- 25 Ağustos 2014
- 21.050
- 50.312
- 798
Hiçbir konuda sorunun olmadı mıGörücü evt hiçbir konuda sorunum olmadi

Bari profilini kapat da millet girip görmesin bu herif ve ailesiyle yaşadığın şeyleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir konuda sorunun olmadı mıGörücü evt hiçbir konuda sorunum olmadi
Nokta, virgül kullanmayı öğrenin bi zahmet. Herkes kayınvalide söyledi sanıyor şu an berbat bi Türkçeniz olduğu için. Paragrafı düzenleyin bence tabi becerebilirseniz..Anneside değil nişanlım görücüye geldik dedi
Çok saçma. Ama dızın verdıgınız cevap daha saçma. Allahım ya.Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Eskı konularınızı okudum. Allah yardımcınız olsunArkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Kendi düşen ağlamaz o kadar anlattın dert yandın ayrilman gereken yerde 1 haftaya evleniyorum diyorsun biz mi gelip ayıralım yani bedava olan aklınızı niye kullanamıyorsunuz sonra da boşanmak kolay değil çocuk var sallar durursunuz bahaneleri boşanmamak için anlatmak için anlatıp bizi geriyorsunuz eminim sonra nisanliniza sokulup kocacım kocacım diyorsunuz durArkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Emin misin sorunun olmadığınaGörücü evt hiçbir konuda sorunum olmadi
Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Iyi olan tek bi özelliği veya konu sahibine gösterdiği tek bi düzgün hareket yok ki herifin.Emin misin sorunun olmadığına
Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Yok söyleyen nişanlısıymışBenim kayınvalidem de böyleydiKendisine ilerleyen zamanlarda söylemiştim yaptığının ne kadar komik göründüğünü. Hatta kendisi beni bırakın, nişanımda herkese eşime nasıl hastanede hemşire baktığını, kızın ne kadar güzel olduğunu anlatmıştı
yok ben daha morningmoonu bilmiyordum da, yok oğlum kıyameti kopardı da. Eşim de kendisine kız bakılacak bir insan asla değil yani, saçmalar saçması.
Eğer sinirlendiğinizi belli ederseniz üstüne gider bu konunun. İyi de anlaşırım kvdeyle ama kadının içi yanıyordu napsınsizinkinin de içinde fırtınalar kopuyor herhalde, oğlu gidiyor vahh
Benim gibi gelini öpsün başına koysunçokta tınn. Moralinizi bozmayın.
Günde 5 tane konu açıyorsun.Ben bile ayrıldım sende ayrıl.Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Bugün evlerine gittik kimse konuyu açmayı gorumcemde normaldi ben niyeBenim kayınvalidem de böyleydiKendisine ilerleyen zamanlarda söylemiştim yaptığının ne kadar komik göründüğünü. Hatta kendisi beni bırakın, nişanımda herkese eşime nasıl hastanede hemşire baktığını, kızın ne kadar güzel olduğunu anlatmıştı
yok ben daha morningmoonu bilmiyordum da, yok oğlum kıyameti kopardı da. Eşim de kendisine kız bakılacak bir insan asla değil yani, saçmalar saçması.
Eğer sinirlendiğinizi belli ederseniz üstüne gider bu konunun. İyi de anlaşırım kvdeyle ama kadının içi yanıyordu napsınsizinkinin de içinde fırtınalar kopuyor herhalde, oğlu gidiyor vahh
Benim gibi gelini öpsün başına koysunçokta tınn. Moralinizi bozmayın.
Ayy cnm sagolNokta, virgül kullanmayı öğrenin bi zahmet. Herkes kayınvalide söyledi sanıyor şu an berbat bi Türkçeniz olduğu için. Paragrafı düzenleyin bence tabi becerebilirseniz..
Oha yorumun gerçek oldu resmen.Bişi olmaz evlendikten Bi de çocuk yaptıktan sonra boşanırsın. Şuan ayrılmak çok zor.
Deme öyle, korunacakmış adamOha yorumun gerçek oldu resmen.Bir çocuk kaldı o da yakında gelir.
Ay benim kv de evlendiğim ilk üç ay oğlunun eski adaylarını anlatmıştı.Ya salak ya da seni sevmiyor kızdırmak için oğlunun eskilerini anlatma kozunu kullanıyor. Sorma nereden biliyorsun diye
Öyle söylediğinde sinirlendiğini belli etme, hıı öyle mi tamam de geç
Küremden gördüm.Oha yorumun gerçek oldu resmen.Bir çocuk kaldı o da yakında gelir.