Canım selam...baslıgı okur okumaz hemen cevap vermek istedim...senı cok iyi anlıyorum tatlım ama asla ve asla evlendıkten sonr gitmesin...ben 6 yıllık evliyim,sözlüyken aynı git gelleri yaşadık eşimle,o zaman o da 2 yıllık kazanmıstı.tekrar gırerım 4yıllık kazanır okurum snrada kısa dönem yaparım gibi garantisi olmayan düşüncelerle hareket ettik ve sonuclarına katlanıyoruz...sonuç ne dersen,eşim düne kadar aynı hayallerle yasıyordu.2yıl önce 4yllk işletme kazandı yaşasın dedık okuyup kısa dônem yapacak ama malesef hicbisey planlandıgı gıbı olmuyor.eşim hala gıtmedı tecıl ettıre ettıre bu gunlere geldık.6yıldır üzerımızde bı karabulut gıbı dolasıyor askerlık...şubatta tecılı bıtıyor bakalım hakkımızda hayırlısı.lütfen ablacım bak bu zorlugu daha görmeden şmdıden uzuntusunu yaşayan bırı olarak şiddetle gıtmesını tavsıye edıyorum.
O önünüzde hep bı engel gıbı olacak...okuyabılırse ne ala ama ya bitiremezse.işinızı varsayımlara bırakmayın cnm.işide hic sorun etme,aksıne askerlıgını bitirmis biri daha rahat karıyer sahibi olur...of bu konuda o kadar cok dıcek şey varkı...hayat sizin ama biz bu hatayı yaptk siz yapmayın...bak mesela benım bebegım olmuyor...kac sene oldu şu askerlık dusuncesı benı bıtırdı...dogru duzgun karar verıp tedavı bıle olamadım.hep kafamda soru işaretleriyle yaşadım...gidip gelsin öyle mi tedavıye başlasam?o gıdınce bebekle halim nolur...en sonunda amannnnnn dedım nolursa olsun kaybedecek zamanım yok.29yasında oldum anca karar verdım.nıye hep askerlık yuzunden...ah cnm benım.bılıyorum cok özlıceksn ama evlenınce onun 5 katı olacak...biz hic ayrılıga alıskın degılız bıde.şuanda evde iki gecedır yanlızım eşımin isi cıktıgı icin...aglayp duruyorum cok tuhaf.hep askerlık aklımda...Allah hepımızın yardımcısı olsun.
ay canım ablam benim yaaa kıyamam sana ben