nisanlim herseyi kiz kardesine anlatiyor..

elagozlum2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
99
9
34
Merhaba

Ben nişanliyim bi sorunum var ben nişanlima birsey anlattiğımda kız kardeşinede anlatiyo. Cok düşkündür kiz kardesine. Benim korkum kavga ettigimizide anlatırsa. Nasil konusabilirim bu konuyu? Bana hatta kiz kardeşım gibi giyinmeni istiyorum demişti.

işin zor, alışmışlardır, biri anlatmasa diğeri sorar anlattırır. birsüre sonra ilişki 3 kişi arasında dönüyormuş gibi olur. önüne geçemezsin gibime geliyor.
kızkardeşinin giyimini merak ettim.

Valla bu sorun ileride başınıza iş açabilir, benden söylemesi. Benim eski sevgilim aramızda geçen her şeyi en yakın arkadaşına anlatıyordu, iyiyi de kötüyü de, ne varsa anlatıyordu ve çok sinir oluyordum. Hatta biz bu yüzden ayrılmıştık. Arkadaşına detayları anlatırdı, çevresine de yüzeysel. Neden anlatıyorsun dediğimde "seninle yaşadığım her şey bana çok yansıyor, insanlar da ne olduğunu soruyorlar ve anlatıyorum, ne var bunda" derdi. İyi düşün taşın.

kiz kardesimin nisanlisida benim tarzimi begenir, kardesim daha özensiz bunuda acikca söyler
ama bir erkegin kiz kardesim gibi giyin demesi, ne bilim biraz itici benim icin

bide ne olursa kardesiyle paylasiyorsa isin zor, konusmayi dene ama faydasi olurma o baska

Cocukca bir davranis her seyi anlatmak...
Ve yanlis.
Bu huyundan cok cekersin.
Ama ne desek boş...

Benim kardeşim de her şeyini bana anlatmayı sever. Evleneceği kişi olursa hiç bana anlatma diyeceğim. Kardeşini seviyor olabilir ama anlatmasın sizin özelinizi, ikinizin arasında kalsın. Böyle söyleyebilirsin.

devamlı bir kıyaslama
iyi ve kötü herşeyi anlatması sizin açınızdan hiç iyi bir şey değil
kardeşini yüceltirken sizi küçük düşürebilir
işiniz zor

benimkide annesine anlatırdı :) bu huyundan vazgeçiremezsen yandın..
ben vazgeçirdim sanıyordum meğer hala anlatıyormuş.. sonunun ne olduğunu söylememe gerek var mı?

Bu 2 şeye yol açar..
Birincisi ; görümcenize karşı soğumanıza yol açar zamanla bu da kötü bir şey :KK43:
İkincisi ise, ; eğer böyle devam ederse , kız kardeşine olumsuz şeyleri de anlatacak bazen de akıl alacak ve sizin bu aşırı sinirinize gidecek.

TEK YOL VAR. Lütfen açık açık konuşun, yoksa ileride kötü olur. Nişanlılık böyle şeyler için var . Her şeyi en baştan anlamak anlatmak için.

X