• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım neden boyle

Görücü evt hiçbir konuda sorunum olmadi
Hiçbir konuda sorunun olmadı mı:KK57: Şurada açtığın her konu ayrı ayrı kabustu resmen, rahmetli babana bile dil uzattı bu herif, dalga mı geçiyorsun?
Bari profilini kapat da millet girip görmesin bu herif ve ailesiyle yaşadığın şeyleri.

Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Çok saçma. Ama dızın verdıgınız cevap daha saçma. Allahım ya.

Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Eskı konularınızı okudum. Allah yardımcınız olsun

Kendi düşen ağlamaz o kadar anlattın dert yandın ayrilman gereken yerde 1 haftaya evleniyorum diyorsun biz mi gelip ayıralım yani bedava olan aklınızı niye kullanamıyorsunuz sonra da boşanmak kolay değil çocuk var sallar durursunuz bahaneleri boşanmamak için anlatmak için anlatıp bizi geriyorsunuz eminim sonra nisanliniza sokulup kocacım kocacım diyorsunuz dur😡

Sirf merakimdan soruyorum nisandan once ve nisandan sonra defalarca konu actin ve herkes sana cok guzel tavsiyeler ve fikirler verdi ama sen ya yazilani anlamiyorsun ya da isine gemiyor.

Bunun nesi ayip geldi? Ikiniz de gorucu usulu tanismissiniz zaten ve birbirinizi bulmusken sirf evlenmek ugruna birbirinizi birakmiyorsunuz. Butun bunlardan sonra bir cok konuyu ve olayi tolere eden sen buna neden kizdin? Sizin aranizda oyle saygi, sevgi, ask gibi bir durum soz konusu degil zaten. Ikinizin de ortak noktaniz ve tek derdiniz para ve evlenmek. Bu durumda hala ne yapmaliyim diye soruyorsun. Zaten yazilanlari da iplemiyorsun evlen gitsin iste daha ne yapacaksin. Nisanlanarak yapmissin yapacagini zaten.

Son düzenleme:
Kızı vermediler zahar içinde kalmış 😆

Eski konularınıza ve yorumlarınıza baktım. Siz de pek normal değilsiniz. Erkek nesli mi tükendi ki bu herifte ısrarcısınız ? Atın nişanı gitsin. Elin sorunlu heriflerini pışpışlamaya ne meraklisiniz yahu.

Benim kayınvalidem de böyleydi🤣 Kendisine ilerleyen zamanlarda söylemiştim yaptığının ne kadar komik göründüğünü. Hatta kendisi beni bırakın, nişanımda herkese eşime nasıl hastanede hemşire baktığını, kızın ne kadar güzel olduğunu anlatmıştı🤣🤣 yok ben daha morningmoonu bilmiyordum da, yok oğlum kıyameti kopardı da. Eşim de kendisine kız bakılacak bir insan asla değil yani, saçmalar saçması.
Eğer sinirlendiğinizi belli ederseniz üstüne gider bu konunun. İyi de anlaşırım kvdeyle ama kadının içi yanıyordu napsın🤣 sizinkinin de içinde fırtınalar kopuyor herhalde, oğlu gidiyor vahh 😄
Benim gibi gelini öpsün başına koysun🤪 çokta tınn. Moralinizi bozmayın.

Benim kayınvalidem de böyleydi🤣 Kendisine ilerleyen zamanlarda söylemiştim yaptığının ne kadar komik göründüğünü. Hatta kendisi beni bırakın, nişanımda herkese eşime nasıl hastanede hemşire baktığını, kızın ne kadar güzel olduğunu anlatmıştı🤣🤣 yok ben daha morningmoonu bilmiyordum da, yok oğlum kıyameti kopardı da. Eşim de kendisine kız bakılacak bir insan asla değil yani, saçmalar saçması.
Eğer sinirlendiğinizi belli ederseniz üstüne gider bu konunun. İyi de anlaşırım kvdeyle ama kadının içi yanıyordu napsın🤣 sizinkinin de içinde fırtınalar kopuyor herhalde, oğlu gidiyor vahh 😄
Yok söyleyen nişanlısıymış 😂

Günde 5 tane konu açıyorsun.Ben bile ayrıldım sende ayrıl. 😂

Ya ben hani kadınları anlıyorum saftirik oldukları için sevdikleri için böyle davranışlara rağmen evleniyor bazı tipler. Ama bu erkekler bu kadar sevmedikleri kötü davrandıkları kadınlarla neden evleniyor?

Bugün evlerine gittik kimse konuyu açmayı gorumcemde normaldi ben niye
Nokta, virgül kullanmayı öğrenin bi zahmet. Herkes kayınvalide söyledi sanıyor şu an berbat bi Türkçeniz olduğu için. Paragrafı düzenleyin bence tabi becerebilirseniz..
Ayy cnm sagol

Ya salak ya da seni sevmiyor kızdırmak için oğlunun eskilerini anlatma kozunu kullanıyor. Sorma nereden biliyorsun diye 🥴🤣

Öyle söylediğinde sinirlendiğini belli etme, hıı öyle mi tamam de geç
Ay benim kv de evlendiğim ilk üç ay oğlunun eski adaylarını anlatmıştı.
Rahatsız oluyorum ayıp dediğimde (seneler sonra görümceme anlattım.) biraz, kendine güven dediler😐kısaca bunu yapan çok. Deli de geç.

Back
X