bizde ekim ayında evleneceğiz... arada sırada balayı muhabbetlerimiz oluyor ama ona gelene kadar çözmemiz gereken okadar çok şey var ki tartışmaya bile vakit ayıramıyoruz

herşeyi en baştan konuşan insanlara da bayılmıyor değilim
dediğin yerlere bende gitmek istiyorum ama balayı için tercih etmem sanırım... biz ilk başta herkese balayına gidiyoruz diyelim ama yeni evimizde 1 hafta keyif çatalım diyorduk a planımız bu yani

b planımızda daha sakin bir balayı ama ege ve akdenizde değil araştırıyoruz

belki bir yunan adasına çıkartma yaparız ya da yurdumun en nadide mutfağına sahip illerinde keyfimize bakarız bilemiyorum antep adana urfa gibi
şimdi gelelim sana erkekler maalesef detaylara inmeden konuşuyorlar ve isteklerinide hep sinirli şekilde ve laflarının nereye gittiğini bilmeden konuşuyorlar onun için o tehditi çok umursama eminim sende sinirlendiğin zaman ağzından istemediğin şeyler çıkıyordur
sadece onunkeyifli olduğu bir gün istediğin yerlerin araştırmasını yap... gezilcek yer mesafe masraflar hepsini çıkar :) sonrada yurtiçinden istediğin bir yeri çıkar ve sun ona artık karar verelim hayatım çok geçolmadan filan de

zorlama yani şu ayı geçirirsek ücretler bu olcak gibi teklifleride söle tabi
mesela ben senelerdir didimde kalem adasına gidicem balayına diyordum ama fiyatları görünce vazgeçtim değmez çünkü en azından düğün üstü... ilerki senelerede ilk tatil yerim orası
biraz erkeklerede anlayış göstermek gerek şu evlilik sürecinde farkında değiliz ama en çok yük onların üstüne biniyor çok fevri davranmamak lazım...