- Konu Sahibi Selma_kader
-
Konuşmayı düşünüyorum bugun bakalım sıkıntısı neymiş kafayı yiyeceğim kaç gündürevlilik stresi olabilir normalidr ama ekstra bsy olduğunu düşünüyorsanız konuşun bence.
birkaç gündür böyleyse bşy olmuştuır. konusun mutlakaKonuşmayı düşünüyorum bugun bakalım sıkıntısı neymiş kafayı yiyeceğim kaç gündür
Bilmiyorum içine mi kapandı ama en son tartışmamız baya büyük oldu ayrılmaya kadar gittik biz k.v görümcem ve biz aynı bina da oturucaz ben nişanlılığım ilk zamanlarından bu yana ev tartışmamız oldu oturmak istemedim sonra bana düğün borçlarını iki senede bitiririz söz iki sene sonra ev alamazsak kiraya çıkıcaz dedi sonra bana ben sözüm den cayıyorum durumum ne zaman düzelirse o zaman alıcam dedi sözünden dönmesi beni çok kırdı nasıl güvencem sana dedin yarın ben ev almaktan vazgeçersen dedim onunda sinirleri bozuldu artık ben ailesini seviyorum sadece ayrı yerde olup misafir olarak gidip gelelim daha iyi olur bizim için dedim şimdi bana sen benim ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ayrılalım hakkını helal et gibi konuşmalar yaptı bende hakkımı helal etmem sevdiğim halde ayrılalım dediğin için dedim o da ben sevmiyorum artık ailemi istemiyorsun düşüncesi aklımdan çıkmıyor diyor neyse çok uzattım sonra ailesi bize geldi zaten ailesi bize gelmezse aramız başka türlü düzelmiyor o akşam tamm dedi seviyorum dedi bana yaklaşmaya çalıştı istemedim nasıl birden bu düşünceler varken değişti anlamadım kısacası kızlar beni çok üzdü çok bu olaylardan sonra bana karşı böyle oldu soğuk eskisi gibi değil aşkım cicim yok geceleri uzun uzun konuşurduk onlar bitti evlenelim şunları yaparız diye hayal kuran adam gitti anlamıyorum kızlar bu aklam çaya davet ettim ayrı bi oda da konuşacam ama duyacağım cümleleri tahmin ediyorum çok yoğunum kurs da var halden anla diyecek tamm ama eskiden de vardı bunlar napıyım kızlar akşam ne diyeyim bunaBende esimle evlilik arefesinde cok tartismistim. Olur olmadik seylerden ikimizde olay cikariyoduk. Stresten oluyo boyle canim ya. Seninkde stresten icine kapanmis olabilir
Katılıyorum çok uzattık nişanlılığı heyecanı bitti sanırınvalla benim gibi 3 günde evlenirseniz hiç strese girmezsiniz.
pazartesi evi tuttuk
salı gittik 3-5 eşya aldık.
çarşamba nikahı kıydık
sonra sen sağ ben selamet
temiz işti, hayatımda yaptığım en mantıklı şeymiş meğer sonradan anladım.
Bilmiyorum içine mi kapandı ama en son tartışmamız baya büyük oldu ayrılmaya kadar gittik biz k.v görümcem ve biz aynı bina da oturucaz ben nişanlılığım ilk zamanlarından bu yana ev tartışmamız oldu oturmak istemedim sonra bana düğün borçlarını iki senede bitiririz söz iki sene sonra ev alamazsak kiraya çıkıcaz dedi sonra bana ben sözüm den cayıyorum durumum ne zaman düzelirse o zaman alıcam dedi sözünden dönmesi beni çok kırdı nasıl güvencem sana dedin yarın ben ev almaktan vazgeçersen dedim onunda sinirleri bozuldu artık ben ailesini seviyorum sadece ayrı yerde olup misafir olarak gidip gelelim daha iyi olur bizim için dedim şimdi bana sen benim ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ayrılalım hakkını helal et gibi konuşmalar yaptı bende hakkımı helal etmem sevdiğim halde ayrılalım dediğin için dedim o da ben sevmiyorum artık ailemi istemiyorsun düşüncesi aklımdan çıkmıyor diyor neyse çok uzattım sonra ailesi bize geldi zaten ailesi bize gelmezse aramız başka türlü düzelmiyor o akşam tamm dedi seviyorum dedi bana yaklaşmaya çalıştı istemedim nasıl birden bu düşünceler varken değişti anlamadım kısacası kızlar beni çok üzdü çok bu olaylardan sonra bana karşı böyle oldu soğuk eskisi gibi değil aşkım cicim yok geceleri uzun uzun konuşurduk onlar bitti evlenelim şunları yaparız diye hayal kuran adam gitti anlamıyorum kızlar bu aklam çaya davet ettim ayrı bi oda da konuşacam ama duyacağım cümleleri tahmin ediyorum çok yoğunum kurs da var halden anla diyecek tamm ama eskiden de vardı bunlar napıyım kızlar akşam ne diyeyim buna
İşte ailesi geldi oda da tekrar konuştuk ailesini sevdiğimi onlarla sıkıntım olmadığını tekrar tekrar dile getirdim en sonunda şartlarım var dedi giydiğim kıyafete karışmayacaksın birde bursaspor lu olucaksın dedi çok saçma geldi bana sonra ben bunlara tamm dedim seni seviyorum dedim oda seni seviyorum dedi öyle barıştıkNisanlin ayrilalim seni sevmiyorum artik demis yanlis anlamadiysam o zaman neden devam ediyorsun seni sevmedigini soyluyor.
Yani bu icine kapanmakta degil o zaman. Umarim duzelir diyebiliyorum. Dugun tarihiniz falan belli mi biraz zaman taniyin birbirinize. Evet gorusmek istiyosun ama bu konuda ustune gitme. Aileyle ayni yerde turma konusunda ana hak veriyorum cunku siz bi aile kurucaksiniz. Evet ucu olmayabilir zaman taniyin sozunden caymasi cok kotu olmus. Bence bu ularda tatli dille konusun esini sevdiginizi ozellikle belirtin. Sadece ikinizin ayri bi aile kurucagini bu yuzden isteklerinizin bu yonde oldugunu soyleyin. Soz vermesinin ve bu konuda ona guvenmenin ne kadar hosunuza gittigini ve sozunden caymasinin bu yuzden sizi uzdugunu ailesine karsi olan sevginizle alakasi olmadigini soyleyin. Umarim duzelirBilmiyorum içine mi kapandı ama en son tartışmamız baya büyük oldu ayrılmaya kadar gittik biz k.v görümcem ve biz aynı bina da oturucaz ben nişanlılığım ilk zamanlarından bu yana ev tartışmamız oldu oturmak istemedim sonra bana düğün borçlarını iki senede bitiririz söz iki sene sonra ev alamazsak kiraya çıkıcaz dedi sonra bana ben sözüm den cayıyorum durumum ne zaman düzelirse o zaman alıcam dedi sözünden dönmesi beni çok kırdı nasıl güvencem sana dedin yarın ben ev almaktan vazgeçersen dedim onunda sinirleri bozuldu artık ben ailesini seviyorum sadece ayrı yerde olup misafir olarak gidip gelelim daha iyi olur bizim için dedim şimdi bana sen benim ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ayrılalım hakkını helal et gibi konuşmalar yaptı bende hakkımı helal etmem sevdiğim halde ayrılalım dediğin için dedim o da ben sevmiyorum artık ailemi istemiyorsun düşüncesi aklımdan çıkmıyor diyor neyse çok uzattım sonra ailesi bize geldi zaten ailesi bize gelmezse aramız başka türlü düzelmiyor o akşam tamm dedi seviyorum dedi bana yaklaşmaya çalıştı istemedim nasıl birden bu düşünceler varken değişti anlamadım kısacası kızlar beni çok üzdü çok bu olaylardan sonra bana karşı böyle oldu soğuk eskisi gibi değil aşkım cicim yok geceleri uzun uzun konuşurduk onlar bitti evlenelim şunları yaparız diye hayal kuran adam gitti anlamıyorum kızlar bu aklam çaya davet ettim ayrı bi oda da konuşacam ama duyacağım cümleleri tahmin ediyorum çok yoğunum kurs da var halden anla diyecek tamm ama eskiden de vardı bunlar napıyım kızlar akşam ne diyeyim buna
İşte ailesi geldi oda da tekrar konuştuk ailesini sevdiğimi onlarla sıkıntım olmadığını tekrar tekrar dile getirdim en sonunda şartlarım var dedi giydiğim kıyafete karşıyacaksın birde bursaspor lu olucaksın dedi çok saçma geldi bana sonra ben bunlara tamm dedim seni seviyorum dedim oda seni seviyorum dedi öyle barıştık
Ben 23 yaşındayım nişanlım 26Kendin bilirsin canim kiyafete karismasi sorun olabilir ilerde sen nasil giyinecegini biliyorsundur kac yasindasiniz acaba nisanlin tam olgunlasmamis geldi.
Kendini taniyorsundur bunlari kaldiricak takmicak biriysen devam et ama kendini tani.
28 Nisan düğün tarihimizYani bu icine kapanmakta degil o zaman. Umarim duzelir diyebiliyorum. Dugun tarihiniz falan belli mi biraz zaman taniyin birbirinize. Evet gorusmek istiyosun ama bu konuda ustune gitme. Aileyle ayni yerde turma konusunda ana hak veriyorum cunku siz bi aile kurucaksiniz. Evet ucu olmayabilir zaman taniyin sozunden caymasi cok kotu olmus. Bence bu ularda tatli dille konusun esini sevdiginizi ozellikle belirtin. Sadece ikinizin ayri bi aile kurucagini bu yuzden isteklerinizin bu yonde oldugunu soyleyin. Soz vermesinin ve bu konuda ona guvenmenin ne kadar hosunuza gittigini ve sozunden caymasinin bu yuzden sizi uzdugunu ailesine karsi olan sevginizle alakasi olmadigini soyleyin. Umarim duzelir
Umarim duzelir daha vaktiniz var ikinizde biraz durulur sakin dusunur saglikli kararlar verirsiniz insallah28 Nisan düğün tarihimiz
Ben 23 yaşındayım nişanlım 26
İnsallah düzelir seviyorum çünkü hakkımda hayırlısı olsun yine deUmarim duzelir daha vaktiniz var ikinizde biraz durulur sakin dusunur saglikli kararlar verirsiniz insallah
Bana diyor ki Allah korusun annem hasta olsa bakıma muhtaç olsa ben işe gidince ya kötü davranırsa diye düşünüyormuş böyle durumlar olrsa boşanırım diye bile düşünmüş ben böyle bi insan değilim ki ailesi bana ne kötülük yaparsa yapsın ben onlara bakarım merhametle alakalı imtihanımdır derim dedimYasi kucuk degil ilerde bu sorunlar cikarsa nasil karsilarsin ya da daha fazlasi ailesene duskun birisi hayatta gordugum sey herkesin dogrusu kaldirabilecegi seyler farkli.
Kendine bak nisanlina bak dusun tart karar ver sorunlar ortada en azindan bastan belli etmis.
Bana diyor ki Allah korusun annem hasta olsa bakıma muhtaç olsa ben işe gidince ya kötü davranırsa diye düşünüyormuş böyle durumlar olrsa boşanırım diye bile düşünmüş ben böyle bi insan değilim ki ailesi bana ne kötülük yaparsa yapsın ben onlara bakarım merhametle alakalı imtihanımdır derim dedim
Aynen ya katılıyorum size ben konuşunca dinliyor kendi hiç muhabbet açmıyorBenim de 5 ay sonra nikahım var.Biz de sizinle aynı durumdayız,gezme buluşma yönünden değil ama sohbet edemiyoruz.Ben anlatırsam dinliyor,yoksa susuyor.Bende geçen gün patladım niye böylesin diye ama galiba erkekler evlilik yaklaştıkça böyle tuhaf hallere bürünüyorlar.
Söylediğiniz gibi etraftan dolduruşa çok geliyor galiba ona sorduğumda hiç birşey kimseye anlatmam sevmiyorum anlatmayı der hep amaBoyle soyleyince etraftan mi bir seyler soyluyorlar erkekler biraz doldurasa gelen tipler.
Sen net konus acik acik ama ilerde bunalirsan ailesinden simdi yaparim dersin ama ilerde cocuk olur vesaire zor gelir biraz yapmicam dersin o zaman bastan kabul ettin diyebilir
Hakkinda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?