ailesi seni neden istemiyor. bak ben sana şunu söyliyim hayatımda gördüğüm ömrüm boyunca konuşmadığım en çirkef en pislik insanlar benim babamın sülalesiydi sanırım. annemle babamı taa ilk günden ayırmaya çalıştılar ama babam sevdiği için onların olduğu yerden kaçıp başka ile yerleşmişler senelerce görüşmemişler onlarla sonra 30 yıl sonra ne yapıp edip gene ayırdılar babamın annesinin kardeşime dediği laf: 30 senedir oğlum size para yedirdi şimdi sıra bizde. babasının dediği laf ise: sizi o evden de atacam falan filan. olan çocuklara yani bize oldu şu an hiçbiriyle görüşmüyorum allah hepsinin belasını versin! valla benim babam yine iyi dayanmış seninki daha ilk günden onlara inanıyor allah yardımcın olsun ne diyim
İste bende bundan korkuyorum ilk gunden boyle anlatamiyorum dinletemiyorum lafimi, tamam onada hak veriyorum para bakimindan kendini onlara muhtac hissediyo ama seven hersei yapmazmi? İkimizde universte bitrms insanlarin calis diyorum ben baskasinin yaninda yapamam diyo bunun gibi bir cok sey sayabilirim size...
ccnm aılesı sızı nısanladıysa elbette ewlenmenızıde dusunmustur. sonucta ewlenmek ıcın nısanlanılır. yani demem o ki belki aılesı senın dedgın gıbı dusunmuyodur. yoksa nıye nisan war ki ortada dı mı? tabi tanimadıgım ıcın cok bısey dıemıorum ama
Nisanlandigimizda ve sonraki 3 ayda hicbir sorun yoktu. Sorunu onlar cikardilar. Sebepte babmin annemn ve benim hesaplarimizi karistirmis olmasi sonrasinda da biz bir ozur beklerken annesinin annemi arayip kufurler yagdirmasi...
ailesi neden sevmiyor seni peki
[SUP][/SUP]
anladm pekı suan aıleler nasıl bırbırınze gıdıp gelıyor musunuz? hıc dugun su zaman olsun falan dye konusulmuormu yada nısanlın demıomu su zaman ewlenelım dıye
Ben aileme cok duskunmusum olurda babam paraya sikisrsa ona yardim eder oglunun kendinin mallari gidermis :) kim ailesine duskun deilki hem bundan guzel birseymi var neyse sorun bu babamin borcu olursa onlarada yansirmis vs vs
Yok kimse kimseyle gorusmuyor, yani sizin anlicaginiz biz kendi capimizda takiliyoruz iki aileye gorede nisan atilmis pozisyonda... nisanlimda 3 ay sonra evlencez diyor oyle hesaplar yapmistik olaylardn once o hala ole diyorda ben pek inanmiyorum.
allah yardımcın olsun canım aha bak aynı sorunlar. düşünsene babam bize para yediriyormuş mantık bu işte bu erkek ailesinde ne alaka ya :S anlamış değilim hala. oysa eşin de sen de üniversite mezunusun. bence sen evlenmekte fazla acele etme derim etkilemek istemem ama sen ne kadar ailene düşkünsen nişanlında ailesine düşkün. seni mutsuz etmelerine izin verme derim. bilmiyorum belki bu konulardan ziyadesiyle nasibimi almış birisi olarak duygusal davranıyor da olabilirim :S
e pekı nolacak sımdı hep boyle dewam etmez ya nısanlına soyle ailesıne soylesın artk dugunumuzu yapın dıye
Tesekkuredrim hayirlisi artik, dogru soluyosun cok hassas mevzular eminim sizde neler yasamissinzdir bu sadece ozeti bile degil sizinkide oyledir. Bende istemem bunlari yasamak iste nasil bir yol izleyecegimi bilemiyorum.
Solemis iste sen bi para kazan biz herseini yapariz demisler ve is acik surgune yolladilar iyi niyetli gorunmeye calisiyorlar kendi parani kazan evlen ama uzaga gir kizdan uzaklas zaten 6 aydir askerdeydi ozamn biter diye dusunduler bitmeyince bu yolu sectiler oyun oynuyolar nisanlimda yiyo bilerek yada bilmeyek nebilm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?