- 3 Mart 2018
- 69
- 25
- 3
- 30
- Konu Sahibi Selma_kader
Merhaba benim sıkıntım şöyle biz bir buçuk senedir nişanlıyız. Herşey çok güzel gidiyordu takiii evlilik hazırlıklarına başlayana kadar ikimiz de çok stresliyiz ilk zamanlar da her sıkıntımızı birbirimize anlatır dinler güzel bir şekilde konuşurduk halden anlar bi insandı şimdi bilmiyorum düğüne iki ay var düğün stresi olduğu için mi böyle davranıyor hal hatır sormuyor umursamaz davranıyor anlamıyorum günlük konuşmamız günaydın la başlayıp ben şuraya gidiyorum. ben geldim evdeyim bilmiyorum bende mi sorun anlamış değilim ben hal hatır sorarım nasıl geçti işin bi sıkıntı yoktur umarım napıyosun gibi sürekli konuşuyorum bana da konuşmasını istiyorum bende çok stresliyim artık buluşmalarımız bile genelde alış veriş için buluşuyoruz apar topar gidiyoruz sonra beni eve bırakıyor daha önce bunu kendisine söyledim bi problem mi var dedim anlattım benimle sohbet etmiyorsun diye aynıyım ben değişiklik yok yoğunuz ondan dolayı param yoktu görüşelim diyemedim diyor ben kaç defa açık alana gidelim yürüyüş yapalım o bile olur diyorum evet haklısın diyor ama ilgisizliğine devam ediyor ben anlamıyorum gerçekten artık sizce sorun bende mi ben mi yanlış anlıyorum