• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim tatil yapiyor bensiz... :(

Zilan-87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
40
0
36
Diyarbakır
merhaba kizlar,

nisanlim bodruma tatil yapma gitti, hemde 10 gun.. nedense ben buna cok rahatsiz oluyorum, ona bunu anlatmadim... bana sordu.... git dedim, senin icinde iyi olur.. ama bilmiyorum, yani kötü bir his var icimde.. sizce bu normalmi.. yani onun gitmesi normalmi.... 25 yasinda ve daha 1 ay nisanliyiz... lutfen fikirlerinizi soyleyin... deli olucam :58:

cnm artk izin vermissin gitmesine ona güvenmekten başka çaren yok gibi, ben olsam bensiz gitmesine izin vermezdm zaten bensiz de gitmezdi, kıskanç biriymdir ben o da aynı şekilde, kötü şeyler düşünme:34:

benimki ailesiyle birlikte yazlıklarına gitmişti, 1 hafta kalıp döndü, özleştik çünkü :17:
seninle tatile gitme imkanı yoksa ve bi tatile ihtiyacı ve imkanı varsa, ee arada güven de varsa gitmesinde sorun yok bence :34:

senle gitme imkani varken yalniz gitmeyi tercih ettiyse yanlis. ama senle gidemiyorsa gitmesinde yanlis bisey yok aslinda. ama sen kiskanmakta haklisin, yani ben 2 günlügüne erdege gitmesini bile kiskanmistim :17: kiskanmayanlarda var ama nasil beceriyorlar ben hic anlamiyorum valla. cok isterdim kiskanmamayi ama insan ister istemez düsünüyo baskalarina bakiyodur falan diye, yoksa aldatmasindan süphelenmiyorum ama baktigini düsünmek bile canimi acitiyo benim. seni cok iyi anliyorum yani, ama yinede cok düsünmemeye calis bence, aldatma konusunda süphen yoksa, digerine göz yumucaksin artik yapcak bisey yok maalesef :59:

senle gitme imkani varken yalniz gitmeyi tercih ettiyse yanlis. ama senle gidemiyorsa gitmesinde yanlis bisey yok aslinda. ama sen kiskanmakta haklisin, yani ben 2 günlügüne erdege gitmesini bile kiskanmistim :17: kiskanmayanlarda var ama nasil beceriyorlar ben hic anlamiyorum valla. cok isterdim kiskanmamayi ama insan ister istemez düsünüyo baskalarina bakiyodur falan diye, yoksa aldatmasindan süphelenmiyorum ama baktigini düsünmek bile canimi acitiyo benim. seni cok iyi anliyorum yani, ama yinede cok düsünmemeye calis bence, aldatma konusunda süphen yoksa, digerine göz yumucaksin artik yapcak bisey yok maalesef :59:

Bu işin sonu yok ki. Böyle düşünmek kendine huzursuzluk vermekten başka işe yaramaz kanımca. Seni seven adam da senden başkasına zaten bakmaz yani anlık baksada içinden birşey geçirmez düşünmez bence :) Ve birşey daha söyleyeyim bu işleri biraz da akışına bırakmak lazım. Güvensizliği hissettirmek her zaman olumsuz işlere itiyor karşı tarafı. Sen güvenini hissettir vicdanı varsa güvenin altında ezilir he senin bu iyi niyetine rağmen zaten öyle bir işe giriştiyse o zaman mutlu ol yol yakınken gerçek yüzünü gördün demektir :)

Bu işin sonu yok ki. Böyle düşünmek kendine huzursuzluk vermekten başka işe yaramaz kanımca. Seni seven adam da senden başkasına zaten bakmaz yani anlık baksada içinden birşey geçirmez düşünmez bence :) Ve birşey daha söyleyeyim bu işleri biraz da akışına bırakmak lazım. Güvensizliği hissettirmek her zaman olumsuz işlere itiyor karşı tarafı. Sen güvenini hissettir vicdanı varsa güvenin altında ezilir he senin bu iyi niyetine rağmen zaten öyle bir işe giriştiyse o zaman mutlu ol yol yakınken gerçek yüzünü gördün demektir :)

ya öyle bisey degil ki bu, ben mesela kendimden cok güveniyorum ona. ama gözü kayar yani muhakkak, biz bile güzel kadin görünce bi dönüp bakmiyor muyuz, ben sahsen bakiyorum :37: ama iste insan sevdigi adamin bakmasini istemiyor, o da bana karsi öyle. güvenmemekle kiskanmak farkli seyler bence. ama kiskanmakta insana huzursuzluk veriyor gercekten, mesela arkadasin durumunda oldugu gibi, onun sahil kenarinda oldugunu biliyorsun ve gözün görmüyr. zor bi durum yani :59: valla böyle kiskancliklari olmayan kadinlara özeniyorum ne yalan söyliyim. insanin kafasi rahat eder ne güzel, ama ben sevdigim sürece öyle olamam maalesef :58:

Yanlış anlamayın,ortalığı kızıştırmak değil amacım.:17:
Nişanlı kişi ailesiyle tatile gittiyse tamam da arkadaşlarıyla ya da tek başına tatile çıktıysa bana biraz garip geliyor.
Madem nişanlısınız,düğününüz yakındır,para lazım,kendini hazırlamak lazım.:15:
Yani Bodrum da neyin nesi diye bozulurdum ben olsam.
Yani kıskançlıktan daha farklı konulara takıldım ben.:44:

yani bende ateşlemek istemem ama , kıyamet kopartırdım nişanlım bensiz ve arkadaşlarıyla bodruma tatile gitmek isteyince. üstelik 2-3 gün değil 10 gün :57:

Bırak gitsin,stres atsın nişanlı olmak adamı sıkmak,bunaltmak sorguya çekmek çok yanlış şeyler,genç kızlar en çok yaptığı yanlış hareketler, baskıya karşıyım seni sevmese zaten evlenmez, hayatın binbir tür aktiviteleri var adam nişanlı diye esir ve sorguya çekme muamelesi yapmayın, gerçi kızama sordum oda izin vermem dedi orada rus ve çıplak hatunlarla dolu dedi ......

cok tesekur ederim guzel kizlar.. vallah dediginiz gibi artik göz yumucam.. ama burdaki bir arkadas beni cok iyi anliyor.. yani ben gerçekten kiskaniyorum.. tabiki ona güveniyorum.. güvenmeseydim nisanlanmazdim..
neyse herseyin hayirlisi ya... tatilden gittinden beri ne soruyorum, ne birsey... öncede cok ariyordum, ama aramiyorum artik.
ha ben yurtdisindayim, o tr de yani benle gitme imkani yoktu.. benim okulum var... o ise calisiyor..

neyse.. tekrar sagolun fikirleriniz icin

ben kıskanç bir yapıya sahip olduğum için tek başına gitme fikrine olumlu bakmıyorum. aslında geniş biri olmak isterdim bu konuda. güvenip gönül rahatlığıyla gitmesine izin vermeyi doğru bulmak isterdim. çünkü kıskançlık gerçekten iç kemirici insana dertten huzursuzluktan başka bir his yaşatmayan bir duygu. yeterince güveniyorsan dert etme bence. içini rahat tut.

Back
X