nişanlım ile aramız çok kotu yaklasık 1 yıldır nısanlıyım nısanlımla sureklı evlilik konususunda tartışmalarımız oluyor bu tartısmalar genellikle onun ailesi yuzunden çıkıyor babası çocuklarını dusunmeyen gununu gun etmıs birisi zaten annesı ve babası ayrı babası baska bırıyle evli babası dugun yapacagına dair soz verdı ama sozunu bır turlu tutmuyor yapacagım dıyor ama sureklı erteliyor. dugunude kendı yapması ıcın belli bir birikimi yok Nısanlımda şuan yenı bır dukkan açtı ama ticaret işi bu daha fazla para kazanamıyor dukkanın geliri giderini ancak karsılıyor lafın kısası ben evlenmeden once olan bu gecım sıkıntısını evlendıkten sonra da yasarız dıye nısanlıma sen evlendıkten sonra bakamızsın sana guvenmiyorum der gıbı ima ettım o da bu lafıma cok sınırlendı herseyı bıtırmek istedi neyse bir şekilde bitirmedi ama şimdi de diyor kı bana senınle evlenecegım ama hayatım boyunca sana yabancı olacagım bundan sonra ıkımız bırer yabancıyız dıyor. sen benı bu gune kadar hıc sevmemıssın falan dedı mecburıyetten devam etmıssın ben sana her turlu bakardım sıkıntı yasatmazdım dıyor bana yol gosterın lutfen.