Nişanlım sözleriyle çelişiyor?

Sunshnee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
4
2
1
İyi akşamlar herkese. Hemen konuya geçiyorum. Ben 5 aydır nişanlıyım. Nişanlılık sürecinde arada tartışmalar oluyor bizde de. Benim düşüncelerime şu zamana kadar saygı gösteren biriydi. Ki ilişkide saygı önemlidir. Yine bir konu hakkında tartışırken bana önce sana saygı duyuyorum dedi. Konu uzadıkça saygı duymuyorum hiçkimseye dedi. Kurduğu cümledeki hiçkimseye kelimesini vurgulayarak sordum. Evet hiçkimseye diye cevap verdi. O gün morali yerinde değildi yoğun çalışıyor ve çok yoruluyor. Böyle bir cümle kullanması gerekmiyordu ama. Kendisiyle çelişiyor resmen. Sizce ne yapmalıyım??

Tam şey tipi " ben böyleyim" kızım kabul edersen.
İlk defa yapıyorsa tavır koyma vakti
Birkaç defa olmussaa daa geçmiş olsun

İlk önce saygı duyduğunu daha sonra ise duymadığını söyledi. Konu başlağında çeliştiğini söyledim zaten

onu demiyorum niye saygı?
yani tartışırsın size hak verirse tamam haklısın der
sonra bir şekilde vazgeçer hayır ben haklıyım der.
saygı duyuyorum hayır saygı duymuyorum şekli tuhaf.

onu demiyorum niye saygı?
yani tartışırsın size hak verirse tamam haklısın der
sonra bir şekilde vazgeçer hayır ben haklıyım der.
saygı duyuyorum hayır saygı duymuyorum şekli tuhaf.
Bir konudaki düşünceme saygı duymasını istedim. O da bu cümleyi kullandı.

Belki fire verdi belki yorgunluk kaynaklı sinirleri bozulduğu için saçmaladı. Bunu en iyi siz bileceksiniz, bir insanın neyi sinirle söylediği neyi bilinçaltından yansıttığı az çok belli olur. Nişanlılık da bunun için var. Genel tavırlarına göre bütün olarak ölçün.

konu ne ki? saygı saygı deyip durmuşsun da konu ne olay ne?

Çok ilginç geldi, kendiniz yazıyorsunuz yoğun çalışıyor modu yerinde değil diye böyle cımbızla her kelimesini santim santim ölçücekseniz daha çok tartışırsınız. Ani sinirle söylenmiş bir kelime gibi duruyor.

Yalvaralım mı? Napalım? Ayaklarınıza mı kapanalım? Üstümüzü başımızı mı yırtalım? Söyleyecek misiniz söylemeyecek misiniz?

Hangi konu yüzünden saygı duymayı reddetti?
Konu neyse önceden saygı duyuyor muydu? Saygı duyduğu şeye şimdi saygı mı duymuyor?

Anketör oldum çıktım ya.

Şu kısmı yazı setine kalıp olarak ekletelim bence.
Ne olur derdini anlat diye yalvaracağız sanki.

Bir konudaki düşünceme saygı duymasını istedim. O da bu cümleyi kullandı.

Ortada konu yok ama konu her ne olursa olsun siz saygi duy demissiniz, o da once saygi duyuyorum demis.
Sonra konu uzamis belli ki, kimseye saygi duymuyorum kivamina gelmis.
Ustelemissiniz kimse derken bana da mi diye.
O da geri adim atmamis.
Olay her neyse gidisat bu.

Bakin elbette nisanlilik tanima evresidir ama genel olarak bana saygi duymuyor'u hissetmiyorsaniz lafini cimbizla alip ortaya koymamalisiniz
Bu tanimak olmaz cunku, yargilamak olur.

Siz saygi duy diye ustelerseniz ve o da once saygi duyuyorum demesine ragmen konuyu uzatirsaniz agresif donusler alabilirsiniz ki zaten bunaldigi bir donemdeymis.

Kisacasi insan bazen donup icgorusuyle kendine de bakabilmeli, karsindakinin genel tavirlarini ve niyetini gozardi ederek haksizlik etmeden neden boyle dediyi sorgulayip gerekirse tribini atip gecebilmeli.
Dunya basina yikilmis gibi davranmamali.

Konu cok muallak olmasina ragmen bana yorucu biri gibi geldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…