Nişanlım ruh hastası

4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
bu ruh hastasının nesini seviyorsun?
şimdi böyleyse evlenince seni evden çıkarmaz, camdan baktırmaz, ailene göndermez, en ufak saçma bir konuda kavga çıkarır ve döver.
canına kastın mı var? kaç kurtul.

Nesini çok seviyorsun vazgeçilmez gelen ne?
Adam ruh hastası diyorsun, aklı yerinde normal olan insan, ruh hastası adamdan zararsız nasıl kurtulurum diye düşünür.
Siz evlenince düzelir mi? Tabii ki düzelmeyecek. Kat be kat artacak.
Akıl terk.

Evlenince kesin düzelir hele bir kaç tane de çocuk yaparsan var ya romeo julyeti kıskandıracak aşk yaşar çok çok mutlu olursunuz.

adam bu bir fragman dıye bagrıyor . sence evlenmelı mısın ? pekı ya sence duzelır mı ?

Evlilik sihirli değnek mi ki evlenince değişsin veya düzelsin? Şimdi neyse, evlendikten sonra da o olacak bu adam. Çekerim diyorsanız evlenin. Değiştiririm gibi bir iddianız olmasın, çünkü bu büyük saflıktır.

evlendikten sonra kötü olan hiçbir şey düzelmez..tam tersine bir imza yüzünden dahada artar...

Evlenince hiçkimse değişmiyor. Ne sen ne o . Bence yol yakınken ayrılmalısın. Yüzük atacağım elalem ne ner diye düşünme çünkü sen o adamla bir ömrünü geçireceksin kendine yazık ...

4 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Nişanlandık. Her günümüz kavgayla geçiyor. Kendisi kafasında sürekli kuruntular yapıyor. Senaryolar kuruyor. Kavga cıkartıyor. Mesajına 2 dakika geç cevap versem sen bir işler çeviriyorsun diyor. Sürekli kavga sorun. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi? Beni çok boğuyor. Kendisinide strese sokuyor. En ufak 1 hatamı görse yıllarca her gün aynı konudan kavga çıkartıyor. Çok seviyorum. Sabır diyorum. Tatlıya bağlamaya calışıyorum. Bazenleri oluyor bazenleri olmuyor. Psikolojim çok bozuldu. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
inşaallah kocam ruh hastası demezsin

ben biraz farklı yaklaşacağım konuya. adam zaten kendini olduğu gibi ortaya koyuyor, paranoya boyutunda hastalıklı bir kıskançlığa sahip.

peki siz? siz neden size saygı duymayan, güvenmeyen, size psikolojik şiddet uygulayan birini "sevdiğinizi" düşünüyorsunuz. sorunun önemli kısmını nişanlınjız oluşturuyor, ama ona bu hareket alanını veren sizsiniz? neden izin veriyorsunuz, bu ilişkide olmaya devam ediyorsunuz, bunu iyice düşünün bence. boşluktan mı, evlenme ile ilgili sosyal baskıdan mı, başka sebeplerden mi? insan sağlıklı bir psikolojiye sahip olup diğer taraftan kendisine böyle davranan birini sevdiğini nasıl düşünebilir ki?

sakın bırakma. aman sakın. evlen. nikahın ertesi günü düzelir.

• Beğen
Reactions: KV_
Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce bu adam evlendikten sonra düzelir mi?

Sence düzelir mi? Ya da düzelmesi için sebep var mı?
Her saçmalığına rağmen yanında kalan biri varken adam yaptığının anormal olduğunu düşünebilir mi?

Evlendikten sonra seni çantada keklik gördüğü için artarak devam eder ama düzelmez.

Bı ınsan 7 de neyse 70 te de odur..Ama kendı kendıne kuruntu yapacak kadar saglam sıkıntıları varsa, psıkolog yolları gorunmus demektır.

etrafımda bekarlara bakıyorum gayet düzgün,evlilere bakıyorum ihanet,nefret,şıkayet,memnınıyetsız,yanı demem o ki evlenınce düzelmıyorlar,nıkah sıhırlı değnek değil,aksına evlenınce bozuluyorlar,daha kötü sarıyorlar,

Bile bile yanmak denir buna.
Hayir o asla degismeyecek.
Muhtemelen psikolojik bir problemi var. Inan kacip kurtulmak en mantiklisi.
Cogu genc kiz beni cok seviyor düzelir diye umuyor. Bu tip hastalarin ne askina ne sevgisine güvenilir. Eger hasta ruhluysa zaten seviyorum demeleri bile gercek degildir onlar kendilerine kurban ararlar.
Simdi buradan tani koymak gibi olmasin günahina girmeyeyim. Ben bir arkadasimin bir psikopatla evlenmesine sahit oldum ve hicbirsey yapamadim.
Yani onu cok sevdigine inandirmasi onun icin yeterliydi, bu sevgiye inanip cogu manyakligini görmedi bile.
Keske elimizden birseyler gelse, bütün cevresinden ayirdi kizi, hatta cep telefonu bile kullandirmadi birkac yil. Paranoyak bir insanla ömür gecer mi gecer ama sen artik oyuncak olursun. Kendi kararin kendi görüsün olmaz.
O yüzden gidin psikologlara danisin nedir bu karsinizdaki adamin cinsi diye.
Tani koymak gibi olmasin ama böyle cok görüyorum kurban gidenleri inanin üzülüyorum.
Malesef gani gani var bunlardan toplumda.
Akilli olun. Bazen sevgi sadece göz boyar.
Mantigi kesinlikle elinizden birakmayin ve kendinizi ezdirmeyin.
Siz yanlis birsey yapiyor olamazsiniz ama buna inandirilirsiniz.

Evlenince medeni hali değişicek karakteri değil. Bence Arkana bakma kaç evlenince ne dışarı çıkabilirsin ne Ailene gönderir vs vs Ayriyetten biri benim işler çevirdiğimi düşünse kendime yedirmem bu adam seni ne olarak görüyor farkında degilmisin

ya şurada yaşayacağınız kaç yıl var ki bu tarz psikopatlarla ömür geçirmeye çalışıyorsunuz? hayır eskiden olsa 3 görüşmeyle görücü usulü evlenseniz böyle manyak çıksa kaderin de bunu da görmek varmış derim de, kendiniz arayıp öküzden adamla evlenip hayatı zindan etmek istemek nedir?
evlenince düzelir mi? he bacım düzelir dümdüz olur :işsiz:

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X