Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle