- Konu Sahibi cikolatakizzz
O eli taşşşşşşşşşşşş kesilsinnnnnnnnn inşallah
moraran yere badem yağı veya ozon yağı sürersen geçer geçmiş olsun

moraran yere badem yağı veya ozon yağı sürersen geçer geçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste ayrıl gitsin ayrıl gitsin demiş.
Yahu üç yıllık beraberlik nasıl ayrıl gitsin dersiniz anlamıyorum.
Bu tip olaylarda hemen erkeklere suç atmaya meyilli burdaki bayanlar.
Böyle biriyle evlenilir mi, bugün bunu yapan yarın ne yapmaz bla bla...
Yahu arkadaşlar tartışmaları o raddeye nasıl geldi biliyor muyuz hayır.
Neler yaşadılar biliyor muyuz hayır.
Tamam şiddete ben de karşıyım asla kabul edilemez bir şey fakat bunun altında yatan sebepleri de irdelemek gerekmez mi???
Şimdi eşiniz size bu tür bir hareket yapsa anında ayrılacak mısınız yoksa bunu neden yaptığını mı sorgulayacaksınız.
Belki de tedavi olması gereken bir rahatsızlğı var şiddet eğilimi var sinirsel hastalığı var.
Siz eşinize böyle bir durumda yardım mı edersiniz yoksa çekip gider misiniz?
Onu seviyorsanız yaşamı onunla yaşanır kılmaktansa hiç bir şey yapmayıp çekip gitmek olur mu?
eşim olması için onu tanımalıyım, hemen pat diye evlenmeyeceğim elbet, flört döneminde hiç itip kakma darp morartma dövme olmadıysa evlenirim, ama evlendikten sonra içinden vahşi biri çıkarsa hatasını anlamasını özür dileyip iyice bir kendine gelmesini isterim. ama yine yaparsa herkes kendi yoluna gider.
tedavi olana kadar kimse kimsenin dart tahtası olamaz. bir an önce tedavi olup öyle yaklaşmalı o zaman sevdiği kadına.
kadında seviyorsam morluğa da dayağa da katlanırım tavrı mantıklı değil.
konu sahibinin bu başına gelen ilk ise ve sevgilisi hatasını kabul edip anlayıp bir daha yapmazsa elbet çok güzel.
ama ikinci kere yaparsa aynı hareketi herkes yoluna gitmeli.
.
Eş derken sadece resmi anlamından bahsetmedim sevdiğiniz adam yani.
Dayağa katlanmakta ne demek öyle bir şeyden de bahsetmedim.
Eğer sevdiği insanın bu tür bir rahatsızlığı varsa tabiki de dayağına katlanmak değil ama onun yanında olmak gerekmez mi?
Dikkat ediyorum da bu tarz olaylarda herkes ayrıl ayrıl ondan eş olmaz diyor.
Üç yıl olmuş nişanlanmış evlenmeyi düşünüyor, adamın şiddete eğilimli olduğu ortada, ne yani şiddete eğilimi var diye bırakıp gitsin mi kız şimdi?
Eee iyi gün kötü gün mantığı nerde o zaman?
Bence şiddetle ilgili herhangi bir rahatsızlığı varsa kız ona yardımcı olmalı, bırakıp gitmek değil de beraber bu sorunu aşmaları gerek.
evet şiddete eğilimli biriyse tedavi olana kadar dart tahtası olmaktansa uzak durması kadının sağlığı açısından en iyisi, ama üçüncü yazışım, konu sahibinin bu başına gelen ilk ise sevgilisi özür dilediyse ve onun bir daha yapmayacağından emin olursa (bu sürece tedavi süresi de dahil) o zaman ne güzel... barışırlar... ne de iyi olur mis gibi olur...
ama adam şiddete eğilimli ve buna devam ediyorsa o zaman herkes kendi yoluna.
burada hassas nokta tedavi süreci sanırım. tedavi sürecinde de elbet manen yanında olabilir ama çok fazla yan yana olmasınlar, kadının sağlığı açısından. bu yüzden de bir an önce tedavi olmalı.
Artık aldatmıyor, ayrıca ben çok mutluyum, size ne? O bnm çocuklarımın babası sırf aldattı diye ayrılacak halim yok.
Artık aldatmıyor, ayrıca ben çok mutluyum, size ne? O bnm çocuklarımın babası sırf aldattı diye ayrılacak halim yok.
kızlar cok kotuyum bugun nısanlımla bırlıkte dısarı yuruyuse cıkmıstık laf lafı actı ve kavga ettık
her neyse o bagırmaya basladı senle dısarı cıkanda hata yuru eve gıdıyorsun dıye kolumdan cektı
ama ben bankta oturmak ıstedım sen gıt ben gelmeyecegım dedım
nısanlımda ne yaptı ettı benı kolumdan cekıp ıte kaka eve kadar goturdu sımdı kavgalıyız
az once baktım sabah sıktıgı yerler mosmor olmus .
bılerek yapmadı muhtelemelen benı çekıstırırken oldu ama cok canım yandı
ve gıderek morarıyor. soyledım, kendımden utanıyorum dedı
sızce napmalıyım akıl verın
buarada hala kavgalıyız
kızlar cok kotuyum bugun nısanlımla bırlıkte dısarı yuruyuse cıkmıstık laf lafı actı ve kavga ettık
her neyse o bagırmaya basladı senle dısarı cıkanda hata yuru eve gıdıyorsun dıye kolumdan cektı
ama ben bankta oturmak ıstedım sen gıt ben gelmeyecegım dedım
nısanlımda ne yaptı ettı benı kolumdan cekıp ıte kaka eve kadar goturdu sımdı kavgalıyız
az once baktım sabah sıktıgı yerler mosmor olmus .
bılerek yapmadı muhtelemelen benı çekıstırırken oldu ama cok canım yandı
ve gıderek morarıyor. soyledım, kendımden utanıyorum dedı
sızce napmalıyım akıl verın
buarada hala kavgalıyız