsellik satın almak bir insan için çok vahim birşey ya bana göre. Duygusal birşey hissetmeden iyyyy...

Son düzenleme:

Hastalık getirir bu herif ayy güvenilmez. Sürekli kafam orda olurdu kesin.

Bir 2 sene sonra evliliğimden mutsuzum eşim beni aldattı diye konu açmamak için burda yazılanları dinlemeni tavsiye ederim. Sen yakaladın mı adamın açığını yakaladın gözünle gördüğüne mi inanıcaksın adamın manipülasyonlarına mı karar ver. İnsan kandırmak o kadar kolay ki lütfen sende kanma birdaha yapmaz ben onu dizginlerim diye de düşünme ayrıl gitsin nişanlılık aşamasında Allah sana hayırsız olduğuna dair bir işaret göndermiş anlamak istersin umarım bunu 🤲🏻🌿

Evet bende şu öyle yapıyorum baktığına eminim ama konuşmuş mu bilmiyorum Watsapp da oradaki eskortların numaraları var yani engelmişim
Ve bu adama hala nişanlım mı diyosun 🙄 erkek mi kalmadı yavrum?
evsf ama erkeklerin çoğunu yaptığını tahmin ediyorum

İlla hastalık kapacaksın

Back
X