Hayır gerçek yaşım 25 Nişanlımın yaşı 30Siz 17 yaşında mısınız?Derdiniz ne bu kadar erken evlenmek için. Çocuksunuz daha, çok büyük ihtimal nişanlım dediğiniz kişi de daha küçücük çocuk. Tabii lafları söyledikleri çelişir o yaşta.
İlk önce saygı duyduğunu daha sonra ise duymadığını söyledi. Konu başlağında çeliştiğini söyledim zatennasıl tartışma bu
saygı duyuyorum
hayır hiçkimseye saygı duymuyorum
İlk önce saygı duyduğunu daha sonra ise duymadığını söyledi. Konu başlağında çeliştiğini söyledim zaten
Bir konudaki düşünceme saygı duymasını istedim. O da bu cümleyi kullandı.onu demiyorum niye saygı?
yani tartışırsın size hak verirse tamam haklısın der
sonra bir şekilde vazgeçer hayır ben haklıyım der.
saygı duyuyorum hayır saygı duymuyorum şekli tuhaf.
konu ne ki? saygı saygı deyip durmuşsun da konu ne olay ne?İyi akşamlar herkese. Hemen konuya geçiyorum. Ben 5 aydır nişanlıyım. Nişanlılık sürecinde arada tartışmalar oluyor bizde de. Benim düşüncelerime şu zamana kadar saygı gösteren biriydi. Ki ilişkide saygı önemlidir. Yine bir konu hakkında tartışırken bana önce sana saygı duyuyorum dedi. Konu uzadıkça saygı duymuyorum hiçkimseye dedi. Kurduğu cümledeki hiçkimseye kelimesini vurgulayarak sordum. Evet hiçkimseye diye cevap verdi. O gün morali yerinde değildi yoğun çalışıyor ve çok yoruluyor. Böyle bir cümle kullanması gerekmiyordu ama. Kendisiyle çelişiyor resmen. Sizce ne yapmalıyım??
Yalvaralım mı? Napalım? Ayaklarınıza mı kapanalım? Üstümüzü başımızı mı yırtalım? Söyleyecek misiniz söylemeyecek misiniz?
Hangi konu yüzünden saygı duymayı reddetti?
Konu neyse önceden saygı duyuyor muydu? Saygı duyduğu şeye şimdi saygı mı duymuyor?
Anketör oldum çıktım ya.
Derin devlet sırları sanki. Muhtemelen ilk önce benim anam babam yok benim anam babam değilse bisey bilmiyorumŞu kısmı yazı setine kalıp olarak ekletelim bence.
Ne olur derdini anlat diye yalvaracağız sanki.
Bir konudaki düşünceme saygı duymasını istedim. O da bu cümleyi kullandı.
Bir konudaki düşünceme saygı duymasını istedim. O da bu cümleyi kullandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?