Nisanlim ve balayi mevzusu!!!!

iphone5s

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
40
4
0
35
İstanbul
Arkadaslar ben 25 yasindayim kismetse bu yaz nisanlimla evlenecegiz. Ama balayi konusunds tartismalarimiz oldu ve nisanlim beni ayrilmakla tehdit etti!!!!! Ben viyana veya parise gidelim istiyorum o da sanki balayinda napicaz, gezecek miyiz konya bile olur diyor:(((( cok sacma degilmi kizlar ne yani butun gun yatakta mi durucaZ??? Nasil davranip onu ikna etmeliyim sizce??

Hangi ülkede yaşıyorsunuz ki? Balayi güzelde nisanlinla aran bozulacak kadar önemli olmaması gerek.

biz de tam tersiyiz ya. ben otelde olalım istiyorum o gezmek istiyor. ama sonunda benim dediğim oluyor :)
bence bu konularda tatlı dille konuşup ikna edebilirsin.
ayrıca belki maddi durumu yurtdışı için yeterli olmuyordur sana söyleyemiyordur :44:

Nickinizi çok beğendim. Hep iphone5s sahibi olmak istemişimdir. Kısmet işte olmadı...
Nişanlınız haklı olabilir. Balayı mevzusunu çok abartmaya gerek yok. Dediği gibi konya da olabilir ki onca stresin yorgunluğun ardından yurt dışı gezisi çok doğru değil bana göre. Daha sakin kafayla yapılmalı bu tür geziler. Ne aceleniz var evlenin düzeninizi kurun ilk tatil fırsatında gidersiniz o pek istediğiniz şehirlere. Ben paris'e gideceksem yolda mahmure halanın taktığı bileziğin kaç gram olduğunu düşünmek istemem mesela. Dingin bir zihin, yorgun olmayan bir beden :) gerekli keşif gezileri için ki balayında bu imkansız.

Konyayi öylesine demistir ama ayrilmayla tehdit etmesi hos degil... Haksizda degil tabiiki gezilir ama adi üstünde balayi yani :1:
Birbirinizi kirmadan ortak bi karar almaya bakin, sevdiginle gidildikten sonra gidilen yerin nekadar önemi varki... Ama tabii Balayimiz Pariste yaptik havasini atmak istiyosaniz o baska, Balayini Konyada yaptik pek havali degil...
Ayrica hic Balayina gidemeyenler var bunu düsünün bence...

Son düzenleme:
Ay cok saolun kizlar biraz suyuna gidip kadinlik guclerimi kullanayim barii :)))

Ne abartisi ya, Adam balayi yüzünden ayrilmakla tehdit ediyo Adam hakli oluyo:53:

Güzel bi sekilde anlat canim, tabi onunda istemesi gerekiyo secilen yeri.

canım merhaba,ben de sana tavsiye vermek istedim.Daha önce bahsettiğin yerlere gitmiştim ve hepsinin hakkını vermek istiyorsan balayı için pek güzel olmaz bence.4 gün pariste kalmıştım orası burası derken pestilim çıkmıştı gece nasıl uyuduğumu bilemedim.Belki nişanlın sakin bir yerde başbaşa kalmak istemiştir o ayrılma işin latifesidir :)Mesela deniz kenarı tatilleri falan balayı için daha cazip geliyor bana ya da gemi turları :) mesela benim istediğim yer dubai maldivler miami falan gibi sessiz sakin tropik yerler :):52:

Arkadaslar ben 25 yasindayim kismetse bu yaz nisanlimla evlenecegiz. Ama balayi konusunds tartismalarimiz oldu ve nisanlim beni ayrilmakla tehdit etti!!!!! Ben viyana veya parise gidelim istiyorum o da sanki balayinda napicaz, gezecek miyiz konya bile olur diyor:(((( cok sacma degilmi kizlar ne yani butun gun yatakta mi durucaZ??? Nasil davranip onu ikna etmeliyim sizce??

Bak canım erkeklerın kafası baskadır. onun tarafından bak o masrafı düşünüyodur ha konya ha paris belkıde farkı göremıyor veya önemsemıyor. anı yaşamayı göster ona değer versın öyle gelıp gecıcı dıye bakıyordur belkı nolucak sankı der gıbı. Bırde bu konuda tehdıt etmek kolay degıldır kendını sakın düşürme ıpler senın elınde olsun elınden geldıgınce sen acıklamanı yap ve gec ama güzelce. acıkca söyle ayrılamayı agzına kolay alıyorsan ben tekrar düsünmek ıstıyorum de ZOR ol

ha paris ha konyaysa ben paris şıkkını seçiyorum de neticede ikisi de aynıysa:52::36:

Yurtdisinda balayi benimde hayalim :21::21:

Gidebilecek durumunuz varsa neden ayrilmakla tehdit ediyor ki mevxu neden bu kadar buyumus :53:

Tatli dille cozulebilecek bisey bence , olmuyorsa da olmuyordur sevdiginiz insanla olduktan sonra konyadi parisi onemli degil :130:

Ne demisler gez dünyayi gör konyayi konya fena fikir degilmis :9:

Yani eger istemiyorsa zorla gotursenizde birsey anlamazsiniz istemeden gelmis olacak cunku,
yurt disi sartmi turkiyedede gezilecek cok guzel yerler var,
simdiki aklim olsa balayina karadenize tura bile giderdim :8:

ayrılmakla tehdit etmesi çok saçma
ikna yeteneğini kullan
inat ediyorsa burda da çok güzel yerler var

Türkiyede gidilecek yer kalmamış gibi, Balayı için yurtdışına heves edenlere anlam veremiyorum, hem maddi hemde manevi yıpranır insan...

(Ama tabi bu benim fikrim)

Arkadaşlar yurtdışına çıkmak o kadar müthiş paralar gerektiren bir şey değilki hatta erken rezervasyonla türkiyeden daha ucuza tatil yaparsınız.Mesela dubai turları 7 gün 5 yıldız 400 euro gibi bir şey.yani bu kadar parayı zaten türkiyede harcarsınız ve çok açıkçası türkiyede balayı alternatifi herşey dahil antalya otellerinden ibaret ne yazıkki.Birde adem eva diye bir yer yapmışlar komik ötesi :/

Canım balayı bildiğin yatış zamanı gibi gelir bana. Bir sürü arkadaşım balayı için avrupaya gitmiştir ama bana ya balayının ya da gittikleri mekanın hakkını verememişler gibi gelir hep. Eğer nişanlının tepkisi bunaysa tamam. Ama bunu söylemenin bir sürü başka yolu varken ayrılmakla tehdit etmek saçma.
Maddi anlamda sıkıntı yoksa gene yurt dışı ama yatış bir tatil de düşünebilirsiniz.

Yurtdışında balayı bence de gereksiz.O düğün yorgunluğunun ardından o turlar hele hiç çekilmez.Düşünsenize yeni evlisiniz yurtdışı uğruna öğretmen evi tarzı otellerde kalmaya değer mi?3 yıldızlı çoğu.Düzeninizi kurduktan sonra gidersiniz o ayrı.deniz kenarı bir yerde 5 yıldızlı mis gibi havuzlu spalı bir otelde daha rahat edersiniz.

Back
X