Nişanlım meğer kilomdan şikayetçiymiş, düğüne 3 ay var daha gelınlık bakmadım

okibur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
217
63
73
İstanbul
merhaba, ben nişanlımla tanıştığım dönemlerde şimdiki kilomdan 5-6 kilo az kilom vardı. Sözlülük ve nişanlılık aşamasında kilo aldım biz tanışalı 1,5 yıl olacak nerdeyse , nişanlımda bende kilo aldım. önceleri ben ona takılıyordum göneğin şişti çok yeme diye, sonra bana yediğim sana mı dokunuyor dedi bozdu beni bende tamam özür dilerim bir daha sana birşey demeyeceğim demştim . Şimdilerde oda bana hep laf sokuyor. zayıflaman lazım aşkım gelinlik için, senin istediğin gelinlik sende güzel olmayabılır..Ben çok uğraşıyorum kilo vermek için şuanda 5 kilom kaldı ve düğüne 3 ay kaldı. Ama ona dedimki benim kilom çok fazla değil bu şekilde gelinlik bakabılırım. Başladı vay efendim hani biz birlikte kilo verecektik. o zaman evlenince ikimizde yarım dünya olalım bilmem ne.. bende dedimki sen beni eskisi gibi sevmiyorsun. Ne alakası var sana birşey söyleyemicekmiyim sende bana öyle yapıyordun filan dedi.. Sonra gelinlik konusu açıldı ben diktirmek istemiyorum güvenemiyorum dedim. Sabit fikirli olduğumu ve tanıdık birine diktirebileceğimizi söyledi..Çok sinirlerim bozuk nikaha 1 ay kaldı

ya ben anlayamıyorum bu kadar görüntüye takılmayı beş kilo fazla aman aman bir fazlalık değil. nışanlınıza şimdiden bahsedin. hamile olduğunuzda kilo alacaksınız. ayaklarınız şişecek muhtemelende göbeğinizde çatlaklar oluşacak. yaşlandıkça göğüsleriniz sarkacak ve kırışıklıklarınız olacak bence bunların hiç birinden haberi yok. sizi hep süslü dışarıda gördüğü şekilde sanıyor sanırım. sabah dağınık saçlarınızla ileride diz yapmış pijamalarınızla görünce şoka girmesin.

5 kilo fazlalığı mı sorun ettiiii aman Allahımmmm :KK62::KK62:

Benim nişanlımda der ben zayıf isterim yanımdaki kadını, hep de söyler az yee diye :)
Üff tamam diyip içimde hep az yeme isteği ama kilo veremeyen ben olur :)))

Çok takma istekleri olacak tabiki, aranız çok soğuk gibi anlatmışsın ya kırgınsınız bu dönem ya da sevmiyoon onu

Benim nişanlımda der ben zayıf isterim yanımdaki kadını, hep de söyler az yee diye :)
Üff tamam diyip içimde hep az yeme isteği ama kilo veremeyen ben olur :)))

Çok takma istekleri olacak tabiki, aranız çok soğuk gibi anlatmışsın ya kırgınsınız bu dönem ya da sevmiyoon onu

kırgın olduğumu söyledim. Sonra kıvırdı ben senı bu halınlede seviyorum dedi ama tabıı benım gelınlık bakma hevesim kalmadı ..zayıflamam gerek

cok fazla takma bence, benimde vermem gereken 5 kilom var ve sadece iki ayim kaldi dugune, yani 5 kilo verirsem kendimi daha iyi hissedecem. Amabiz kizlar kendimizi hep oldugumuzdan daha fazla kilolu goruruz. tabi ki nisanlinin kilo hakkinda sana boyle davranmasi hos birşey degil yanlis yani. ama unutma gelinlik agir bir elbisedir ve icinde cok zayif oluncada hos goruntu vermez. uc ay icinde rahat 5 kilo verirsin bence, seker cikolata gibi seyleri yemeyip porsiyonlarini azaltirsan rahat verirsin. cok takma bu konuyu zaten dugun stresi sayesinde zayiflarsin :)) ayni sey benide bekliyor :)))))

Allah aşkına 5 kilo dediğinde ne var ya onu versen ne vermesen ne . Gelinlik her kadına yakışır bir kere:nazar: Eminim size de çok yakışacaktır aldırmayın . 1 ay da 2 kilo verirsiniz biraz yediklerinize dikkat edin yeter .Şimdiden hayırlı olsun :)

ya ben anlayamıyorum bu kadar görüntüye takılmayı beş kilo fazla aman aman bir fazlalık değil. nışanlınıza şimdiden bahsedin. hamile olduğunuzda kilo alacaksınız. ayaklarınız şişecek muhtemelende göbeğinizde çatlaklar oluşacak. yaşlandıkça göğüsleriniz sarkacak ve kırışıklıklarınız olacak bence bunların hiç birinden haberi yok. sizi hep süslü dışarıda gördüğü şekilde sanıyor sanırım. sabah dağınık saçlarınızla ileride diz yapmış pijamalarınızla görünce şoka girmesin.

Bu yoruma tam anlamiyla katılıyorum

Back
X