nişanlım ile ayrılmalımıyım

sng457124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
109
0
26
35
İstanbul
nişanlım aklımı karıştırıyor
nişanlımı artık anlayamıyorum 7 aydır nısanlıyız ,hiç merak etmez hiç kıskanmaz hiç arayıp nerdesın sormaz ilgilenmez işyerinden cıkısta bnı almaya gelmez , aksamları konusuyoruz nasılsın ıyımısın telefonu kapatıyoruz . hiç heyecan yok . yakında evlenecegız ve onun bu umursamaz tavırları aılweısnın yaptıklarına artık dayanamaz oldum .nişanlanırken elinde bir çiçek çikolata ile bile gelmedıler . boş boş geldileri yüzügü taktılar gittiler 7 ay oldu ne zaman evlenecegımızı babasındna cevabını beklıyor hala ve çok ılgısız çıkarak sevgılı iken karar verdık evlenmeye cıkarken boyle degıldı yuzuk takıldıktan sonra rahatladı ne bu rhtlık anlamıyorum . terkedesım gelıyor aylardır dayanıyorum hıc merak etmıyor yuzumu gormeyı sesımı duymayı ıstemedıgını dusunuyorum . sadece senı sevıgımı bıl sabret deyıp duruyor kendımı artık salak gıbı hıssedyıroum aylardır sevdgıım ıcın sabrettım ama cok gucume gıdıyor

çoook mutsuzum
2 gunduz 2 gece 2 ızın olarak calsııyor guvenlık gorevlısı ... benımle konusmak ıcın musaıt oldugunu hıc gormedım resmen zorla konusacak vakıt buluyor ızınlı oldugu gunlerınıo bıle ablalarıyla gecırıyor. anlayamıyor sabretmelımıyım ayrılmalımıyım artık sogumaya basladım . aylardır yaptıgımız etkılnlık bıle o kdr az kı . cok sıkıldım artık ......

Sordun mu hiç neden bu şekilde olduğunu ? Bence biraz sert çıkıp düğüne daha zaman var deseniz belki düzelir...Çünkü belli ki kafanız karışmış biraz düşünmek en doğrusu...Evlilik zor bir karar...

Bilmem
Maddi manevi stres mi var diyeceğim de
Sende de vardır o kadarı

Zart diye gelip yüzüğü takarlarken bi hop demek lazımdı aslında
Hiç tv de mi izlememişler, çiçek çikolata adettendir yani
Tamam seviyosun, evet diyeceksin de bu kadar da rahat davranmaları hoş değil

Şimdi bari al karşına konuş
Şimdiden 40 yıllık evli dedeler gibisin
Mutlu olmak için nişanlandık ama mutlu değilsen evlenmeyelim de

Sevgi, heyecan , özen bunlar yoksa ve boş günlerini daha nişanlıyken ablalarıyla geçiriyorsa hiiiiç uzatma.
eminim evlendikten sonra değil soğumak buz keseceksin

3 ay önce nişan atmış bir insan olarak sana diyebileceğim
nişanlınla seni rahatsız eden herşeyi konuş
aklında hiç bişe kalmasın
seni rahatsız eden ne varsa söyle
yoksa problemler çığ gibi büyür

Görücü usulü mü evleneceksin ?
Öyle değilse anlamadığım nişanlanmadan önce bilmiyormuydun da sonradan değişmiş gibi şikayet ediyorsun:44:
Herşeyden bukadar şikayetçiysen, mutsuzsan yol yakınken iyi bi dille söyle ve vazgeç...

Son düzenleme:

Buraya dikkat :97:

Senle nasıl yapalım nasıl edelim diye
Minik te olsa hazırlığa başlamalı
Tatlı telaşlar bunlar, isteyerek heyecanla hazırlık yapmanız lazım beraber

Ablalarıyla zaten hep beraber
İzin günü bari çok zaruri bişey yoksa senle buluşmalı
Ama sen ısrar ediyosun diye değil, kendi istemeli bunu..

bu konu bana tanıdık geldi benim kuzenimde aynı senin nişanlın gibi eşiyle hiç ilgilenmez tatil günleri ablasını alır gezmeye çıkar eşinide tek bırakır.çok kızıyorum çok

canım daha şimdiden böyleyse işin çok zira bnm eşim evlenene kadar nisanlıyken bile kapıda yatardı neredeyse şimdi bakıyorumda o adam bu adam mı? nıckkk değiller evlendikten sonra garantiliyorlar asıl...ama ve lakin eşim eşim oldu olalı bni doğru düzgün çıkarmaz,ki çıkarırsa ancak beni çıkarır ablasını değil....demem o ki değişir diye beklersen, evet değişir ama genelde olumlu yönde olmuyor bu rutine bağlıyor ama seninki şimdiden böyle...eğer bi ölçüp tartıp konuşmassan veya yolları ayırmassan kendine yazık edersin.....!!!

bu konu bana tanıdık geldi benim kuzenimde aynı senin nişanlın gibi eşiyle hiç ilgilenmez tatil günleri ablasını alır gezmeye çıkar eşinide tek bırakır.çok kızıyorum çok

yok daha neler yahuuu

eee evlenince nasıl olacak hiç düşünüyor musun?

senin nişanlı evlenmek istemiyor belli ki?

ben olsam döner -döner bir daha düşünürdüm hindi gibi...vee yüzleşirdim,

sabır ne yaaa...adam hapishaneye düşmemiş,askere gitmemiş...

işten eve --evden ablaya,,,yan gel Osman kırk dönüm bostan ,onun hayatında sana şimdiden yer yok ki...

evlenince evde kadrolu,temizlikçisi,hizmetcisi,ahçısı ve yatak arkadaşı olucaksın muhtemelen...

ve ömrün adamın keyfini ,ilgisini beklemekle geçicek...

milletinki evlenince değişiyor seninki şimdi başladıysa değişime evlilikten hayır beklemeyin

dahada beter olur evlenince bu sizin en güzel günleriniz düşünün artık

Bence Ara çağır yanına konuş. Söyle hissettiğini içinde tutma.Sana yazık hiç bi erkek içinde üzülmeye değmez

Nişanlanırken eli boş gelmek ne demek ya.. İnsan bir çikolata, tatlı, çiçek getirir. Sizi ve ailenizi cepte görüyorlar sanırım.. Hiç bir incelik, özenme kalmadığına göre..
İlişkiniz kaç yıllık? Nişanlın daha evlenmeden bu haldeyse ve şimdiden mutsuzsan hal ve hareketlerinden.. Otur bir düşün, evlenince ilgisi daha da azalacak çünkü..

İçim daraldı. İş ciddiye binince tırsan cinsten mi nişanlın acaba?

Sen kendin durumu tartıp karar vermelisin. Ne kadar değer verildiğimi hissetmem benim için çok önemli bir kriter olurdu. Konuş mutlaka, içinde kalmasın yaşadıkların.

Sevgi öyle seviyorum demekle olmuyor malesef. Hal tavır ile belli edilen bir durumdur.

yorumsuz senin bilebileceğin bir şey ama değer görmeden ne sen mutlu olursun ne mutlu edebilirsin

Ayrılın.. Daha şimdi den bunları yapıyosa aramıyo sormuyo ilgilenmiyosa evlenince ne olur bi düşünün.. O daha ailesine doyamamış bırakında ablalarıyla anne ve babasıyla iyce bi vakit geçirsin

Yüzük taktıktan sonra böyle rahatladıysa,evlendikten sonrasını düsün bide..Ben nişanlıyken evden çıktıgımı,minibüste oturup oturmadıgımı,eve grdiğimi,ne giydiğimi,ne yediğimi soran bi nişanlım vardıı..simdi evlendik bu iki katına çıktı dahada ilgili..böyle olması gerekiyo sizinki anormall,evlenince yıpranırsın bence canımm.İlgi bekleyen bi kişiliğin var cünkü anladıgım kadarıyla..Ben olsam ayrılmıstım çoktann...

canım öyle hemen ayrıl diyemez kimse sana ama bence bi gözünü korkut ayrılmak mı istiyorsun evlenmeye mecbur değiliz ki ayrılmak istiyorsan sevginden şüphe ediyorsan eğer bu yola hiç girmeyelim ilerde mutsuz bir evlilkte ikimizde çok üzülürüz felan de..
ben böyle çok mutsuzum bıktım üzülmekten olmuyorsa ayrıla biliriz de içinde ukde kalanlarıda anlat canım bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…