Nişanlım kuzeni.. Yardım LÜTFEN..

tatlissgelinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
3
0
1
İlişkimizde emeği olan bir kişi , önceden arkadaşlığım bulunan kişiydi. Aramızda geçen bazı olaylardan dolayı çok ters yapıyor. Soğuk davranıyor.. Ki akraba sayılırız bende bu durumdan rahatsız olduğum için gereğince saygılıyım ve samimi davranmaya çalışıyorum.. Arkadaşım olabilir fakat nişanlıma el kol şakaları vs. hoşuma gitmiyor. İki küçük çocuk değiller sonuç itibari ile.. Yanyana olduğumuzda herşeyi ben yaparım havasında.. Nasıl davranmalıyım ben bu kişiye????

Kuzen kardes sayılır fazla kafana takma derım nasılsa evlendıkten snra bu kadar sık grusemezler ;)

Kardeş gibiler asla şüphem yok ondan bana karşı davranışları sıkıntı tanıştırıyosun önce iyi, ayrıca 5 senelik arkadaşım. Sonra nişanlılık sevgililik döneminden sonraki tavırları sıkıntı...

Kardeş gibiler asla şüphem yok ondan bana karşı davranışları sıkıntı tanıştırıyosun önce iyi, ayrıca 5 senelik arkadaşım. Sonra nişanlılık sevgililik döneminden sonraki tavırları sıkıntı...

Ben de benzer sekilde kuzeninden rahatsiz oldum. Sevgili iken bir kac kez görüştük. Baya iyiydik. Nisandan sonra da cok rahat davrandigini hissettim rahatsiz kaldim. Ne kadar kardes gibi deseler de kardes değiller. Allah'tan ki nisanlim farketti bu durumun benim icin sorun oldugunu mesafesini ona göre belirledi.

Back
X