• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ile ayrılmalımıyım

vallahi kim ne derse desin ben nişana boş gelinmede kaldım. gerisini okumak bile istemedim. bunun maddiyatçılıkla ilgisi yok, saygısıszlığın dik alası. seni, anneni, babanı, aileni sallamıyorlar, değer vermiyorlar size demektir bu. eli boş gelmek ne demek ya? dağda mı yaşamış bunlar? ilerde maddi manevi her şeyin içinde kalacağının, hevesinin kırılacağının göstergesidir bu.
görüşmek istemiyorsa, izinlerini ablalarıyla geçiriyorsa bundan sonra ki hayatına da onlarla devam etsin. yazık değil mi sana?eminim gençsindir, bu günler gelmez bir daha. seni sevecek, saracak, eğlendirecek, güldürecek, sana değer verecek birisini hak etmiyor musun?

doğrudan ayrıl demek de doğru değil tabi.kücük bi ihtimal gibi sanki ama bi sıkıntısı olabilir mi sabret demesi kafamı kurcaladı da biraz.. nişanlılık dönemini yeni geçirmiş biri olarak tavsiyem şu ki içinde hiçbi şey kalmamalı aklına takılan ne varsa alıp karşına ciddi ciddi konusmalısın. eline yüzügü vermek değil de eline yüzügü verme ihtimalini sezdirerek:) bide erkeklerde şöyle bişey oluyo eğer sevgini çok fazla gösteren biriysen bi süre sona seni cepte biliyo bensız yapamaz diye o da rahatlatıyo ve ilgisini azaltıyo ona da dikkat etmeni tavsiye ederim ama en iyisi konuşmak :) bde ailene danıştın mı bununla ilgili annene yada varsa ablana fln?

benimki de öyleydi, arkadaşken çok ilgiliydi, yüzüğü takar takmaz aşırı ilgisizlik başladı. milletin nişanlıları kapılarında yatar bizimkinde tık yoktu. günda 20 dk filan konuşuyorduk. evlendikten sonra yarım dakikaya düştü ve aşırı ilgisizlik. sorduğumda da evlenince böyle olmayacak sabret diyordu.

bu büyük sorun canım. sevgiliyken zaten oynuyorlar, sözlenince / nişanlanınca tanımaya başlıyorsun zaten. bana sorarsan ayrıl. ben çok pişman oldum evlendim ve 2 ay sürdü. ilgisizlkten kafayı yedim diyebilrm.

Son düzenleme:
Nişanlı al karşına konuş bütün durumu.
Ablalarıyla çıkması tamamen saçma.
İstemiyorsan ayrılalım de yani.
Böyle bir ömür sürmez.
Bir çiçek getirmemelerine yorum dahi yapmak istemiyorum.
Allah hakkında hayırlısını versin.

Evlendikten sonra değişti desen anlıyacağımda daha nişanlıyken bu şekilde davranması son derece kötü.. .nişanlılık evresi birbirinizi tanıma sürecidir. . Belliki nişanlnız yüzünü hemen göstermiş. .

- Nişanlanmadan önceki tavrıda bu şekildemiydi. . Aramaz sormaz bulaşmazmıydınız
- Maddi veya ailevi problemleri var mı ! (Benim eşimin hem maddi hem manevi problemleri sürekli vardı ama kesinlikle yansıtmazdı. )
- Ailesine çok mu düşkün
- Gelecek hakkında planları var mı! evimize tutarız çocuk çocuğa karışıp çok mutlu oluruz diye cümleler kurmuyor mu. .

Sorularımın cevapları olumsuzsa bence ayrıl . . :ssz:

vallahi kim ne derse desin ben nişana boş gelinmede kaldım. gerisini okumak bile istemedim. bunun maddiyatçılıkla ilgisi yok, saygısıszlığın dik alası. seni, anneni, babanı, aileni sallamıyorlar, değer vermiyorlar size demektir bu. eli boş gelmek ne demek ya? dağda mı yaşamış bunlar? ilerde maddi manevi her şeyin içinde kalacağının, hevesinin kırılacağının göstergesidir bu.
görüşmek istemiyorsa, izinlerini ablalarıyla geçiriyorsa bundan sonra ki hayatına da onlarla devam etsin. yazık değil mi sana?eminim gençsindir, bu günler gelmez bir daha. seni sevecek, saracak, eğlendirecek, güldürecek, sana değer verecek birisini hak etmiyor musun?

+1!
Arkadas hepsini soylemis.
:46: :46: :46:

alıp karşına konuşsan canım ben bunları bunları hissediyorum varsa bi sorun söyle bak evlenicez bu böylemi sürecek neler oluyo bize diye anlat bence içini kemirtme bence bu kadar da çok üzülürsün çünkü böyle

Back
X