nişanlım gezmeyi sevmiyor ne yapmalıyım

biz evimizde kanarya besliyoruz ..iki adet var..20 tane olursa ya da fazlası
bu sende ne uynadırır?? güvercinde vardı fakat annem artık yıllarca
acısını çektiği için hepsini sattırdı,kesin ve net istemiyorum dedi.

babamda ki bu hastalık kardeşime bulaştı..20 tane olsa neyse
100 belkide...ve iş yerine yakın bir yer tutmuştu kendine falan...
pek çok şeyden sonra vazgeçirmeyi başardık..şöyle düşün;
arada sırada sigara içenler vardır ( onaylamam fakat kırk yılda
bir tane yakanlar için bu dediğim) birde 3-5 paket bitirenler...

sadece bu konunun üzerinde durdum farkındayım..ben sadece
yaşanılmış bir gerçekten bir noktaya değinmek istedim..:26:

az önce konuştuk kuşları sat dedim kusura bakma satamam dedi

Eğer nisanliyken boyle ise evlendikten sonra daha kötü olur kayınvaliden de hep bu kadar tatlı iyi olmayacak hersey köprüyü gecene kadar gercekten sevmiyorsan evlenme ama sunu da unutma kimsenin evliliği mükemmel olamaz tek kötü huyu gezmeyi sevmemek olsun bosver fakat güvercin bağımlılığı önemli bir konu

Eğer nisanliyken boyle ise evlendikten sonra daha kötü olur kayınvaliden de hep bu kadar tatlı iyi olmayacak hersey köprüyü gecene kadar gercekten sevmiyorsan evlenme ama sunu da unutma kimsenin evliliği mükemmel olamaz tek kötü huyu gezmeyi sevmemek olsun bosver fakat güvercin bağımlılığı önemli bir konu

evet zaten sorunun kaynağıda güvercin:19:

Güvercinleri var yazısını okur okumaz cvp yzmak için koştum resmen benmde babamın güvercinleri var ve tambir hastalık gibi bağımlılık yapıyor.. Hobi gibi değil bildiğin hastalık .. Arkadaş çevreside zaten kuşçu arkadaşları ev gezmeleride öyle.. Dışarda yarım saat geçirmektense evde 5 saat kuşlarla takılır daha iyi onun için ;) Bence nişanlının kuş sevgisi bağımlılık mı yoksa sadece hobimi onu gözden geçir ilerde zor oluyor zorrr ..

benim sevgilim de gezmeyi hiç sevmez oysa ben nerde tren bulsam, hangi otobüs firması kampanya yapsa atlar giderim :)
o yüksek sesle müziğe bile dayanamaz ama ben her sene en az 8 adamın konserine giderim
onun karısıyla enn büyük hayali battaniye altında arka sokakların tekrarını izlemekken benim kocamla en büyük hayalim para biriktirip biriktirip turlara katılmak...
ben sinirlendiğimde onun tekdüze hayatına laf söylerim o bana 'hayat amacın gezmek eğlenmek,sana acıyorum' der :-/
bir zamanların meşhur reklamı gibi ikimizin buluşacağı tek yer akbank sanırım :))
yine de sevgili olarak bi şekilde idare ediyoruz,ama ne kadar sevsem de bi üst boyuta geçmeyi düşünmüyorum.Çünkü hayata bakışımız aksi yönde..Sevgiliyken karışmaya hakkı olmadığı pek çok şey evlenince önümüze sorun yumağı olarak gelebilir,çocuklar duymasındaki meltem gibi devamlı yeni yeni fikirlerle gelirim ve devamlı ne gerek var diye beni geçiştirir,üzer..dırdırcı bi kadın konumuna getirir....
neyse konuyu toparlayım: sevgilide sevmek sevilmek ilk koşul tabii ama bi ömür beraber geçireceğim,çocuklarını doğuracağım insanı seçerken sevmek ve sevilmenin yanında ortak zevklerimin,düşünce yapımın da aynı olduğu birisini isterim...
nikah masasına oturmadan önce bir ömür bu şekilde yaşayabilirmisin,iyi hesapla derim...

valla evlenince öyle olmuyor canım şimdi ne gezersen kar... evlenince gezme tozma işleri bitiyor..nişanlıyken güzel herşey tadını çıkar...ısrarcı ol..o kabul etmiyor diye trip yapıp kenara çekilme..ısrarcı olmazsan onunda işine gelir zaten...bastır ve sıkıştır...gidelim gezelim diye...bu günler geri gelmez...keşke yıllarca nişanlı kalsaymışım derim ben hep :)

kızlar aynı sorun bendede var, artık burcundan mıdır nedir:19::19:
ama onlara da hak vermek lazım, genelde parayı kazanan onlar oluyor, bu yüzden harcamaya gelince daha farklı davranıyorlar.Hatta kadınlar çalışsa bile yinede evde erkek evin sorumluluğunu taşıdığı için, evde pineklemek zor günler için para biriktirmek oluyo:(

bu halıyle sevebiliyorsan sev evlenince değiştireceğini sananlardan değilsindir umarım...

valla evlenince öyle olmuyor canım şimdi ne gezersen kar... evlenince gezme tozma işleri bitiyor..nişanlıyken güzel herşey tadını çıkar...ısrarcı ol..o kabul etmiyor diye trip yapıp kenara çekilme..ısrarcı olmazsan onunda işine gelir zaten...bastır ve sıkıştır...gidelim gezelim diye...bu günler geri gelmez...keşke yıllarca nişanlı kalsaymışım derim ben hep :)

hakısın bende trip yapmıyor değilim ısrar etmiyorum belki ısrar etsem gelir

kızlar aynı sorun bendede var, artık burcundan mıdır nedir:19::19:
ama onlara da hak vermek lazım, genelde parayı kazanan onlar oluyor, bu yüzden harcamaya gelince daha farklı davranıyorlar.Hatta kadınlar çalışsa bile yinede evde erkek evin sorumluluğunu taşıdığı için, evde pineklemek zor günler için para biriktirmek oluyo:(si

sizin eşinizin burcu ne

Gezmek dışında başka aktivite bulmaya çalış canım,eğer seninle eğlenceli vakit geçirrise farkında olmadan gezmeye de başlayacaktır..benim erkek arkadaşım da sevmiyor malesef ama bir şekilde çıkıyoruz yine de :10::10:

düşünsene,kendi ellerinle güzel şeyler hazırlamışsın..
nişanlın da mangal olayını devralır..:12: vala baş başa
süper bir ortam oluşabilir..:34:

şu güvercin konusu geçtiği için yazmak lüzumunu hissettim...kızkardeşimin eşi de güvercin hastası onun gibi tanıdığım bir çok kişide de gözlemlediğim kadar bu hayvan sevgisinden öte bişey emin olun bütün hayatları güvercinleri...güvercinin ilacı,yemi,yumurtlaması,yavruları,hastalığı,rutin uçurmaları ailesinden çocuğundan onlarla geçirilecek zamandan çalıyor...eğer sattırabilirseniz sattırın ama şimdi satsa bile bir süre sonra tekrar alacak ve çoğaltacaktır...bence bağımlılığın bir başka versiyonu....

şu güvercin konusu geçtiği için yazmak lüzumunu hissettim...kızkardeşimin eşi de güvercin hastası onun gibi tanıdığım bir çok kişide de gözlemlediğim kadar bu hayvan sevgisinden öte bişey emin olun bütün hayatları güvercinleri...güvercinin ilacı,yemi,yumurtlaması,yavruları,hastalığı,rutin uçurmaları ailesinden çocuğundan onlarla geçirilecek zamandan çalıyor...eğer sattırabilirseniz sattırın ama şimdi satsa bile bir süre sonra tekrar alacak ve çoğaltacaktır...bence bağımlılığın bir başka versiyonu....

işin başka bir boyutu da aklıma gelmişken,
onları çalmak için gelen serserilerin
eksik olmaması..yani güvenliği için
ayrıca bir çaba,zaman ve para harcanıyor..
bazı kuşların değeri milyar değerinde olabiliyor..
bu sebeple hırsız olayları da olabiliyor maalesef.:26:

Back
X