Nişanlım ve avrupa problem..

Pardon geç geldim. Yorumlarınızı okudum anlıyorum siz kafalarınız karışık.Şöyle diyelim ben işitme engelliyim normal gibi konuşurum Altan hiç konuşmaz. Haklısınız nişanlanmadan önce Oktay’la konuşup izin vermiştim önce ev arkadaşımın evinde kalacağız sonra otel falan kalacağız derken iyice kafam karışmaya başladı. Altan a izin vermediğimi söyledim. Altan kendı kred kartla ucak biletleri ödemiş. İptal ederken Oktay atlana yarısı 400 lira parası geri vermemıs.Cok zarar gördüğü için hala bana kızgın ve benden 800 lira istiyor boylece odemiş olacak.Yine gitmek istiyor bana senin yüzünden estonya'da arkadaşlarım aramı bozdu .Estonya'da ki Arakdasları olduğu hıc bilmiyordum bana hiç bahsetmedi:( Eskiden nişanlım çapkındı.Şimdi devam ediyor mu bilmiyorum.Hele biz ekımde evlenmeyi düşünüyoruz kayınvaildem sürekli hazıranda evlendirelim deyip duruyor.Acele etmeyi düşünmüyorum.Hala şuan altanla konusmuyoruz 3 hafta oldu bosuna mu nişanlandım…:( :17:

ben olsam bir zarfin icine 800 lira parayi bi de yuzugu koyar yollardim
not yazardim bi tane de "simdi git estonya ya"diye:47::47::47::47:

800 lirayı sizden mi istiyor? :53: Yok artık. Kızmış ve zarara uğramış olabilir de, insanın evleneceği kişiden bunu talep etmesi feci abes geldi bana.
Yurt dışına çıkmak için bu kadar ısrar etmesi de pek masum görünmüyor. Neden sizinle gitmeyi düşünmek yerine, arkadaşıyla gitmekte ısrar ediyor? Eskiden çapkındı diyorsunuz, düzeldiğinden emin misiniz? Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yazdıklarınıza bakınca, nişanlınız pek evlenilecek biri gibi durmuyor.

Ne yapmam lazım?.Bütün arkadaslarım,ailem ve arkablarım ayrılacagımı biliyorlar ama benı engelliyorlar ayrılmayın falan.:(
İçimden ayrıl diye soyluyor acaba ayrılsam pişman olur muyum :2: Altana karsı hiçbişey hissetmıyorum...Sanki arkadasları benden daha önemliydi...:20:

Ne yapmam lazım?.Bütün arkadaslarım,ailem ve arkablarım ayrılacagımı biliyorlar ama benı engelliyorlar ayrılmayın falan.:(
İçimden ayrıl diye soyluyor acaba ayrılsam pişman olur muyum :2: Altana karsı hiçbişey hissetmıyorum...Sanki arkadasları benden daha önemliydi...:20:

Altan'ın annesinin sizi böyle bu kadar hızlı evlendirmek istemesi oğlunu durdurmak için.
Nişanlın sağlam ayakkabı değil,ne varmış Estonya'da anlamış değilim?
Ne iş yapıyor bu çocuk yurt dışına çıkmk kolay mı nişanlı adam parasını tutsun elinde.
Herşey baştan sona saçma sapan,sonra mutsuz olacağına şimdi mutsuz ol.

Altan'ın annesinin sizi böyle bu kadar hızlı evlendirmek istemesi oğlunu durdurmak için.
Nişanlın sağlam ayakkabı değil,ne varmış Estonya'da anlamış değilim?
Ne iş yapıyor bu çocuk yurt dışına çıkmk kolay mı nişanlı adam parasını tutsun elinde.
Herşey baştan sona saçma sapan,sonra mutsuz olacağına şimdi mutsuz ol.

bende Estonyada ılgili anlamıs değilim.Devlet memur çalısıyor.Yanı boyle olaydan sonra bende mutsuz mu olacağım?:S

Bilette uğradığı zararı senden istemesi hiç hoş değil.
Bir de ısrarla hala gitmek istiyor.
Altan iyice kaşınıyor bence.

arkadasim sen once Oktay'i bi kenara koy.
onu niye her bi isinize karistiriyosunuz ki?
Altan'i da bosver.
zirt pirt avrupa sevdasiyla tutusup oraya buraya gidicem diyen adamdan da sana koca olmaz.

Merhaba derdım var arkadaşımın uye olmadıgı ıcın onun yerınde benım uyeliğime girdim ve fikirlere ihtiyacım var:(

su cumleyi basa dondum dondum okudum hala daha anlayamadim.
buraya yazilan dert simdi baskasinin derdi mi?

ayrica cumle kurulumunu google translate'e yaptiriyorsun sanirim.
cok fazla devrik cumle var.
ona pek guvenme.

Son düzenleme:
Back
X