Nişanlım la kavga ettim yardım edin çok kötü durumdayım :(

:)) Evlat acısı hım sen bu çocuğa fazla şefkatle yaklaşıyosun seni çok iyi anlıyorum daha önce darbe yemiş hayata sırtını dönmüş birini döndürmek cidden çok zor böyle erkekler çok hassas oluyo çocuk gibi bazen:) ama korkma sende çok evham yapıp nişanlına belli etme sen büyüttükçe o dahada büyütür, o zaten düşünür bunda ne var ki bu yüzden küs kalınmaz diye, kadın olmak idareci olmak gibi bişey[/

evet çocuk gibi hayata resmen küsmüştü benim bir hayır lafımla yıkılıo ve ben çok üzlüyorum bana herşey gözüyle bakıo ve benle aramsı bozulunca triplere girio :( daha demin aradım açmadı teli :(

abartmış... sende üzerine düşme, ne hata ettin de bu triplere girdi. sen böyle alıştırırsan yarın ufak bir hatanda arkasına bile bakmaz.

suçluymuş gibi arayıp gönlünü almaya çalışma. erkekler buna alışırsa toparlayamazsın söyliyeyim yani sana.

arama artık, o ararsa sakince konuş. ve bu tavırlarından hoşlanmadığını vazgeçmesi gerektiğini anlat ama yüzyüze gelince.

Son düzenleme:
Annenize 'posta'yı koyardınız öyle mi?

Doğru olan kalıp annenize yardım etmeniz.
Görüşemiyor olsanız bir çözüm bulunur da görüşüyormuşsunuz da zaten.
Canının sıkılmış olması normal, ama uzatmamalı.
Annenizi bırakıp gidince rahat edebilecek misiniz?

Anne kuzusu olduğunuzu da düşünecekse düşünsün, anne deyince akan sular durmalı.

2 saat yardım etmesem bişey olmaz heralde. kusura bakma anne söz verdim saat snra görüşürüz derim olay hallolur. ne kadr dramatize etmişsiniz tırnak içine falan alarak. sanki nüfustan sildiriyorum.

abartmış... sende üzerine düşme, ne hata ettin de bu triplere girdi. sen böyle alıştırırsan yarın ufak bir hatanda arkasına bile bakmaz.

suçluymuş gibi arayıp gönlünü almaya çalışma. erkekler buna alışırsa toparlayamazsın söyliyeyim yani sana.

arama artık, o ararsa sakince konuş. ve bu tavırlarından hoşlanmadığını vazgeçmesi gerektiğini anlat ama yüzyüze gelince.

evet karar verdim aramicam görnede çok kötü bişey yaptım sancak arasa dediğin gibi sakin konuşcam .. ama aramaz en az 1 hafta aramaz :( :(

2 saat yardım etmesem bişey olmaz heralde. kusura bakma anne söz verdim saat snra görüşürüz derim olay hallolur. ne kadr dramatize etmişsiniz tırnak içine falan alarak. sanki nüfustan sildiriyorum.

tamam sakin olun bayanlar sorun yok :) annem le ilgili bir sorunum yok :)

Çiftler arasında yaşanıyor bu sorun.
Bende sevgilimle görüşmek istediğimde gelemediği zaman bozuluyorum, tavır yapıyorum falan.
Nişanlının uzatması kötü olmuş.
Annende biraz anlayış gösterebilirdi.
Koca gün hallolurdu sonuçta ramazan hazırlığı 1-2 saat evden kaybolmanın bir zararı olmazdı diye düşünüyorum.
2 yıl önce sevgililer gününde sevgilimin babası hastaydı ağır hasta değil tabi.
Sırf benim gönlüm olsun diye 1-1,5 saat görüşmüştük, benim yanıma gelmişti. Ki, babası hasta olduğu için gelmesede sorun etmezdim ama geldi.

Bence sende orta yolu bulmayı deneyebilirsin.

Çiftler arasında yaşanıyor bu sorun.
Bende sevgilimle görüşmek istediğimde gelemediği zaman bozuluyorum, tavır yapıyorum falan.
Nişanlının uzatması kötü olmuş.
Annende biraz anlayış gösterebilirdi.
Koca gün hallolurdu sonuçta ramazan hazırlığı 1-2 saat evden kaybolmanın bir zararı olmazdı diye düşünüyorum.
2 yıl önce sevgililer gününde sevgilimin babası hastaydı ağır hasta değil tabi.
Sırf benim gönlüm olsun diye 1-1,5 saat görüşmüştük, benim yanıma gelmişti. Ki, babası hasta olduğu için gelmesede sorun etmezdim ama geldi.

Bence sende orta yolu bulmayı deneyebilirsin.

evet haklısın ama neasıl desem annem hasta öyle 1 2 saatlik iş falanda değil beni bulmuşken bütün evi temizletti :( canım çıktı hem aklımda nişanlım iyice derbeder oldum :( evet çok fazla uzattıı nişanlım haddinden fazla hala konuşmuo mesela :( o kadar mı kötü bişey yaptığım :(

ne konuda maşallah dedin anlamadım annem kousunda mı ? cidden annem hasta olmasa giderdim ama hasta kız kardeşimde burda değil yoksa ona bırakır giderdim sevdiğim insanının yanına :(

sıkıntım yok demişsinya. bende dedim sıkıntı görmedim zaten annenle aranda maşallah. sağlık olsun canım aslında nişanlında anlayış gösterebilirmiş ama göstermemiş işte. şöyle düşündüm benimde bekledğim ama o gün gelince görüşmeyen nişanlım olsa ne kadar haklı da olsam bozulurdum ondan heralde kendimi ona daha yakın hissettim. anne olmadığım için öyle düşünemedim.

sıkıntım yok demişsinya. bende dedim sıkıntı görmedim zaten annenle aranda maşallah. sağlık olsun canım aslında nişanlında anlayış gösterebilirmiş ama göstermemiş işte. şöyle düşündüm benimde bekledğim ama o gün gelince görüşmeyen nişanlım olsa ne kadar haklı da olsam bozulurdum ondan heralde kendimi ona daha yakın hissettim. anne olmadığım için öyle düşünemedim.

düşünce meselesi önemli değil her ikisi de haklı ama ben dengede tutumayı beceremiom :( bi de böyle aile kurmayı düşünüorum :(

Hemen ben gelemiyorum demek yerine keşke
hayatım akşamüstü çıksak yada falan saate ertelesek mümkünmü
diye sorsaydınız neticede nişanlısınız birlikte çıkmanız yada çıktığınızsaat pek sorun olmuyodur yada annenize söyleybilirdiniz anne sözleşmiştik bugünlük beni affet işlerin de hepsini yapma ben gelince hallederim diye

Son düzenleme:
evet hiç çekilmio :( bir de bizim ilişkimiz çok farklıydı nişanlım aşık olmaktan bağlanmaktan korkuyordu ben onu hayata döndürmek için az çabalamadım korkusu bağlanırsa ayrılırsak falan yıkılır diyeydi haklı tabikide bu konuda :( ondan dolayı benimle arası bozulunca tribe girio nedensiz sebepsiz trip yapıo gibi me gelio bazen sanki nasıl desem ben onu zorla aşık ettim de yüz üstü bıraktım gibi kafam karma karışık :( içimi kimseye dökemiyorum :( hatta nişanlaanmadan önce bana sakın aşık olma bağlanma dedi bir kere bir kıza bağlandım tövbe ettim dedi yemin ediyorum o konuşmalar aklıma geldikçce acaba ben hatamıı etitim diye düşünüyorum :(

Benden size abla tavsiyesi, ne annenizi nişanlınız için kırın, ne de nişanlınıza çok tolerans tanıyın, yarın öbürgün evlendiğinizde annenizle ya da arkadaşlarınızla görüşmek istediğinizde "artık benimle evlisin, ben sana yetmiyor muyum' diyen bir eşe sahip olmak istemiyorsanız nişanlınıza onun yerinin ayrı, ailenizin yerinin ayrı, arkadaş çevrenizin yerinin ayrı olduğunu anlatın ve anlattıklarınızı uygulamalı yapın, hayatınızdaki tek kişi nişanlınız değil, onun hayatında da tek kişi siz olmamalısınız, aileleriniz, arkadaş çevreleriniz var, yalnız ben olmaz, bu çok tehlikeli ve sağlıksız bir ilişki türüdür, şimdi sahiplenilmek çok hoşunuza gidebilir ama evlenince sosyal yaşamınıza etkileri yüzünden çok mutsuz olursunuz.

Benden size abla tavsiyesi, ne annenizi nişanlınız için kırın, ne de nişanlınıza çok tolerans tanıyın, yarın öbürgün evlendiğinizde annenizle ya da arkadaşlarınızla görüşmek istediğinizde "artık benimle evlisin, ben sana yetmiyor muyum' diyen bir eşe sahip olmak istemiyorsanız nişanlınıza onun yerinin ayrı, ailenizin yerinin ayrı, arkadaş çevrenizin yerinin ayrı olduğunu anlatın ve anlattıklarınızı uygulamalı yapın, hayatınızdaki tek kişi nişanlınız değil, onun hayatında da tek kişi siz olmamalısınız, aileleriniz, arkadaş çevreleriniz var, yalnız ben olmaz, bu çok tehlikeli ve sağlıksız bir ilişki türüdür, şimdi sahiplenilmek çok hoşunuza gidebilir ama evlenince sosyal yaşamınıza etkileri yüzünden çok mutsuz olursunuz.

çok teşekkür ederim yorumunuz için :) evet haklısınız nişanlıma herkesin yerinin farklı olduğunu açık bir şekilde dile getirdim az biraz surat astı bende cevap olarak surat asılcak bir şey değil sonuçta annem beni bu yaşıma getirdi senin için annemden vazgecemem dedim yumuşadı :)

Hemen ben gelemiyorum demek yerine keşke
hayatım akşamüstü çıksak yada falan saate ertelesek mümkünmü
diye sorsaydınız neticede nişanlısınız birlikte çıkmanız yada çıktığınızsaat pek sorun olmuyodur yada annenize söyleybilirdiniz anne sözleşmiştik bugünlük beni affet işlerin de hepsini yapma ben gelince hallederim diye

olabilir fakat şöyle bir durum var bir önceki mesajda da dediğim gibi annem rahatsız de ve bütün iş üstüme kalmıştı . sonuçta nişanlım anlayışla karşılasaydı daha iyi olmazmıydı :/ sonuça annem annesi , annesi annem olcak :)

Back
X