Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

Bu senaryo hiçmi değişmez şu kk da en az bin defa böyle konu gördüm, fake diye demiyorum ama ne kadar çok ya şaşırıyorum, bi yanda çok düzgün bir insan var ama sevilmiyor diğer yanda sevilen ama falan filan... birde nerden biliyorsun o çok düzgün sandığın kişi ile evlenirsen aldatılıcaksın? ben hep derim bi insanla aynı çatı altında yaşamadıktan sonra o kişiyle bir alışveriş yapmadıktan sonra ayy bu kişi çok iyi felan demek anlamsız, sen hiç o kişinin damarına bastın mı ? hemen çok iyi damgasını yapıştırmamak lazım...

Sonuç olarak kimi seviyosan onu seç, nişanlısın daha evli değilsin adı üstünde nişanlı olmak demek %50 evlenme ayrılma ihtimalin var demek, sevmiyosan ayrıl, kimse ile iyi diye evlenme garanti değil iyi olduğu,

İyiki aylar önce buna benzer bir olay başıma geldiginde buraya yazıp akıl istememisim!
Malesef ki bir çoğunuz empatiden yoksun yorumlar yapıyorsunuz.

-madem unutmadın neden nişanlandın?
İnsan yüzünü uzun süre görmeyip sesini duyunca unuttum sanabilir, pismanim diyen yalvarıp yakararak geri dönmek isteyen eski sevgiliye zaafi olabilir. acaba doğru mu yapıyorum diye düşünebilir. Neticede evlilik kolay bir olay değil.

- nişanlıni hemen bırak yazık etme!!
Eğer böyle bir yoruma bakarak nişanlımı bıraksaydim şimdi mutlu bir Yuvam ve ilk gunden daha da artarak sevgiyle baglandigim kocam da yanımda olamazdı Sanırım...

evlilik kararı zaten zor.Nişanlılik süreci ,aileler ,düğün hazırlıkları bu dönem hem keyifli hem yıpratiCi . Araya da böyle Türk filmlerindeki gibi bir olay sıkışinca insanın aklı karışıyor psikolojisi bozuluyor açıkçası. Başıma gelmese bilemezdim.

Suçlayici yorum yapanlar malesef işin kolayına kaçıyorsunuz.düşene bir tekme de biz atalım Demek yerine düşeni kaldırmak için yorum yapsanız. Konu sahibinin hatası varsa bile uygun bir dille anlatsaniz birsey kaybetmezsiniz bence.

Nisanlina yazik uzuldum onun adina boyle bir tercih yapma istegi bile hissetmen ayip aklin eskisinde kalbinde ortaya karisik ya nisanlini birak eskisiyle ne yapiyorsan yap ya da eski defterleri kapat nisanlinla tertemiz mutlu mesut bi sayfa ac unutma yolda gorduklerini yola ciktiklarina degisirsen Yolda kalirsin...

ben anlamadım şimdi gerçekte kimi seviyorsun?
Ben de aynı soruyu soracaktım nisanlimi seviyorum yazmış artı eski Sevgilimi seviyorum. .
Neyse buradan konu sahibinin sevilmeye değer biri olmadığı kanısına vardım. .

Ben senin hakkinda o kadar kotu şeyler dusunmedim konu sahibi. ( butun sayfalari okumadim ama )
sen nisanlinda huzur buldun belli ki.
seni terk eden yani bir zamanlar kaybettigin adam sana donmek isteyince de kafan karisti.ugrunda cok aci cekmissin belli ki, sindi sana yalvarip yakarmasi duygularini bulandiriyor.
yaptigin dogru degil ama hepimiz insaniz ve bunlar da insani duygular.
sen bosver o eskiyi, birak eskide kalsin. Terk eden , onu aglatan sen olsaydin simdi geri donmek istediginde böyle düşünmezdin emin ol.
Ama yok kesinlikle aklindan cikaramayacaksan da nisanlina yazik etme.

Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın, eski sevgilimle görüşmüyorum.. Numaramı değiştirmeme rağmen, bir şekilde ulaştı bana ve bunu nasıl yaptı hala bilmiyorum.. 1 defa konuştuk ve çok etkilendim.. Nişanlım gerçekten bu dünyada karşıma birdaha çıkmayacak kadar iyi ve dürüst bir insan ve inançlı.. onu çok seviyorum ama bütün gençlik yıllarımı heba ettiğim kişiye de kayıtsız kalamıyorum (kalben). Nasıl davranmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim.. Ne olur önyargısız yaklaşın.. Amacım ona koş tavsiyesi dilemek değil arkadaşlar ama insanız, nelerle karşılaşıyoruz hayat boyu.. Belki bir sınav ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum bu sınav karşısında..
Beynini kullan,Allah vermis neticede

İyiki aylar önce buna benzer bir olay başıma geldiginde buraya yazıp akıl istememisim!
Malesef ki bir çoğunuz empatiden yoksun yorumlar yapıyorsunuz.

-madem unutmadın neden nişanlandın?
İnsan yüzünü uzun süre görmeyip sesini duyunca unuttum sanabilir, pismanim diyen yalvarıp yakararak geri dönmek isteyen eski sevgiliye zaafi olabilir. acaba doğru mu yapıyorum diye düşünebilir. Neticede evlilik kolay bir olay değil.

- nişanlıni hemen bırak yazık etme!!
Eğer böyle bir yoruma bakarak nişanlımı bıraksaydim şimdi mutlu bir Yuvam ve ilk gunden daha da artarak sevgiyle baglandigim kocam da yanımda olamazdı Sanırım...

evlilik kararı zaten zor.Nişanlılik süreci ,aileler ,düğün hazırlıkları bu dönem hem keyifli hem yıpratiCi . Araya da böyle Türk filmlerindeki gibi bir olay sıkışinca insanın aklı karışıyor psikolojisi bozuluyor açıkçası. Başıma gelmese bilemezdim.

Suçlayici yorum yapanlar malesef işin kolayına kaçıyorsunuz.düşene bir tekme de biz atalım Demek yerine düşeni kaldırmak için yorum yapsanız. Konu sahibinin hatası varsa bile uygun bir dille anlatsaniz birsey kaybetmezsiniz bence.
Suclayici yorum yapan kardeslerimizin kocalari tarafindan benzer sekilde aldatilmisliklari da olabilir veya anne babasi arasinda benzer bir sorun yasanmis da olabilir tanidigi birilerinde yasanan bazi seyler olabilir kotu sonuclarinin neden oldugu seyleri bizzat gormus de olabilirler neden bu tarz olaylar sadece konu sahibinin veya sizin basiniza gelmis olabilecegini dusundunuz ki? Bu olay bir yol ayrimi bence ben de eski nisanlimdan olayli bir sekilde ayrildim cok uzuldum agladim sonra hayatima simdiki esim girdi bana psikolojik anlamda da dahi destek oldu sonra eski nisanlim beni yeniden buldu ve rahatsiz edecek oldu kendisine kesin bir dille asla bir daha beni aramamasi gerektigini soyledim ne konustuguna bakmadim dinlemedim bile cunku hayatimda biri vardi ve nisanlim bile degildi sadece cikiyorduk ve o kadar harika bir insandi ki degil aldatmak beynimin bir an bile eski nisanlimi dusunmesini kesinlikle kendisine yapmamam gerektigini cok net biliyordum
Ben de 30yasindayim ben de eskiden nisanlimdan ayrildim benim de hayatim zor babam yok annem dunyada bir basina benim de maddi manevi birsuru sorunum oldu ben de evlilik sureci gecirdim ben de o kadar kolay karar vermedim evlenmeye ama kalkip da eski nisanlimdan etkilendim yok deli gibi asigim ona ama sevgilim de var demedim insan hayatta ne yasarsa yasasin bu ona o hakki vermiyor malesef

Suclayici yorum yapan kardeslerimizin kocalari tarafindan benzer sekilde aldatilmisliklari da olabilir veya anne babasi arasinda benzer bir sorun yasanmis da olabilir tanidigi birilerinde yasanan bazi seyler olabilir kotu sonuclarinin neden oldugu seyleri bizzat gormus de olabilirler neden bu tarz olaylar sadece konu sahibinin veya sizin basiniza gelmis olabilecegini dusundunuz ki? Bu olay bir yol ayrimi bence ben de eski nisanlimdan olayli bir sekilde ayrildim cok uzuldum agladim sonra hayatima simdiki esim girdi bana psikolojik anlamda da dahi destek oldu sonra eski nisanlim beni yeniden buldu ve rahatsiz edecek oldu kendisine kesin bir dille asla bir daha beni aramamasi gerektigini soyledim ne konustuguna bakmadim dinlemedim bile cunku hayatimda biri vardi ve nisanlim bile degildi sadece cikiyorduk ve o kadar harika bir insandi ki degil aldatmak beynimin bir an bile eski nisanlimi dusunmesini kesinlikle kendisine yapmamam gerektigini cok net biliyordum
Ben de 30yasindayim ben de eskiden nisanlimdan ayrildim benim de hayatim zor babam yok annem dunyada bir basina benim de maddi manevi birsuru sorunum oldu ben de evlilik sureci gecirdim ben de o kadar kolay karar vermedim evlenmeye ama kalkip da eski nisanlimdan etkilendim yok deli gibi asigim ona ama sevgilim de var demedim insan hayatta ne yasarsa yasasin bu ona o hakki vermiyor malesef
Dediginiz gibi bu bir yol ayrimi... Basitce verilecek bir karar degil.kimse burda konu sahibini desteklemek zorunda degil. Yanlis yaptigini guzel bir dille anlatmak varken tek kelimelik yikici yorumlar bana haksizlik gibi geldi.

Eski ilişkin olduğu kişi senin İlk Aşkın...ilk aşklar elbette unutulmaz,ilk acılar,ilk uğruna doktuğun gözyaşları unutulmaz...Ama seni üzmüş hep canı nasıl isterse öyle davranmış canını acıtmış,şımarmış...yaralanmışsın uzulmuşsun..
Sonra karşına şuanki nişanlın çıkmış..O iyi biri,seni seviyor,değer veriyor ama sen aşık değilsin..Çok iyi anlıyorum seni her çiftin karşılıklı olarak birbirine deli gibi aşık olupda evleneni çok nadirdir..Birbirine aşıklardır ilk aşklarıdır birbirlerinin evlenirler..Bu herkese nasip olmuyor ne yazık ki...

Ya kadın deli gibi aşıktır yada erkek deli gibi aşık olur evlenmişlerdir..her iki tarafında aynı anda deli gibi aşık olup evlenenini ben nadir gördüm şahsen...

Seninde bu hesap..sende ilk aşkınla evlenemeyeceksin belkide..Arada kalmışlığını anlayabiliyorum..Ama buyukler ne demiş biliyor musun?

"senin deli gibi sevdiğinle değil, seni deli gibi sevenle evlen" seni sevenle evlen onu tercih et..Kadın sevilmeye layıktır zaten..seviyoruz da ne oluyor kadir kıymet mi biliniyor? Acı çekmekten yıpranmaktan başka bişeye yaramıyor sevmek..

Erkek adama yakışır sevmek.
SEVİLMEK de kadına...Seni sevenle evlen..Kıymet verenle...

Tabi ben buyuklerin o dediği soze pek katılmıyorum kadınında sevmesi lazım evleneceği adamı..sevmeden nasıl olur ?

Sen nişanlınla evlensen aklın hep eski arkadaşında kalıcak..nişanlın ile evlendikten sonra birşeyler ters gittiğinde Allah korusun acaba eskisi bana böyle yapar mıydı? Diye içinden geçireceksin belki..

Nişanlından ayrılıp eski arkadaşınla devam etsen yine sana aynı şeyleri yapmayacağı ne malum?

Ben senin yerinde olsam ikisinden de uzaklaşırım..kendime zaman veririm içimdeki yaralar iyileşmeden evlenmem sonra sen uzulursun kafan böyle git geller yaşar arada kalırsın..once iyileş sen sonra bir ilişkiye doğru yol al...Her ikisinide dusunmezdim ben...

Eski sevgilime deli gibi asigim sesini duyunca bile titriyorum demenden yola cikarak nisanlindan ayril diyorum. Burada kafa karisikligi yok sen eskisine asigm diyorsun apacik. Nisanlindan ayril istersen eskisine don orasini sen bilirsin ama baskasina asik olup evlenilmez. Yazik gunah nisanlina. Kalbin baskasi icin atiyor cunku.

Eski sevgiline dönsen bile seni yari yolda birakicak ..
Simdilik oyle diyo sana yok dayanamiyormus felan.
Seni gercekten sevmis olsaydi , suan onunla nisanli olurdun baskasiyla degil..

Ayrica sen kimi sevdigini bilmiyosun kusura bakma .
Nisanlinada yazik etme ..

Arkadaşlar öncelikle değer verip okuduğunuz ve yorumladığınız için çok teşekkür ederim.. Sırf aileme açılamadığım ve dışarıdan birilerinin fikrine ihtiyacım oldyuğu için üye oldum ve konu açtım.. Ben nişanlımı seviyorum ama eski sevgilime gerçekten aşıktım.. Şimdi onun gel herseyi unutalım, nişanlılık tanışma evresidir, birlikte olalım bunca yıldır birbirimizi tanıyoruz deyişleri beni çok etkiliyor.. o hiç aramasaydı gayet düzenli ve uyumlu bir nişanlılık evresi geçiriyordum.. Şimdi herşeyi bulandırdı.. Ne yapmalıyım, nasıl bir tavır sergilemeliyim? Ben 30 yaşında düzenli işe sahip bir insanım. Onunla tanıştığımda, 23 yaşındaydım. Bunca yıl gencliğim hep onu bekleyerek ve onu hayal edip severek geçti. Yurtdışında olmasına rağmen.. Ama şimdi bir yol çizmiştim kendime.. Öyle kararlıydım ki... Nasıl bu kadar dağıldım? ne yapmalıyım sizce?
Yapacagin sey belli , eski sevgilinle gorusmeyeceksin konusman bile hatta ..

Bu saatten sonra hangi secenegi secersen sec mutsuz olacaksin.
Nisanlinla devam etsen aklin hep askinda kalacak.
Eskisiyle devam etsen yaptigi tum hatalar gozune batacak nisanlinla olsa boyle olmazdi diye hayiflanacaksin.
Ama bunlara yol acan da sensin, simdi cek cezani.

Back
X