nişanlım ve ailesi

Mühim olan ne biliyor musun? Bu böyle devam edecek. Evlenince kocandan hediye, özel gün kutlaması bekleme. Nişanlıyken düşünceli olmayan evlenince hiç olmaz.

Bu arada fazla uyum saglayamayacaksın. Manisa dan diyarbakıra da gideceksen ve onun ailesi ile de yakın oturacaksan kültür çatışması illa ki yaşayacaksın.

Şimdi sana dünya toz pembe. Evlen 3 ay geçir sonra buraya yaz.

Bence temelde başka sorunlar var.
Emin değil misin evlilikten?

Tatlı getirmişler, emekleri olan peynir de var
Bilezikte takmışlar
Bence çok tuhaf bi durum yok. Ha sen peynir yerine bohçayı tercih ederdin belki ama bilmiyor olabilirler
Sorun değil bunlar bana göre ama sen bence aile farklılıklarını pek kestiremedin yeni yeni görüyorsun ve içine sinmiyor?
Galiba öyle oldu... Ne bileyim.. Guneydogulu arkadaslarim var anlatirlardi bizim düğünler şöyle güzeldir böyle güzeldir diye... Diyom acaba beni mi sevmediler de bi önem verilmiyor...

Bence temelde başka sorunlar var.
Emin değil misin evlilikten?
Ben özgür ruhlu biriyim. Galiba evlilik tatlı gelin rolü bogacak... Seviyorum nişanlımı o da beni... Sanki galiba filmlerdeki gibi romantik ince fikirli bi eş istemistim öyle değil... Robot gibi. Yönlendiriyorum surekli ve ben bunu sevmiyorum

Mühim olan ne biliyor musun? Bu böyle devam edecek. Evlenince kocandan hediye, özel gün kutlaması bekleme. Nişanlıyken düşünceli olmayan evlenince hiç olmaz.

Bu arada fazla uyum saglayamayacaksın. Manisa dan diyarbakıra da gideceksen ve onun ailesi ile de yakın oturacaksan kültür çatışması illa ki yaşayacaksın.

Şimdi sana dünya toz pembe. Evlen 3 ay geçir sonra buraya yaz.
Yok allahtan erzurumda oturacaz. İkimiz de arastirma görevlisiyiz erzurumda. Bayramdan bayrama idare edebilirim sanırım. Ama düğünümüz bu bizim ya biraz daha özen biraz daha ilgiyi hak etmiyor muyum....

Ben özgür ruhlu biriyim. Galiba evlilik tatlı gelin rolü bogacak... Seviyorum nişanlımı o da beni... Sanki galiba filmlerdeki gibi romantik ince fikirli bi eş istemistim öyle değil... Robot gibi. Yönlendiriyorum surekli ve ben bunu sevmiyorum

Bir ömür geçireceksin bu adamla farkındasın değil mi?
Memnun değilsen sürekli yönlendirmen gerekiyorsa sadece sevmek yetmiyor ne yazık ki.

Bir ömür geçireceksin bu adamla farkındasın değil mi?
Memnun değilsen sürekli yönlendirmen gerekiyorsa sadece sevmek yetmiyor ne yazık ki.
Annem de diyor iste yönlendirebilecegin biri daha ne istiyorsun... Ama ben ne yönlendirmek ne de yönlendirilmek istiyorum

Galiba öyle oldu... Ne bileyim.. Guneydogulu arkadaslarim var anlatirlardi bizim düğünler şöyle güzeldir böyle güzeldir diye... Diyom acaba beni mi sevmediler de bi önem verilmiyor...
Seninde düğünün güzel olur, niye olmasın

Nişan ve düğün süreci dahil nisanlimdan ben bisey söyleyip istedigim zaman bunun kiymeti kalmıyor. Yani illa soylemeli miyim bana hediye al diye

Hep böyle değil miydi
Nişanlanmasaydın keşke
Ya kimse mükemmel değil biliyorum ama. Örneğin "ne istiyorsun ne yapayim sana diyor. Yani ne bi sürpriz yapip ne bileyim bi ayicik bi kolye falan almayı bilmiyor. Ama yolda giderken su cok güzelmiş desem hemen alır

Ya çok daha büyük sorunlari olanlar var bu süreçte biliyorum ama... Cok mu maddiyata takılmışım bilmiyorum... Kızıyorum kendime

Ya kimse mükemmel değil biliyorum ama. Örneğin "ne istiyorsun ne yapayim sana diyor. Yani ne bi sürpriz yapip ne bileyim bi ayicik bi kolye falan almayı bilmiyor. Ama yolda giderken su cok güzelmiş desem hemen alır
Diyorum ki bu senin için sorunsa niye nişanlandın
Sorun değil diye nişanlanıp nişandan sonra niye sorun ettin

Belki zamanla sürpriz yapmayı soylemeden mutlu etmeyi ogrenir dedim... Ç
Açık açık söyle
Ben bişey söyleyince alıyorsun ama öyle değil de sen içinden gelip al ve beni şaşırt istiyorum de
Sende ona yap tabi
Ha deyince değişmez ama bi tık ilerler belki

Canim bak simdi cok uzun suren bir iliskim var sevgilim uzman cavus aralikta iraga yurt disi gorevune gonderildi suan bile diken uzerindeyim 1 ayda 2 saldiri oldu eger gitmeseydi subatta nisan takmayi planliyorduk bunun icin annem babamla konusup birisiyle gorustugumden bahsetmisti . Sevgilim mayis sonunda gelecek buyuk ihtimalle ama o bile belirsiz . Oyle yoruldum ki anlatamam.suan senin yerinde olsam mutluluktan öluyor olurdum galiba ya takikdigin seyler basit sanki. Acaba baska bir problem varda yuksek sesle soyleyemiyor olabilir misin kendine.

Canim bak simdi cok uzun suren bir iliskim var sevgilim uzman cavus aralikta iraga yurt disi gorevune gonderildi suan bile diken uzerindeyim 1 ayda 2 saldiri oldu eger gitmeseydi subatta nisan takmayi planliyorduk bunun icin annem babamla konusup birisiyle gorustugumden bahsetmisti . Sevgilim mayis sonunda gelecek buyuk ihtimalle ama o bile belirsiz . Oyle yoruldum ki anlatamam.suan senin yerinde olsam mutluluktan öluyor olurdum galiba ya takikdigin seyler basit sanki. Acaba baska bir problem varda yuksek sesle soyleyemiyor olabilir misin kendine.
Evet... Sanırım öyle. Ama bilmiyorum. Yani mutluluktan havalara ucmuyorum... Sadece sevgi kırıntılarına kanaat ediyorum gibi...

Back
X