Nişanlım metin2 oynuyor bu oyundan nasıl kurtulurum

Siz de oynayın. Ama sorumsuz ergenler gibi bütün boş zamanlarını oyuna gömüyorsa, g.tüne tekmeyi koymak daha iyi bir seçenek. Yine de bunu yapmadan önce, oyun oynamayı ortak bir hobi haline getirip, ilişkinize çok şey katabilirsiniz. Eşimle yıllarca World of Warcraft oynadık. Sonra Diablo oynadık. Online oyunları bir süredir bıraktık ama hala birlikte oyun oynarız, en kötü o oynar ben izlerim, izlemek de çok zevkli çünkü. Neyse... Oyun sever bir insanın hayatından oyunları tamamen kaldıramazsınız, buna da kimsenin hakkı yok. Niye bir hobisini ondan alasınız? Ama bu hobi olmaktan çıkmış, hayatındaki bir çok şeyi aksatmasına sebep olacak bir hastalık haline gelmişse, işte orada işler değişir. Kendine çeki düzen veremiyorsa, böyle bir insanla zamanınızı heba etmeye de gerek yok.

üzerine gittikçe vazgeçmeyecek, bu bir.
ikincisi, benim de bir zevkime bu kadar laf edilse ben de inadına daha çok yönelirim.
üçüncüsü, evet beraber oturup muhabbet etmek isterken karşıdakinin oyuna dalması insanı gıcık ediyor ama kimse birbirinin sahibi ve kölesi değil. herkes kaç yaşında insan, seçimlerini yapabilir.

sadece oyunu bırak mı diyorsunuz yoksa daha oyuna başlamadan siz plan yapıyor musunuz ? ben olsam, birşey yapmak istiyorsam daha eve girilmeden planı kurar ve nereye gitmek istersem giderim.

Siz de düşün oyuna :D bir süre sonra sıkılınca başka oyuna geçersiniz.

Günde min 4 saat oynuyordu erkek arkadasım. Sürekli aklı oyunda , hatta şöyle ki ordan konusuyorlar ve benle o kadar degıl günde 1 saat konusmaya tenezzül etmeyen orda bir kez görmediği ( yada benım bildiğim bu) kızı arayıp oyun hakkında konuşmuş. Bunuda gayet rahat anlatıyordu. Ben aptal bu olay olalı 3 hafta falan oluyor; ve inandım. Sadece oyunla ılgılı konustuğuna siz dusunun.
Oyun deyince bunu hatırlıyorum ve midem bulanıyor malum bana yanıt bile vermeyen kişi orda gayet aktif.
Hatta biz wp dan konusmuyoruz ve orda oyun grubuna yazan kişi wp da online olunca bana yazıyor. Laf etmeyim diye. Alakasız ama baslığı görünce dayanamadım döküldüm

Aynı şey mi???
Sizi
üzerine gittikçe vazgeçmeyecek, bu bir.
ikincisi, benim de bir zevkime bu kadar laf edilse ben de inadına daha çok yönelirim.
üçüncüsü, evet beraber oturup muhabbet etmek isterken karşıdakinin oyuna dalması insanı gıcık ediyor ama kimse birbirinin sahibi ve kölesi değil. herkes kaç yaşında insan, seçimlerini yapabilir.

sadece oyunu bırak mı diyorsunuz yoksa daha oyuna başlamadan siz plan yapıyor musunuz ? ben olsam, birşey yapmak istiyorsam daha eve girilmeden planı kurar ve nereye gitmek istersem giderim.
Bırak desem de oralı olmuyordu zaten ilk başlarda o yüzden birşey söylememeye karar vermiştim ama içten içe sinirleniyorum yan yana geldiğimizde de wp grubundan konuşuyorlar. Birşey yapmak istediğim şöyle bir cevap almıştım yılbaşı akşamı dışarı çıkalım demiştim ama onun bana veriği cevap oyuna girmem lazım olmuştu ve kendimi çok kötü hissetmiştim plan yapmak çok önemli değil kendi isteğiyle birşeyler yapması benim için önemli

3 yıla yaklaştı evleneli benim eşim de oynuyo. Sussam da bırakmadı, konuşsam da bırakmıyo. Bi ara baya bi cozutmuştu seni boşarsam tek sebebi bu olcak kendine çeki düzen ver tehditlerimle sadece azalttı. Ama asla bırakmıyo 🤦🏻‍♀️

Bende eskiden çok oynuyordum evlendik eşimde kardeşiyle pvp oynamaya başladı. Sonra bana sende oyna dedi ara ara akşamları birlikte oynuyoruz. Ben onunla oynarken bile eğleniyorum ha para yatırmıyoruz vakit kaybı mı evet ama nişanlının dediği gibi gidip kafelerde akşama kadar yiyip içmekten iyidir. Kış günü can sıkıntısı işte oynasın adam boşver

Yahu adamın hobisi bu.İçkisi yok kumarı yok.Siz de en azından bir kaç dizi kitap vb başlayın zamanla sıkılacaktır

Back
X