- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
Nişanlım 33 yaşında ikizler burcu , ben de 30 yaşında kova burcuyum teşekkür ederim ilginiz için :)
Rica ederim canim. Ikizler erkegi cok dengesizdir genellikle. Ne is yapiyor nisanlin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlım 33 yaşında ikizler burcu , ben de 30 yaşında kova burcuyum teşekkür ederim ilginiz için :)
işte anlaşılan aynı şeyleri yaşamışız.. en son yurtdışına giderken havaalanından aradı beni ve ölüm olmadıkça bu yaz geldiğimde yüzük takacağiz , yıl sonuna kadar da resmi işlemlerimızı hallederiz. Seneye benim yanimdasin dedi.. Buna rağmen yazın geldiğinde "gerçekten canım, denedim.. seni kaybetmek istemiyorum ama yapamayacağım. Evlilik beni çok korkutuyor" dedi.. ben de onun boyle bir sözüne rağmen vazgeçmesinden sonra hayatıma farklı bir yön vermiştim.. aynen sizin dediğiniz gibi nisanlandigimi öğrendiği an aramış bulmuş beni
Rica ederim canim. Ikizler erkegi cok dengesizdir genellikle. Ne is yapiyor nisanlin?
Nişanlım mühendis özel bir şirkette
Bak size kendi basimdan gecenleri anlatayim
Bir zamanlar bende cok sevdigim adamdamdan bazi belirsizlikler yuzunden ayrildim 2 yillik ayriliktan sonra simdiki esimle tanistim ve kisa surede onu cok sevdim nişanlandik her ne hikmetse eski sevgilim hortlayiverdi once sessiz telefonlar gelmeye basladi daha sonra kendisi cikti piyasaya ve aynen senin eski gibi aşkini ilan etmeler yalvarmalar aklimi kariştirmaya çalişmalar 2 yildir aklin nerdeydi derler adama kesinlikle red ettim çunku nisanlimi cok sevmistim bakti beni ikna edemiyor ailesi beni aradi bende onlara guzel bir dille bu isin olmayacagini nisanli oldugumu ogullariyla konusmalarini beni bir daha aramamasini soyledim ve esimle evlendim iyiki evlenmisim bana göre mükemmel bir insan cok mutlu bir evliligim var..
Ex e gelince fazla gecmedi benim askimdan ölüp biten adam benim ardimdan hemen birini bulup evlendi 3 de cocuk yapti ve sürekli esini baska kadinlarla aldattigini eşine şiddet uyguladigini duyuyorum
Bilmem anlatabildimmi benim hayat felsefem bir derede iki kez yıkanılmazz!!
vuhuuu zipzip yaşın yanında başka şeylerde soruyor hatta dedektif gibi araştırıyorAsik oldugun kisi hep mi yurtdisinda yasiyordu? Su andada yurtdisinda mi hala? Nisanlinda seninle balikesirde mi yasiyor? (Profilinde öyle yaziyor)
Asik oldugun kisi hep mi yurtdisinda yasiyordu? Su andada yurtdisinda mi hala? Nisanlinda seninle balikesirde mi yasiyor? (Profilinde öyle yaziyor)
Evet aşık olduğum kişi Hep yurtdışında yaşıyordu. Evlenseydim ben de onun yanına gidecektim. Nişanlım başka bir şehirde çalışıyor ve yaşıyor. Balikesirliyim ama ben de başka bir şehirde yaşıyorum ailemle. Yani nişanlım benden 9 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor. Eskisi de sürekli yurtdışında. Ikisi de uzak
Erkekler bazi seyleri tamamen kaybettiklerini/kaybedebileceklerini hissettiklerinde anliyorlar cogu zaman. Bence eski askinin akli basina gelmis ve artik hazir seninle ciddi bir yolda kendi istegi ve secimiyle yürümeye. Ask kolay bulunmuyor, kaybetmemeli... Asklarini kaybeden insanlar genellikle yürek sizisiyla yasamaya mahkum oluyorlar...
Ben de bundan korkuyorum.. galiba bu yüzden bu kadar bulandı aklım![]()
Peki tartabilmemiz acisindan bazi seyler sormak istiyorum. Nisanlinin en cok sevdigin özellikleri nelerdir mesela? Bu arada nisanlinda baya uzakmis sana, nasil tanismistiniz? Nisanlin da ailesiyle mi yasiyor?
Nişanlım eskiden benim suan çalıştığım yerdeydi ve o zaman tanıştık.. sonra suan gittiği şehirdeki şubeye transfer oldu. Yani hala aynı firmada çalışıyoruz. Nişanlımin en sevdiğim özelliği olaylara sakin bir tavırla yaklaşması. Çalışkan ve aile kurmaya gerçekten hevesli bir insan.. iyi bir baba görüyorum onda.. ailesine ve bana son derece saygılı. Tam anlamıyla efendi bir insan.. Bu saydığım özellikler diğeri için de geçerli. Tek fark diğerinin evlilikten çekinmesiydi.. ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.. Ayrıca Nişanlımin ailesi başka bir şehirde yaşıyor.
Hmm.. Tesekküre gerek yok canim, yardimimiz olursa ne mutlu.. Ne kadar oldu nisanlin yeni subeye geceli?
Asik oldugun adam ne is yapiyor? Burcu ne? Onda en sevdigin özellikler neler (ona asik olman disinda)?
1 yılı geçti nişanlım gideli. Zaten 4 ay oldu nişanlanalı. Eki sevgilim de hemşir yurtdışında. Dedigim gibi o da yumuşak huylu ve cok saygılı bir insan. Ailesine ve bana karşı. 1 kere (6 yıl boyunca) sesimizi yükselterek tartışmasız olmadı. Tek sorunumuz hazır olmamasıydı. Ve giderken o kadar ağlamaya rağmen üzülme de istikrarını bozmamasiydi.. Buna çok üzülüyorum.. burcunu kendisi de bilmiyor ama ya kova ya da başak gibime geliyor:)