Nişanlım neden boyle

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım

Ya salak ya da seni sevmiyor kızdırmak için oğlunun eskilerini anlatma kozunu kullanıyor. Sorma nereden biliyorsun diye

Öyle söylediğinde sinirlendiğini belli etme, hıı öyle mi tamam de geç

Görücü evt hiçbir konuda sorunum olmadi

E yalancılığı da varmış. Diğer konularına bakmadım başka varsa bilemem.

Valla pek olurunu görmedim ben ama inşallah çok mutlu olursun arkadaşım. Bu adamla ne kadar olunursa..

Önceki konularınızdaki yorumları , özellikle göz ardı ettiklerinizi yeniden okuyun.

Erkek tarafı, ne yaparlarsa yapsınlar, vazgeçmeyeceğinizi bildikleri için; her istediklerini söyleyip, yapmaktan çekinmiyorlar.

Vazgeçmediğinize göre, kabullenmeye bakın ve konu açarak, okuyanlar açısından bu tür olayları normalleştirmekten kaçının.

Değişik olmaya basladi

Sizde nişanlınıza dönüp; "bir ara hatırlat da bende sana nişanlandığım yeri göstereyim" deseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…