benim eşim de sevmezdi gezmeyi yani gezme kültürü yoktu hatta yeni evliydim konu açmıştım buraya bu konu hakkında..sonra ben de hep tartıştım,kavga ettim bunun yüzünden baktım olmuyo önce güzel bi fotoğraf makinası aldım gittiğimiz yerlerde çok güzel fotoğraflarımızı çekelim diye,sonra haberi olmadan tiyatro ve sinema biletleri alıp baskın yaptım,biletler yanmasın diye mecbur gidiyodu

hafta arası bile aldığım oluyodu yine de geliyodu ilk gittiğinde çok etkilendi daha önce hiç tiyatroya gitmemiş çok sevdi ama ben de seveceği tarzda bi oyuna bilet aldım komedi sever ben de komedi aldım

neyse çok sevdi zamanla kendi söylemeye başladı bu ay hangi oyunlar var hangilerine bilet alalım diye..

sonra tarih kitapları çok okur(kitap da okumazdı ben alıştırdım:) hiç müzeye filan gitmemiş kaptım müzelere götürdüm bunu,namaz kılar,dinine düşkün,tarihi camilere götürdüm,sultanahmet,ayasofya,eyüp sultan..vs

.,sonra bi pazar sabahı yazın hazırladım piknik sepetini uyandı mutfağa yanıma geldi pikniğe gidiyoruz dedim hiç de sevmez yere falan oturmayı rahat edemiyomuş ben de emirgana götürdüm masalı sandalyeli sessiz sakin bi köşede güzel bi yerde oturduk kurduk soframızı baş başa piknik yaptık harikaydı

,bekarken hep kahvede arkadaşlarıyla takılmış gezmek nedir bilmediği için sevmiyorum diyodu ofluyo pufluyodu kalabalığı sevmediğinden sakin yerlere götürdüm

şimdi alıştı bazen arkadaşları çağırıyo eşime sorayım bu hafta ne program yapmış diyo ama hep bi program olduğu için gidemiyo

bazen de ben derim arkadaşlarınla vakit geçir diye ayrı takılırız:13:ama güvercin olayına bişey diyemiyorum işte sanırım senin işin benden daha zor