Nişanlım oğluna mal biriktirme sevdasıyla bizi kısıtlıyor

Ben de maaşımı yedirmem o zaman. Babamın hafriyat gelirinden ayda 100 bin tl payım var. Onu harcamam , seve seve gevşemek zorunda kalır
Çok beklersin belki gevşer. O kadar gelirin var madem milletin malına bel baglayacagina kendine daha mantıklı bı yol seç

Önemli olsaydı boşamazdı. Artık yabancı
Boşanmaları da seni ilgilendirmiyor. O kadın ömrünün sonuna kadar o adamın hayatında olacak. Yabancı falan değil. Kendini kandır anca. Bir evlilik bitmiş olabilir; sebebi de boşanma şartları da seni ilgilendirmez. Sen çocuklu bir adamla evlenmeyi göze alıyorsan eski karısının da her zaman hayatınızda olacağını bileceksin. Bu kadar basit.

Boşanmaları da seni ilgilendirmiyor. O kadın ömrünün sonuna kadar o adamın hayatında olacak. Yabancı falan değil. Kendini kandır anca. Bir evlilik bitmiş olabilir; sebebi de boşanma şartları da seni ilgilendirmez. Sen çocuklu bir adamla evlenmeyi göze alıyorsan eski karısının da her zaman hayatınızda olacağını bileceksin. Bu kadar basit.
Hayatımızda olmayacak. Çocuğu alır , geri götürür o kadar. Hayatında olacak olan çocuğu

Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
çocuğun tatil yapacak çok evi villası olduğu için herşeyi almıyor olabilir mi?
ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
Lunapark istedi, üç oyuncaktan fazla binemezsin diye tersledi.
belki abur cubur sağlıksız diyedir üç oyuncak belki çok savurgan olmasın diyedir. Hiç cimri gelmedi cimri hiç almaz hiç yaptırmaz.
Eski karısına verdiğine karışamazsınız kendi anlaşmaları bu yönde. Kabul ediyorsanız evlenmeyi laf söylemeye hakkınız yok .
Her malın paranın hesabını yapıyorsunuz
Hayatımızda olmayacak. Çocuğu alır , geri götürür o kadar. Hayatında olacak olan çocuğu
olacak malesef.

Eee madem bu kadar cimri kötü biri niye hala onla birliktesin. Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gideceksin. Yoksa sen bu dertle hasta olursun. Adamın evlenmeden önce yaptığı mallara zaten ortak olamazsın
Ortak olma derdim yok. Malına göre yaşayalım yeter

Hayatında istese boşamazdı. Ben dairede otururken o villada oturamaz
Parayı adam kazanıyor kime nereyi verdiğinden size ne? Parası için evlendiğiniz çok belli. O yerler senden önce adamın kendi parasıyla yaptığı yerler dolayısıyla hakkın yok.

Parayı adam kazanıyor kime nereyi verdiğinden size ne? Parası için evlendiğiniz çok belli. O yerler senden önce adamın kendi parasıyla yaptığı yerler dolayısıyla hakkın yok.
Evleneceğim ya hani. Parayı neye verdiği benim de sorunum olacak. Daha doğrusu vermediği

Back
X