Aylarca kendime gelemedim, sinirimden Ve kandirilmisligin vermis oldugu hayal kirikligi ve ofke beni mahvetti. Hata ustune hata yaptim. Cok sukur ailem Ve arkadaslarim yardimi ile toparladim.
Bununla kalsalar amenna. Ben isimi birakicakmisim, bugune kadar biriktirmisim biriktircemi evim varmis, arsam varmis bugunden Sonra evde oturup kocama, kayinvalideme Ve ozurlu kardesine bakicakmisim.
Hem kendi dugunumu kendim yapicam, evimi satip annesine ev alicazki kendi oturduklari daireyi bize versinler. Ve bugunden sonrada birikimlerimle avrupa seyahatlerine gidicekmisiz. Kendinize baska bir enayi bulun dedim. Isimi birakmaya kalktim salak gibi neyseki istifami son dakikaya kadar vermedim.
Yuzsuz ablasida bir adim daha ileri gitti Ve dediki, yapmazsa kendisi bilir, paralarina sarilip yatsin.
Asla, kisi , yore Ve kultur ayrimi yapmam AMA , artik trabzonlulardan nefret eder oldum. Trabzonluyum diyenlerden bile uzak duruyrm. Sizede tavsiyem, evleniceniz kisinjn istekleri ve sizden beklentileri geleceginizi sekiendiriyr kizlar. Aman Benim yaptigim hatalara dusmeyin.
Bu bes para etmez gerizekali icin, havuzbasi kir dugun salonu tuttum Ve yarisinida ben odedim. Birtek sagol Cok sey yaptin demediler. Yaptiklarini surekli reklam yapiyorsun dediler.
Verilmis sadakam varmis. Isimde bir adim daha yukseldim, kendimi toparladim Ve karsima gercekten beni hakeden Cok daha kaliteli insanlar cikti. Yani ilahi adalet yerini buldu.