Nişanlım oğluna mal biriktirme sevdasıyla bizi kısıtlıyor

Parası yok. Malı var. Ona da dokunmuyor .polis maaşıyla bulur bir sürü kadın
Ay iskandinavya tatili, iran halısı istediğin kişi polis miydi? Üstelik yarı maaşı da nafakaya gidiyor. Yani adamın şu an 30 bin lira gibi bir maaşı var. 30 bin lira maaşlı adamdan iran halısı istemek çok ilginç. Ne yapıcak sana halı almak için ev, arsa mı satacak? Adam malı mülkü senin isteklerin için satsa bir süre sonra onlar da gider 30 bin lira maaşla kalır. Biliyo da satmıyo.

Ayrıca eski karısının oturduğu evi muhtemelen boşanma protokolünde onun kullanımına veya çocuğunun kullanımına bırakmıştır. Hatta belki direkt mülkiyeti bile bırakmış olabilir. Sana söylemez bunu. Satabileceğini sanmıyorum. Diğer kadın da salak değildir herhalde bu kadar mülkün içinde hiçbir taşınmaz almadan boşanmamıştır

5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
Gelgelelim Bana varlığın içinde yokluk yaşatıyor. Restoranda yemek yemiyoruz. Kafeye çaya gitsek ,ikinci çaydan sonra termosu çıkarır ordan içer. Ayakkabı alırken düşünür.
Teslaya biner ama şarz istasyonu pahalı diye evde şarz etmeye çalışır.
Bütün amacı çocuğuna olabildiğince mal mülk bırakmak. Yaşımız genç. Biz ölene kadar o çocuk zaten 50 yaşına gelir. Ona neden yokluk yaşatıyorsun. Tatil diye ölüyor çocuk. Tatile götürmüyor, ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
Lunapark istedi, üç oyuncaktan fazla binemezsin diye tersledi.
İyi bir baba mı yoksa miras bırakacağım bahanesiyle cimriliğine kılıf mı arıyor anlamadım.
Kadın villada oturmak zorunda değil. Sat ,yerine 4 daire al. Birinde oturup üçünün kirasını yesin nafaka verme,bir dairenin kirası da bize kalsın diyorum. Olmuyor. Oğlan üzülürmüş .
Eski eşin villasından bağımsız olarak zaten gayet sizi krallar gibi yaşatacak malı mülkü var...Cimri erkek de çekilmez ya varlık içinde yokluk bilemedim bence net olarak konuşun bu şekil kabul etmeyin şimdiden böyleyse evlenince nefes aldırmaz

O malda benim de ,ilerde çocuğumuz olursa onun da hakkı var yalnız. Derdim satması da değil. Malına göre yaşamaması.
E ayrılın o zaman.
5 yaşındaki çocuğa ,hemde kendi çocuğuna baya baya varyemez davranan bu adam size gün yüzü göstermez ki. Sizin çocuğunuz da olsa aynı muameleyi görecek aşikar.
Öte yandan adamın nerede neyi var,ederleri ne nasıl bu kadar hakim oldunuz onu da anlamadım.
Parası var rahat ederim diye düşünüyorsunuz ama bu adam cimri olduğu için böyle birikim yapıyor zaten. Sizinle evlenince de bu değişmeyecek.

insanlar eski karısı yazıyor, sen karısı değil diyorsun. Zaten karısı değil, eski karısı. Bunu bile sindirememişsin. Hangi akla hizmet evleniyorsun bu adamla anlamadım. (Fake olmadığını varsayarak yazıyorum) Eski karısı hayatında olmayacak diyorsun, villada oturuyor diyenlere öfkeleniyorsun. İlk evliliğini kabullenememişsin, yıllar geçecek, o çocuk belki babasında kalacak, evlenecek babası para yağdıracak belki, 18inde araba alacak altına, üniversite okurken okuduğu şehirde belki apart alacak? Yüzlerce ihtimal var ve sen bu ihtimallerin hiçbirini hoşgörücek gibi değilsin. Niye evleniyorsun, canına, mutluluğuna kastın mı var?

Önemli olsaydı boşamazdı. Artık yabancı
bi kaç gün önce burda rekor kıran bi konu vardı, onu bulup okumalısın

boşanıp başkası ile evlenip cocuk sahibi olan adamı tekrar nasıl boşatıp ikinci kez evlenen ve o kadını yok etmeye çalışan, cocugu sildiren kadının hikayesi ..

belki ilahi mesaj verir !

😏
bi kaç gün önce burda rekor kıran bi konu vardı, onu bulup okumalısın

boşanıp başkası ile evlenip cocuk sahibi olan adamı tekrar nasıl boşatıp ikinci kez evlenen ve o kadını yok etmeye çalışan, cocugu sildiren kadının hikayesi ..

belki ilahi mesaj verir !
Mahi ❤️ nasıl unuturum 😂

5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
Gelgelelim Bana varlığın içinde yokluk yaşatıyor. Restoranda yemek yemiyoruz. Kafeye çaya gitsek ,ikinci çaydan sonra termosu çıkarır ordan içer. Ayakkabı alırken düşünür.
Bütün amacı çocuğuna olabildiğince mal mülk bırakmak. Yaşımız genç. Biz ölene kadar o çocuk zaten 50 yaşına gelir. Ona neden yokluk yaşatıyorsun. Tatil diye ölüyor çocuk. Tatile götürmüyor, ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
İyi bir baba mı yoksa miras bırakacağım bahanesiyle cimriliğine kılıf mı arıyor anlamadım.
Kadın villada oturmak zorunda değil. Sat ,yerine 4 daire al. Birinde oturup üçünün kirasını yesin nafaka verme,bir dairenin kirası da bize kalsın diyorum. Olmuyor. Oğlan üzülürmüş .
Şarz mı 😳
Evlat o'nun keyif o'nun karışamazsınız.

Oğlana mal mülk bırakma işi bahane. Adam kendi para nasıl yenir bilmiyor hadi ona eyvallah da, insan bu kadar düşündüğü evladından bişey sakınmaz. Cimriliği bir yana dursun, sizi ailesinden görmüyor. Oğluma bırakcam diye siz bişey görmüyorsunuz ama eski eşe yağıyor. Siz adamın düzenine kıyısından sızmaya çalışıyor gibi bir konuma düşmüşsünüz.

E adam oğlana bile harcamıyormuş ki tatile götürmüyor yedirmiyor ne anladık birikimmiş bu da tuhaf herkesten esirgiyor aslında

Hayatında istese boşamazdı. Ben dairede otururken o villada oturamaz
Oturacak hem de gözünüzün içine baka baka. O kadının ne kadar kıymetli olduğunun farkında bile değilsiniz. Hele bi evlenin sırf o da evlenmesin diye iyice açacak sizinki kesenin ağzını.

Back
X