Nisanlim ile duzelirmiyiz? Hersey 3 haftada bozuldu

Anlayabildiğim kadarıyla bu insan için üzmeyin kendinizi derim. Öfke kontrol sorunu var gbi. Orta yolu bulmak yerine sizinle kavga etmesi buna isaret mesela. Annesine de mesafe koyması gerekiyordu. Biz evleniyoruz siz değil diyerek..

Cok tesekur ederim zahmet edip cevap yazdiginiz icin. Cok kotuyum. Ofke kontrolu var biraz ama gecmisinden kaynaklaniyor. Insallah yapmasi gerekeni anlar bir gun. Ben cok anlatmaya calistim olmadi.

Anne babalar her zaman çocukları için en iyiyi ister. Baban bu çocuğu kovmuş, senin için kabul de ederim demiş, ama babana böyle saygısızlık yapabilen birini boşver canım. Herşey de vardır bir hayır. Olmayacak biriymiş demek ki...

Tesekur ederim cevap yazdiginiz icin.. ben ise akli basina gelir kurmasi gereken dengeyi anlar diye umit ediyordum
Denge kuracak olsa kurardı balık baştan kokar derler, şunu unutma evlenmeden sana ulaşmadan bunları yapanlar evlenince neler neler yapacaklar, değerin daha düşecek, kaç kurtar kendini, aşk meşk bir yere kadar

Boşver tatlım hiç olumlu düşünme hep olumlu düşündüm çok pişmanım şimdi böyleyse sonra daha da kötü olur bi de kaynana da fena uzak dur çok ağlarsın

Kendisi annesinin üzmemek için her şeyi yok sayıyor ama size babanızı mı kötülüyor? Onun ki ebeveyn de sizinki değil mi? Ay bırakın bu adamı. Annesini seven adam eşini de çok sever ama sizinki denge kurmayı bilemiyor bence olgunlaşması gerek.

Her şeyin suçlusu nisanliniz. Annesiyle sizin aranızda daha şimdiden denge kuramamis ki evlenince kursun. Hani daha köprüyü geçene kadar bile sabredememis. Babanız özür falan dilemesin. İstiyorsa kendi gelir konuşur. Ama bana kalırsa gelse de affetmeyin. Bu adamla zor yanı.

Aile problemleriyle yetişmiş bir erkek evladını toparlamak o evlilik sürecine alıştırmak sandığınızdan daha zor. Kendi ailesinde yaşamış olduğu problemleri sanki aranızda yaşanmışcasına baskı kurulmaya çalışabilir. Bir zaman sonra oğlu biraz daha anneye olan düşkünlüğünü hafifletse de anne evladından beklentilerini kesmiyor. Kesmiş gibi göründüğü olabilir bu sadece sizin sinirlerinizin yatışması için beklenilen bir süre olacaktır. Kayınvalide yeri geldiğinde yaşamış olduğu sıkıntıları dem alarak duygusallıkla yeri geldiğinde annelik hakkıyla bu mücadeleyi sürdürecektir. Eğer bu yolda gitmekte kararlıysanız sinirlerinize hakim olmalısınız veya şimdiden bir psikolog araştırmaya başlayın lazım olacak

Kendiniz için yapamıyorsanız bile: Ailenizi böyle insanlarla muhatap etmeyin. Onlara yazık. Babanizada helal olsun kovduğu için

Yerinizde olsam iletişime geçmezdim. O kendi ailesini nasıl tutuyorsa siz de aynısını yapın. Sonuçta onlar patates çuvalı değiller. Ve ekleyecek olursam da böyle bir insanla hayat istemeyin çünkü bana evlenirseniz asıl gerçek yüzünü görecekmişsiniz de daha çok mutsuz olacakmışsınız gibi geldi

Yok yaa...kaynana önce berbat etsin ortaligi ondan sonra kac kizim desin??
Senin ailen degersizmi? Aileni yok sayiyorlar resmen. Kendi sözlerini gecirmek istiyorlar.
Kaynanandan ve basiretsiz oglundan kaynaklaniyor bunlar.
Bu adamdan sana koca olmaz kizim.

Senden ayrildim beni cagirdin demis birde bu hiyar.
Senin baban da özür dilemesin. Sana kiyamadigindan diler ..sirf mutlu ol diye. Yoksa sonuna kadar haklidir. Ne kendini ne aileni suclama sakin.
Barismandan yana degilim ki karsi taraf trip atma kendi sozunu dinletme ego kasma pesinde hala...sikinti cekeceksin gibi duruyor baya... Hakkinda hayirlisi olsun. Aileni dinle canim.

Pişman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…