OlurHoş olur evet..
Siz de eskinizden bahsedin.
Körler sagirlar birbirinin agirlar
Bnde öyle. Dedim onla evlenseydin ozmn dedimaklınız onda kaldı galiba ben çıkıyım siz devam edin deseydiniz
Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Ya salak ya da seni sevmiyor kızdırmak için oğlunun eskilerini anlatma kozunu kullanıyor. Sorma nereden biliyorsun diye
Öyle söylediğinde sinirlendiğini belli etme, hıı öyle mi tamam de geç
Anneside değil nişanlım görücüye geldik dedi
Görgüsüz bnceAaaaa daha fena, manyak mı o canım öyle saçma şey mi olur. Hep böyle patavatsız mıdır?
Görgüsüz bnce
Görücü evt hiçbir konuda sorunum olmadiGörücü usulü falan mı tanıştınız? Başka konularda sorunlarınız var mı?
Evt haklısın kafamı çok bulandırdiSen son 150 konudur şikayet ettiğin adamla inatla evleniyorsun esas sana napmalı?
Görücü evt hiçbir konuda sorunum olmadi
Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Değişik olmaya basladiÖnceki konularınızdaki yorumları , özellikle göz ardı ettiklerinizi yeniden okuyun.
Erkek tarafı, ne yaparlarsa yapsınlar, vazgeçmeyeceğinizi bildikleri için; her istediklerini söyleyip, yapmaktan çekinmiyorlar.
Vazgeçmediğinize göre, kabullenmeye bakın ve konu açarak, okuyanlar açısından bu tür olayları normalleştirmekten kaçının.
Sizde nişanlınıza dönüp; "bir ara hatırlat da bende sana nişanlandığım yeri göstereyim" deseydiniz.Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Madem öyle dedim unutamadiysan onunla evlen dedimSizde nişanlınıza dönüp; "bir ara hatırlat da bende sana nişanlandığım yeri göstereyim" deseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?