merhaba, ben nişanlımla tanıştığım dönemlerde şimdiki kilomdan 5-6 kilo az kilom vardı. Sözlülük ve nişanlılık aşamasında kilo aldım biz tanışalı 1,5 yıl olacak nerdeyse , nişanlımda bende kilo aldım. önceleri ben ona takılıyordum göneğin şişti çok yeme diye, sonra bana yediğim sana mı dokunuyor dedi bozdu beni bende tamam özür dilerim bir daha sana birşey demeyeceğim demştim . Şimdilerde oda bana hep laf sokuyor. zayıflaman lazım aşkım gelinlik için, senin istediğin gelinlik sende güzel olmayabılır..Ben çok uğraşıyorum kilo vermek için şuanda 5 kilom kaldı ve düğüne 3 ay kaldı. Ama ona dedimki benim kilom çok fazla değil bu şekilde gelinlik bakabılırım. Başladı vay efendim hani biz birlikte kilo verecektik. o zaman evlenince ikimizde yarım dünya olalım bilmem ne.. bende dedimki sen beni eskisi gibi sevmiyorsun. Ne alakası var sana birşey söyleyemicekmiyim sende bana öyle yapıyordun filan dedi.. Sonra gelinlik konusu açıldı ben diktirmek istemiyorum güvenemiyorum dedim. Sabit fikirli olduğumu ve tanıdık birine diktirebileceğimizi söyledi..Çok sinirlerim bozuk nikaha 1 ay kaldı