- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
kizlar dogru yere mi actim bilmiyorum ama..
Nisanlimla ilk aylarimizda hep ailesini sevmedigini yasadiklari sorunlari falan anlatiyordu.. Yaza dugunumuz var ve zaman gectikce annesinin aslinda cok iyi biri oldugunu bize cok yardimci olacagini falan soylemeye basladi.. Benim korkum evlendikten sonra annecim diyen tiplerden mi olacagi konusu.. Birde kuzeninin universite masraflarini her ay bizim odememizi istemis halasi buda kabul etmis.. Bu durumlara tepki gostermelimiyim ne yapmam gerekir cok tecrubesizim ve yardim alabilecegim kimse yok.. Fikirlerinizi yazarsaniz cok mutlu olurum inanin napicagimi bilmiyorum... :-(
Bu arada ailesi beni istemiyor ama inatla onlara karsi duruyor... Annesi icin bi istiyo bi istemiyo diyo nasil sey anlamadim ben. Nikaha kadar karsilastirmak istemiyo bizi.. Boyle sey olur mu kizlar nikah gunu mu tanisicam ailesiyle.. Ailesi beni tanimadan bana karsi tavirli nisanlima koylu kapali bi kiz istiyolarmis da ondan beni istemiyolarmis.. Defalarca tartistik bunu ama bi sonuc yok.. Nasil davranmam gerek tacrubeli ablalarim yardimci olun nolur.. 22 yasindayim daha benimde ailem yanimda degil her yaptigima karsi tepkililer.. Annem her yaptigimi bozmaya calisiyo iyi yada kotu ona da danisamiyorum bu konuyu..
Öncelikle nikaha kadar aile icine girmemen cok tuhaf nikahtan sonra yasayacaklarini mi perdeliyorlar? Evlenince tanisinca her şey değişecek mi? Neyle karsilacagini bilmeden nasil evleneceksin?
Ayrica aileleriniz neden evliliginize bu kadar karsi?