nişanlım kolumu morarttı... ne yapmalıyım..

Şu burnunu sürtmek nasıl oluyor Allah aşkına biri açıklasın ? Burnunu sürtmekten kasıt ne bir kaç hafta telefonlarına çıkmamak, trip yapmak mı ya da gidip aynen karşılık vererek onunda bir yerlerini morartmak mı? Adam belli ki öfkesine hakim olamıyor şu an pişman olabilir ama yarın öbür gün gene sinirlenince aynı davranışı ya da daha ağırını yapmayacağının garantisi var mı ? Bu sefer burnunu sürttürsün bir daha gözü morarınca ya da elinden sağ filan kurtulunca da artık ayrılmayı düşünsün bu mudur yani mantık illa daha vahim şeyler mi olmalı. Normal bir insan sevdiği bir insana sokak ortasında böyle davranmaz kolunu filan da morartmaz kimse bunu normalleştirmeye çalışmasın bu normal bir insan davranışı değil çünkü. Bir insan yapısı gereği sinirli olabilir ama gözü dönmüş şekilde sevdiğinin canını da incitmez onu öyle rezil etmez aradaki farkı idrak edebilmek lazım.

Çok iyi düşünün
Nasıl size bunu yapar?
Benim eşim ilk kez bana bunu yaptığında,kolumda morluklar oluşmuştu vurmuştu bana.. O an 7 8 aylık evliydim, keşke o an ayrılsaydım eşimden!!
Çocuklarımda yoktu, ayrılabilirdim..
Ama ben ayrılmadım, bir daha yapmaz sinirden oldu dedim, kendimi kandırmışım!
Ondan sonra ne dayaklar yedim!
Tam 6 7 sene aralıklarla dayak yedim!
Kendi korkutmalarımla ve tehditlerimle son 4 senedir elini kaldıramıyor..

Kesinlikle iyi düşün
Birkez daha düşün
Herşey geç olmadan iyi karar ver yazık olmasın sana.

Sevgiler

Hem isteyerek olmadı diyosunuz hem de başlıkta nişanlım kolumu morarttı diyosunuz..
Çekiştirdiyse kolunuzun morarması çok normal.

Artık aldatmıyor, ayrıca ben çok mutluyum, size ne? O bnm çocuklarımın babası sırf aldattı diye ayrılacak halim yok.

Amaan nolacak sanki ayrılıp da :ssz:
Alt tarafı aldatmış birçok kez.Minimnnacık yaramazlıklar yapmış :ssz:
Dönüp dolaşıp sana geliyor ya önemli olan bu :ssz:
15-18 Milyar kazanan bir koca dilediği kadar aldatsın bişicik olmaz .

kızlar cok kotuyum bugun nısanlımla bırlıkte dısarı yuruyuse cıkmıstık laf lafı actı ve kavga ettık
her neyse o bagırmaya basladı senle dısarı cıkanda hata yuru eve gıdıyorsun dıye kolumdan cektı
ama ben bankta oturmak ıstedım sen gıt ben gelmeyecegım dedım
nısanlımda ne yaptı ettı benı kolumdan cekıp ıte kaka eve kadar goturdu sımdı kavgalıyız
az once baktım sabah sıktıgı yerler mosmor olmus .
bılerek yapmadı muhtelemelen benı çekıstırırken oldu ama cok canım yandı
ve gıderek morarıyor. soyledım, kendımden utanıyorum dedı
sızce napmalıyım akıl verın
buarada hala kavgalıyız

eğer bunu sürekli yapmıosaa bilerek yaptığını sanmıyorum cildin hassassa ufak bi çekiştirmede morarır benmki öyle şahsen...
ve sölediğinde de üzülmüş.. tedbirli olurdum düğüne kaadar gözlemlerdim baska açık vericekmi diye. ve 2 3 hafta görüşmezdim telefonlarını açmazdım

"Bilerek yapmadı muhtemelen" diyerek bize söylenecek hiçbir şey bırakmamışsınız bence.
İsteyerek yaptığını düşünmüyorsanız, yapılacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Konu sahibesi kaçtı gitti.:ssz:

Bu arada gerilerde bir yerde "kocam altı üstü beni aldattı diye ayrılacak halim yok, çocuklarımın babası neticede" şeklinde bir yorum okudum, saat geç oldu baya, rüya görmedim ben dimi:60:

Allahım akıl-fikir, biraz da onur-gurur ihsan et hemcinslerime:19:

Polise gidin hanımefendi, eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz, kim olursa olsun polise gidin, şikayetçi olun, doktora gidin, rapor alın.

Aa evlenince geçer mi diyelim? Geçmez, artar.

eger tenin benim gibi "dokunsan" morariyorsa, hem nisanlik hemde morluklar icin yapabilecegin birsey yok.

eger kolun normalde cok zor morariyorsa, morluk icin yapabilecegin birsey yok ama nisanlin konusunda yapabilirsin.
o ex olabilir mesela!
daha nisanliyken seni incitebiliyorsa hemde topluma acik bir alanda, evlenince ayni evin icinde sinirlendiginde yapabileceklerini düsünemiyorum.

Bilerek mi morarttı yoksa kazayla mı oldu o önemli canım,

Benim sevgilimde alışveriş merkezinde ben diğer rafa gitmek isterken o da başka bir yöne çekince kolum morarmıştı :27:

Eğer sizinki de böyle absürd bir olaysa affedilebilir.

Fakat olayı şiddet kastıyla yaptıysa hemen ayrıl..

Konu sahibesi kaçtı gitti.:ssz:

Bu arada gerilerde bir yerde "kocam altı üstü beni aldattı diye ayrılacak halim yok, çocuklarımın babası neticede" şeklinde bir yorum okudum, saat geç oldu baya, rüya görmedim ben dimi:60:

Allahım akıl-fikir, biraz da onur-gurur ihsan et hemcinslerime:19:

Rahat hayattan vazgeçmek kolay mı. :8:

Öncelikle tartışma sebebiniz neydi ? ne kadardır tanıyorsun daha önce bu kadar sinirlenip böyle bişi yaptımı .. son olarak yangına körükle gitmeyelim

Artık aldatmıyor, ayrıca ben çok mutluyum, size ne? O bnm çocuklarımın babası sırf aldattı diye ayrılacak halim yok.

İlginç, çok ilginç. :53:
Bütün erkeklerin hayalindeki kadınsınız. "Sırf aldattı diye ayrılacak halim yok ya"
Ayrılmanız için ne gerek çok merak ettim şimdi polyanna hanım.

Son düzenleme:
Back
X